Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידת משטרה אימפרזה טורבו ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלילה עצרה אותי ניידת לביקורת

אימפרזה GT כחולה עם מספר רגיל, נסעה אחרי והפעילה סירנה וקריזה "לעצור בצד".

מה זה?!

MB SLK 320 - 2002

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצרת בצד? בדקו לך רישיונות? אם כן - המשטרה השתדרגה. אם לא - צ'קלקה - 60 שקל באייס קנה ובנה. מערכת כריזה בסיסית - 300 שקל בחנויות חשמל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כבר מדברים על מכוניות בילוש.

השבוע היה כתבה במעריב על כנופיה בכבישי הדרום

שמתחזה למשטרה, היא עוצרת נהגים וגונבת את מכוניתם.

בסוף הכתבה היה כמה שורות תגובה מהמשטרה,

המשטרה המליצה לכל הנהגים לא לעצור במקרה שרכב אזרחי

קורא להם לעצור

מסקנות?...

פורסם

שמר זה לא עד כדי כך פשוט.... אתה לא בדיוק רואה את התעודה שלו או את המדים שלו בזמן שאתה מסתכל עליו בראי... והניידת היא לא תמיד ניידת רגילה עם כל הסטיקרים וכו'...

לדעתי צריך לעצור בכל מקרה כדי למנוע הסתבכויות, אבל תמיד לבקש לראות תעודת שוטר.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
בדקו רשיונות ותעודת זהות.

היתה תעודת שוטר אך אלו היו לא היו על מדים

יכול מאוד להיות שמדובר ברכב הפרטי של השוטר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לי קרה פעם מקרה דומה....כתבתי על זה גם בפורום אבל זה היה ממש מזמן...

נסעתי בהדר בחיפה ב3 בלילה ועברתי ברמזור צהוב. אחרי 100 מטר ברמזור הבא עצרה מאחורי מאזדה ישנה (מהסוג שיש לבילוש) ויצאו 2 ערבים. לאחד מהם היה קשר ביד. הוא צעק שעברתי באדום ואמר תחבה את האוטו בצעקות. אמרתי לו שיראה לי תעודה או משהו (ערבי בהדר בלילה ...למי שמכיר ויודע מזה השכונה הזאת...). הוא לא הראה לי כלום אלא הכניס את היד לאוטו וניסה להגיע למפתח. כשהוא עושה את זה שמתי גז והוא עף ונפל (כי הוא החזיק באוטו) וברחתי. תוך כדי שאני שמתי גז הוא צעק "אני א*** את אחותך....

נסעתי על 110 -120 כל הדרך הביתה. הייתי בטוח שזה היה גנבים וחשבתי שהם ינסו להשיג אותי. למחרת הגשתי תלונה במשטרה. אמרתי להם את סוג הרכב מה בדיוק קרה ואת העובדה שהוא לא הראה לי תעודת שוטר ולא כלום. עברו שנתיים מאז לא שמעתי על זה יותר כלום.

פורסם

שמר זה לא עד כדי כך פשוט.... אתה לא בדיוק רואה את התעודה שלו או את המדים שלו בזמן שאתה מסתכל עליו בראי... והניידת היא לא תמיד ניידת רגילה עם כל הסטיקרים וכו'...

לדעתי צריך לעצור בכל מקרה כדי למנוע הסתבכויות, אבל תמיד לבקש לראות תעודת שוטר.

עמוס

כדי למנוע אי בהירויות -

הזדהה כשוטר באמצעי כלשהו (מערכת כריזה אינה אמצעי זיהוי , לי יש מערכת בווליום באוטו , אם אתה מבין אותי) - חובה לעצור ולציית להוראותיו.

אם הוא לא הזדהה בצורה ברורה - דינו ככל אזרח אחר. באותה צורה בה אתה מתייחס לאזרח כלשהו - התייחס אליו.

פורסם
בכל מקרה - אם אין זיהוי של איש משטרה , בין אם ברכב ובין אם באמצעות מדים ,תעודה או אמצעי זיהוי דומה - לא עוצרים.

ואז עוצרת אותך משטרה ומאשימה אותך בבריחה משוטר, תקיפת שוטר (לא הסכמת לעצור, התפרעת וכו'), והפרעה לשוטר.

:roll:

Back to the original - NC again.

פורסם

כמו שאמרו לפני, כנראה מדובר בבילוש.

לצורך המחשה: שכן שלי נוהג ב-WRX כסופה והוא למעשה בלש בכיר במשטרה (מחלק הסמים).

יכול להיות שהם (הבלשים המוסווים) גם מוסמכים לתת דוחות במקרים מסויימים של התפרעות ועבירות בכביש.

אמיר.

• תוכן חדש...