Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לדעתי הפלגים של בוש הם חרה למה לא להישתמש בפלגים טובים יותר כמו דנסו או NGK .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

חרא ? איזה מינוח מקצועי

אני לא יודע אם אתה יודע אבל לדוגמא בקונצרן VAG הכי טוב בוש....

ובכלל אירופאיות לרוב אוהבות בוש וNGK לא עושים איתם יותר מידי טוב

פורסם

יש לי קטלוגים ויש לי פלגים תגיד איזה רכב שנה, ונפח מנוע ואני איתן לך איזה מספר שתרצה..

בקשר לבוש לא לזלז בבוש אני מבקש ..

סופר 4 בעל 4 אלקטרודות מסביב לאלקטרודה להשוות לבוש סופר רגיל שבעל לקטרודה אחת .

בסכל הכל ה סופר 4 יותר טוב ומחזיק יותר

פורסם
שלום.

לדעתי הפלגים של בוש הם חרה למה לא להישתמש בפלגים טובים יותר כמו דנסו או NGK .

בברכה בני ל.

חרא?

אתה איש מקצוע 30 שנה לא? וככה אתה מסכם אימפריה כמו בוש? במילה אחת? בלי לתת אפילו איזה נימוק, שאני אבין למה הפלאגים שאצלי באוטו שמחזיקים 20K עד עכשיו ונראים כאילו ניקנו אתמול בחנות הם חרא?

פורסם

אם לא שמתם לב עד היום בכל התגובות של בני.

בני הוא קצת היסטרי וגם לא יודע מה זה אוטו LET ALONE מכונאות....

בני הוא איש מקצוע כמו שנגד הוא קצין.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמו שנגד הוא קצין... הרגת אותי!

בכל מקרה אני יכול לאמר שאני במאזדה שלי שם רק בוש

שקניתי ת'אוטו היו פלאגים מקוריים שרשום עליהם מאזדה אז אני לא יודע של איזה חברה הם היו אני רק יודע שבטיפול שעשיתי לאחר הקנייה שמתי בוש SUPER+ ולאחר ההחלפה פשוט לא האמנתי כמה האוטו נוסע יותר טוב עם הבוש... תגובות מהירות הרבה יותר עבודה חלקה מאוד ובהתנעות קרות ההתנעה ממש קצרצרה... לא שזה קשור רק לפלאגים אבל בהחלט הרגשתי שיפור לאחר המעבר לבוש (ממקורי!!!)

אז לא ללכלך על בוש בבקשה

פורסם
חרא?

אתה איש מקצוע 30 שנה לא? וככה אתה מסכם אימפריה כמו בוש? במילה אחת? בלי לתת אפילו איזה נימוק, שאני אבין למה הפלאגים שאצלי באוטו שמחזיקים 20K עד עכשיו ונראים כאילו ניקנו אתמול בחנות הם חרא?

שלום.

הנה מיספר נימוקים למה בוש חרה!!!

מתוך נסיון של לא 30 שנה אלה כימעט 40 שנה :-D ,

פעם הפלגים של בוש באמת היו מצוינים לזמנם, נכון להיום יש להם הרבה פגמים ביצור לדוגמא:

בהרבה מאוד מקרים (יותר מידי) הרכבתי פלגים של בוש חדשים לרכב ומיד זייף המנוע לאחר בדיקה פלג לקוי לא עובד אבל בהמון מקרים.כמו כן אחד זה לא דוגמא! הצבא זרק את בוש וברו (אותה מישפחה)

לכול הרוחות אחרי שהיסתבר שיש צרות איתם תוחלת חיים קצרה ותקלות מיותרות (מתוך ידע אישי בוחן במוסכי חוץ הרבה שנים)

בברכה בני ל.

אגב חרה זה לא קללה זו חוות דעת מיקצועית :wink:

פורסם
שלום.

אגב חרה זה לא קללה זו חוות דעת מיקצועית :wink:

אגב.... שתקתי שתקתי אבל אני חייב לתקן אותך, חרא כותבים עם אלף....

פורסם

ארז היקר, אני מציע לך שלא לזלזל בבני, הוא אחד המכונאים המקצועיים ביותר בארץ, ואני לא מגזים.

הידע שלו פשוט מדהים, רק כשתפגוש בו, תבין עד כמה הבן אדם תותח.

פורסם

עם הנסיון הקטן שיש לי בהחלפת פלאגים (משהו כמו 4 פעמים) שמתי 3 פעמים בוש ופעם אחת דנסו (שאתה מהלל) אני רק יכול לאמר שבחיים לא הייתה לי בעיה של זיופים וכשל עם הבוש כמו שאתה אומר! גם בדנסו לא היה לי מה שכן הבוש אחרי 15 אלף שהחלפתי היו נראים חדשים והדנסו שרופים ולקראת מוות! שראיתי את הדנסו שיצאו לי מהמנוע אחרי 15K רציתי לבכות ומאז אני שונא את דנסו ובחיים לא יתקרב שוב לחברה הזאת

פורסם
אגב.... שתקתי שתקתי אבל אני חייב לתקן אותך, חרא כותבים עם אלף....

שלום .

אתה צודק!!!

אני לא יודע טוב לכתוב ואיין לי בעיה אם זה העיקר הכוונה.

אגב אני לא אבשלום קור אני בני המכונאי הפשוט :wink: .

בברכה בני ל.

• תוכן חדש...