Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בני אומר שהמצתים של בוש חרא אני מאמין לו.

ניסיתי אותם על הניסאן סאני שלי והרכב התחיל לקרטע. מנוע לא עובד עגול.בקיצור הרבה פחות טוב מאשר הפלאגים הישנים.של NGK .

אגב המידה הייתה כמובן נכונה.

כשעברתי לNGK חדשים מהבוש המנוע חזר לחיים.

ואגב בני אני סומך עלייך ב100 אחוז מבחינה מקצועית וכל בחינה אפשרית אחרת.בכל מה שקשור לתחום הרכב.

במחשבים אני נשאר נאמן לידע שלי.

אגב איציק מוסר לך ד"ש.

ואני מתנצל בשמו שהוא לא כתב לך כלום על התיקון כאן בפורום.

הוא קצת מרחף בתקופה האחרונה.

אז תקנו NGKאו כל משהו אחר ותהנו.

לילה טוב.

פורסם

כעיקרון המכוניות היפניות אוהבות NGK בעיקר ואפשר גם דנסו, אני אישית בסובארו מרוצה מהNGK (הוחלפו לפני כמה ימים לאחר 25K)

המכוניות האירופיאויות אוהבות בוש ברו וכל היתר

אבל....

אני נאלץ להסכים עם בני שלבוש יש הרבה תקלות ואני שומע את זה מהרבה מכונאים שמבינים.

לראיה, לא מזמן אצל סבי בבלנו התחילו רעידות, חשבנו הסעפת חישנים משהו באיזור, לא שיערנו שפלאג נדפק כי נעשה טיפול לפני 2000 קילומטרים (רק). המכונאי של סבי כנראה הכיר את הבעיות של בוש (הוא הרי שם לו כאלה) בדק עם מכשיר ואמר פלאג דפוק! מה שאני לא האמנתי כי הם הוחלפו לפני 2000 ק"מ. הפלאג הוחלף בחינם ובא לציון גואל.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אם הטענות שלכם על בוש כל כך נחרצות על כך שהם גרועים

איך זה שהם עובדים לי באופן מושלם במאזדה(היפנית!)

עבודת מנוע שקטה בטירוף שום זיופים שום רעידות תגובות מצויינות ומחזיקים עשרות אלפים בכיף

אני שואל כי אני באמת סקרן להבין את טענותיכם שNGK יותר מומלצים על בוש. חוץ מזה שבוש תוצרת גרמניה וNGK יפן... בתכלס... למה NGK מומלצים יותר ליפניות!

פורסם

הפכנו לשירשור ה"פלאגים הלא מתאימים לאוטו שלי" ?

תבינו דבר פשוט שכבר אמרתי בעבר ונאמר גם בשירשור הזה: מכוניות יפאניות אוהבת NGK ו-DENSO, עובדה.

מכוניות אירופאיות אוהבות בוש, ברו, אקווים, וולאו, צ'מפיון וכד'.

חבל להמשיך את השירשור הזה בתגובות מפגרות נוספות (ואם תתעקשו אז אין בעיה, השרשור יינעל).

תודה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

באמת לא מתאים שהתרד הפך למה יותר מתאים לאיזה רכב אבל אני ממש סקרן ואני מבקש תגובה עניינית לשאלתי!

ותשובה הגיונית איך זה שDENSO לא עבדו לי טוב על המנוע ומתו אחרי 15K ובוש עובדים ועובדים באופן מושלם עשרות אלפי קילומטרים כמו שציינתי...

פורסם
באמת לא מתאים שהתרד הפך למה יותר מתאים לאיזה רכב אבל אני ממש סקרן ואני מבקש תגובה עניינית לשאלתי!

ותשובה הגיונית איך זה שDENSO לא עבדו לי טוב על המנוע ומתו אחרי 15K ובוש עובדים ועובדים באופן מושלם עשרות אלפי קילומטרים כמו שציינתי...

אם תכתוב מספיק פרטים תוכל לקבל תשובה (דגם הרכב, נפח מנוע, שנת ייצור, קוד מנוע וקוד המצתים של DENSO אותם ניסית).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לאנטיס מודל 2000 מנוע 1840 זה מנוע BJ למרות שבהמון מקומות גם רשום FP

אני לא זוכר את קוד המצתים של דנסו אבל זה היה מתוך קטלוג של פלגים והם היו מתאימים אני יודע גם בגלל שבחרתי מקטלוג וגם כי לאחר הקנייה ראיתי בספר רכב את הקוד של הפלגים של דנסו שצריך לשים

פורסם

איציק לפני שאתה נועל הרשה לי להביע את דעתי: ראשית אני מסכים איתך בהחלט, ומוסיף לכל סוג מצתים ולא משנה, מאיזה חברה/יצרן, תיתכן סדרת יצור קלוקלת!

הסכוי שפלג מסוים , מסדרה קלוקלת יפול על חבר פורום בודד , הוא סכוי קטן מאד, למכונאי

בעל ידע וותק כמו בני ל., הסבירות גדלה יותר, ואם בני טוען שהוא נתקל בתדירות גבוהה , של פגמים במצתי בוש אני מאמין לו!

יחד עם זאת אני חוזר ומדגיש מצתי דנסו ו-NGK, מומלצים לרכבים יפנים, מצתי בוש לארופאים, מצתי מוטו קרפ לפורדים, ומצתי AC ובוש גם יחד, מיועדים, ומעולים לרכבים גרמנים בעיקר!

לסיום את הקרדיט המקצועי לבני ל. יש לתת בהחלט הוא רכש אותו ב40 שנות וותק במקצוע!

למרות שעם סגנון ההתבטאות שלו בפורום אני חולק, אבל הוא ילד גדול וקאונתי מלחנכו!

איציק אישור הנעילה ניתן, לדעתי הנושא מוצה בהחלט!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לאנטיס מודל 2000 מנוע 1840 זה מנוע BJ למרות שבהמון מקומות גם רשום FP

אני לא זוכר את קוד המצתים של דנסו אבל זה היה מתוך קטלוג של פלגים והם היו מתאימים אני יודע גם בגלל שבחרתי מקטלוג וגם כי לאחר הקנייה ראיתי בספר רכב את הקוד של הפלגים של דנסו שצריך לשים

מה רשום ברישיון רכב ? (תקליד בדיוק מה שרשום).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא יודע מה טוב ליפני/אירופי וכו',מה שאני כן יודע זה שבסיטרואן שלי שמתי 3 פעמים מצתים של בוש ובפעם הרביעית החלטתי לשים דנסו. מאז אני שם רק דנסו,המנוע עובד הרבה יותר חלק "ועגול".

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...