Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למורן יש אפשרות גם לחבר את החשמל אל הדיבורית מבירור שנערך איתה, בקיצר, לא חסר לה לאן לחבר את הפלוס :)

תתחדשי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אם היה xt הייתי שמה xt , אבל לצערי אין:???:

אולי אתה צודק לגבי הכיתוב, זה טיפה ערסי אבל בכל זאת אני אוהבת.

יש לי משהו יותר עדיף- תדביקי מדבקה של JPS , רצוי בצבע תכלת, אבל הפוך. סוף הדרך!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

הסמל של הערסים של שנות ה 80

(ז'וז'ו חלאסטרה וחבריו)

יצרן סיגריות אנגלי (ג'וסף פלייר סיגרטס)

משום מה - הערסים נדלקו על הסמל אבל מאחר ונשארו תמיד בכיתה ג' - הדביקו את המדבקה הפוך

פורסם

לי יש 206 XS ואני לא יודע איך לפרק את ידית ההילוכים מה ששאלו אתכם ולא עניתם אלא התעסקתם רק בלהזמין את הגברת מורן לכוס קפה .אז אם תואילו בטובכם להסביר לציבור הרחב של ה206 איך לפרק את ידית ההילוכין אנחנו נשמח מאוד וגם לגבי השרשור של הידית עצמה שמוארת אני מאוד מעוניין לקנות אותה אבל לא הצלחתי להכנס לאיזה שרשור שייתן לי פרטים כמה זה עולה או בכלל איך משלמים אז אודה לכם מאוד אם תתנו תשובה

בתודה צוות 206 XS קופה.אגב אני מחפש ספויילר בצבע כסוף כמו של הGTI

פורסם

אתה רק צריך לסובב את הידית לכיוון הנגדי של השעון ואז לשלוף....

ולגבייך מורן הדרך המקובלת לחבר את הפלוס של הידית לפלוס של האורות מתגים שנדלקים יחד עם הפנסים כאשר את מדליקה אותם

מתאמי חיסכון בזרם חשמלי וחיסכון מנורות שיכולות להשרף מהמתחים אשר תשלחי להם אם תחברי את זה לסוויץ'

אף אחד לא הבטיח לך שהם יכולים לעמוד בעומס של מכת הזרם שהסטאטר נותן לך

ואת המינוס את יכולה אפילו להלחים למוט עצמו זה גם גוף ממתכת

"רוצה מסאג'? - שב לי על הבגאז" :-P

למכירה סאב לאוהבי SPL ו SQ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=750709#post750709

פורסם
אתה רק צריך לסובב את הידית לכיוון הנגדי של השעון ואז לשלוף....

ולגבייך מורן הדרך המקובלת לחבר את הפלוס של הידית לפלוס של האורות מתגים שנדלקים יחד עם הפנסים כאשר את מדליקה אותם נכון!

מתאמי חיסכון בזרם חשמלי וחיסכון מנורות שיכולות להשרף מהמתחים אשר תשלחי להם אם תחברי את זה לסוויץ' - כולה נורה 5 וואט איזה חיסכון? על הנורות אתה צודק

אף אחד לא הבטיח לך שהם יכולים לעמוד בעומס של מכת הזרם שהסטאטר נותן לך

ואת המינוס את יכולה אפילו להלחים למוט עצמו זה גם גוף ממתכת

מה???

מכת הזרם של מה???

על מה אתה מדבר.

הכל שטויות בליטרים.

עדיף לה לחבר לפלוס אורות היינו מתגים מאפרה וכדומה ולא לסוויץ רק מסיבה אחת והיא שהנורה תעבוד פחות שעות וכך תדירות החלפתה תהיה יותר ארוכה. לך תדע איזה סיפור לפרק את הידית הזו עד הגאולה להחלפת הנורה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
לי יש 206 XS ואני לא יודע איך לפרק את ידית ההילוכים מה ששאלו אתכם ולא עניתם אלא התעסקתם רק בלהזמין את הגברת מורן לכוס קפה .אז אם תואילו בטובכם להסביר לציבור הרחב של ה206 איך לפרק את ידית ההילוכין אנחנו נשמח מאוד וגם לגבי השרשור של הידית עצמה שמוארת אני מאוד מעוניין לקנות אותה אבל לא הצלחתי להכנס לאיזה שרשור שייתן לי פרטים כמה זה עולה או בכלל איך משלמים אז אודה לכם מאוד אם תתנו תשובה

בתודה צוות 206 XS קופה.אגב אני מחפש ספויילר בצבע כסוף כמו של הGTI

סובב את הידית רבע סיבוב, נגד כיוון השעון.

ואז תמשוך.

דרך אגב זה מחובר לשק, אז תדאג לפרק את השק קודם.

• תוכן חדש...