Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מכיר ספציפית עבור הרכב שלך, אבל נסי בעדינות דבר ראשון לשחרר את השק, ולראות מה תופס את הידית במקום... האם יש ברגים? לפעמים זה הברגה של הראש עצמו...

תשחקי עם זה קצת וזה ירד בקלות...

אגב, אני מאוד בעד ידיות יפות, אפילו ממתכת.. לא נראה לי כזה מטריד אפילו ביום חם...

...Carpe Diem

פורסם
מאוד מאוד מטריד ביום חם....פשוט מאוד אי אפשר לשים על זה את היד זה פשוט לוהט
צודק 100 אחוז היה לי ידית מניקל וזה היה פשוט טרור!!

אבל...חורף בקרוב...לקראת הקיץ הבא אם זה יציק לה היא יכולה להחליף חזרה, בלי קשר אם שמים סוכך שמש הטמפ' באוטו יורדת... יש צל על הידית הילוכים הכל טוב :).

אגב הידית המקורית נדמה לי נשלפת בכוח כמדומני אין לה ברגים לחיזוק.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי, הידית הילוכים הגיעה, בכל זאת הזמנתי את זאת שממתכת.

עכשו פתחתי את זה והסתכלתי, ויש שני חוטים , אדום ושחור, כמו חוטים של רמקול ביתי שמתחבר למערכת.

מצאתי איך מפרקים את ידית ההילוכים , אבל אין לי מושג לאן מחברים את החוטים, למישהו יש מושג?

פורסם

אין שם הוראות?

אמור לדלוק קבוע או לפי ההילוך שבו את נמצאת?

וחבל שלא ראיתי את זה לפני

הייתי מבקש שתזמיני לי גם אחד:-)

פורסם

הדבר היחיד שאני חושב עליו זה להעביר את החוט מתחת לשק ההילוכים - ומשם לעלות לכוון הדשבורד ולחבר את ה + (האדום) לחוט של הסוויצ'.

• תוכן חדש...