Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת רכב ספורט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר שהיתה לו אימפרזה עם קרוב ל400 כ"ס , משהו משוגע.

הוא מעוניין להחליף למשהו אחר ואנחנו מתחבטים בקושייה מה... למה? כי תחשבו מה זה בן אדם שיורד מאימפרזה טורבו עם 400 כ"ס ... הוא צריך לשבת על מכונית אחרת שלא תבאס אותו, די קשה הא?

התקציב הוא בסביבות 100 אלף שקל כרגע אבל גם משהו באזור ה10 אלף פלוס מינוס יתאים העיקר שזה יהיה משהו מהנה מאוד ומגיב בצורה חדה ...

תודה לכולם.

פורסם

אולי שיקנה מיאשה המתפצפץ את הפיאסטה שנת 84? :)

ועכשיו ברצינות,

קשה לי להאמין שהוא יצליח למצוא משהו שיענה להגדרה בסכום הזה.

מה הסיבה שהוא מכר את הרכב? אם חוסר אמינות או שאולי צריכת דלק זוועתית או אולי חוסר נוחות?

הסיבה למכירה תעזור בפתרון...

אם הוא מוכן להתפשר ולרדת ברמה בכל מה שקשור לניהוג, ביצועים ודינאמיות אז יש המון אפשרויות.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אני לא מאמין שימצא, ואני לא סגור על המחיר אבל S2000 יכולה להתאים..

אם לא אז תכלס אין הרבה אפשרויות ש"יספקו" אדם שיורד מאימרפזה עם 400 כ"ס כמו שאתה טוען,

אולי איזה מוסטאנג ישנה או משהו אמריקאי יכול לעזור...שוב בתקציב דיי בעייתי לדרישה.

יש לי רעיון אחר-אולי להחזיר את האימפרזה לסטנדרטיות שלה מבחינת הכח, למכור חלקים-לעשות כסף ולחזור לצריכת דלק נורמלית (יחסית)..

1.8T 8)

פורסם

s2000 לא ריאלי.

חדשה תעלה בסביבות ה 350K ש"ח.

בכמה כבר יוכל למצוא יד שנייה?

האם לחברך יש העדפות מסויימות? יש איזה רכב שמצא חן בעיניו?

אם הוא ירד מאימפרזה של 400 כ"ס, אני מניח שהוא לא טירון בתחום הרכב ובוודאי שהוא מכיר הרהב סוגי רכבים. חייבת להיות לו העדפה כלשהי.

פורסם
s2000 לא ריאלי.

חדשה תעלה בסביבות ה 350K ש"ח.

בכמה כבר יוכל למצוא יד שנייה?

האם לחברך יש העדפות מסויימות? יש איזה רכב שמצא חן בעיניו?

אם הוא ירד מאימפרזה של 400 כ"ס, אני מניח שהוא לא טירון בתחום הרכב ובוודאי שהוא מכיר הרהב סוגי רכבים. חייבת להיות לו העדפה כלשהי.

זה הקטע שהוא מעדיף יפניות...איך לא...

אבל שום דבר לא סגור...הקטע שלי נגמרו הרעיונות בשבילו אולי לכם יש רעיון ... אני ממש רוצה למצוא לו רכב כי הוא בקטע של אופנוע עכשיו...והוא נהג מדהים! חבל שיעלה על 2 גלגלים ..(מכונת מוות..)..

פורסם

לא ריאלי.

הוא לא יצליח למצוא ב-100k משהו שישתווה לאימפרזה עם 400 כ"ס.

הוא צריך או להתפשר, או לנפח את התקציב.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

יש למכירה פגו 205 טורבו עם 350 כ"ס בפוקוס תבדוק והיא לא חלשה

*** עריכה - מהודעה זו נמחקו ביטויים בתת רמה של סגנון. אם קשה לך להתבטא חפש פורום אחר ***

פורסם

מאימפרזה טורבו ל205...לא נראה לי..

בכל אופן אנשים , זה לא אמור להיות גם רכב שהוא 400 כ"ס...

זה אמור להיות רכב מהנה עם צריכת דלק הגיונית...ודי ספורטיבי..

100K פלוס מינוס אמור להיות נחמד בשביל למצוא משהו כזה.

או אפילו מיאטה אבל אני פשוט לא מוצא אחת נורמלית... זה הדבר היחידי שעולה לי בראש..

אם יש לכם עוד דעות שתפו בבקשה!! אני רק אשמח..

פורסם

באתר YAD2.CO.IL

יש מישהו שמוכר סיויק טייפ R ב108K .

לדעתי היא עונה לדרישות שלך,מה גם שהוא מעוניין להחליף באימפרזה טורבו,

אם לא מכרת עדיין.

מקווה שעזרתי

nissan silvia s14

פורסם

מכיר... לא רלוונטי,צריך משהו יותר קרוב לMR2 , S2000 וכדומה... אם מישהו מכיר או יכול לחשוב על עוד אופציות לרכישה בשביל החבר הפסיכופת שלי אז תודה :)

פורסם

נראה לי שמיאטה יד שניה אולי יכולה להכנס לתקציב לא?

ומה הבעיה שיקנה הונדה הא'צבק ב20 אלף פשוטה לא משופרת...וישפר אותה ב80 אלף שקל..בדיוק לתקציב שלו.

לדעתי יהיה לו את אחת המכוניות הכי יפות בארץ!

פורסם

כן אה...הונדה הצ'בק משופרת... הוא יזרוק עלי איזה בלוק לפני שאני אספיק לסיים להגיד הצ'בק..

אבל תודה על ההתיחסות כן אכן מיאטה יד שנייה גם אופציה טובה.

מישו יודע אם הMR2 באה עם הארד-טופ? (גג קשיח).

פורסם

ב 40k אתה מביא יופי של פרויקט! אפשרי לסיים פרויקט גם בחצי ואם ממש מתקמצנים ומוותרים על דברים חיוניים אז אפשרי גם ב 10k. כמובן שהכל תלוי באיכות, רמה והתוצאות שאתה רוצה להגיע אליהם.

פורסם
כן אה...הונדה הצ'בק משופרת... הוא יזרוק עלי איזה בלוק לפני שאני אספיק לסיים להגיד הצ'בק..

אבל תודה על ההתיחסות כן אכן מיאטה יד שנייה גם אופציה טובה.

מישו יודע אם הMR2 באה עם הארד-טופ? (גג קשיח).

אה כן, ולמיאטה יש ממש 400סוסונים

שיקנה TT

אגב, לפני כחודשיים נמכרה S2000 שנת 2002 ב100 אלף מרשרשים. יד ראשונה. המוכר היה לחוץ לעלות לטיסה כמה שעות מאוחר יותר.

ונתקלתי בTT ב50 אלף על אותו מקרה.

בכל אופן, תחפש מציאה ( מנסיון, אם ממש ממש ממש רוצים, מוצאים). חוץ מזה , ה205GTI עם 300 סוסונים, תנגח לאימפרזה שיש לו עכשיו מבלי להניד עפעף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...