Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת רכב ספורט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Sarck אל תדבר אם אתה לא יודע, אני הכי שונא קשקשנים, האימפרזה שלו נתנה בראש לכל דבר אפשרי.. ואני מדבר איתך על רמות של פורש! האוטו שלו נכנס לקונטיינר פעמים ישר לתוך סדנאת פרו דרייב - אנגליה. אז 205GTI לא ממש תספיק אפילו לנשום את האוויר מהאגזוז שלה, כן כן אני יודע אתה חובב ויש לך GTI אחת אז קשה לך עם העובדה שיש מכוניות גם כשיש עליהן טורבו שהן פשוט חלשות יותר ממכוניות אחרות ואני ואתה באותה סירה...גם אני אוהב צרפתיות...(ראה חתימה..)..

למיאטה אין 400 כ"ס אבל היא בהחלט פי מליון יותר טובה מהצ'בק משופרת אפילו בתור נק' התחלה , בכל מה שקשור למרכב, נהיגה ברכב ומנוע. מה גם שכאמור המטרה היא כאן לרדת ברמה לסגנון טיפה אחר .. פחות שרירים יותר סטייל אבל לא לאבד יותר מידי כוח..

אכן כן אני בדיוק לפני שעה רציתי להרים לבחור עם הS2000 הצהובה טלפון אבל...היא אוטומאטית היתה.. :)

לגבי מציאות צריך לחפור חזק ולהיות מהיר.. בלי קשר אני מתיעץ איתכם מה כדאי לעשות..

תודה לך על תגובתך. וכן כן כמו שכבר הספקתי להכיר את הפורום הזה אתה בטח תכתוב לי תגובת נגד על 205GTI ואימפרזות שנאכלות על ידיהן...בכל אופן אין בדברי משהו אישי נגדך ונגד כלום.

:) תודה.

פורסם

אם חבר שלך מחפש רכב עם ניהוג טוב ומדוייק שייקנה מיאטה\במוו סידרה 3\ 306 GTI , כל אחד סוג שונה לחלוטין אבל כולן חדות מאוד בניהוג שלהן ולכון שילדה מדהימה.

אם חבר שלך מחפש 400 כ"ס שלא ימכור את האוטו.

פורסם
אם חבר שלך מחפש רכב עם ניהוג טוב ומדוייק שייקנה מיאטה\במוו סידרה 3\ 306 GTI , כל אחד סוג שונה לחלוטין אבל כולן חדות מאוד בניהוג שלהן ולכון שילדה מדהימה.

אם חבר שלך מחפש 400 כ"ס שלא ימכור את האוטו.

קלעת בול לנקודה. כ"ס כבר לא ישנה...אנחנו מחפשים רכב ספורט חד ועדיין עם מספיק כוח..:)

פורסם
אה כן, ולמיאטה יש ממש 400סוסונים

שיקנה TT

אגב, לפני כחודשיים נמכרה S2000 שנת 2002 ב100 אלף מרשרשים. יד ראשונה. המוכר היה לחוץ לעלות לטיסה כמה שעות מאוחר יותר.

ונתקלתי בTT ב50 אלף על אותו מקרה.

בכל אופן, תחפש מציאה ( מנסיון, אם ממש ממש ממש רוצים, מוצאים). חוץ מזה , ה205GTI עם 300 סוסונים, תנגח לאימפרזה שיש לו עכשיו מבלי להניד עפעף.

לגבי הS2000 שאמרת היא אולי הייתה אדומה? :?

http://www.carsforum.co.il

הפורום של הטיונרים...

פורסם
Sarck

אכן כן אני בדיוק לפני שעה רציתי להרים לבחור עם הS2000 הצהובה טלפון אבל...היא אוטומאטית היתה.. :)

לגבי מציאות צריך לחפור חזק ולהיות מהיר.. בלי קשר אני מתיעץ איתכם מה כדאי לעשות..

תודה לך על תגובתך. וכן כן כמו שכבר הספקתי להכיר את הפורום הזה אתה בטח תכתוב לי תגובת נגד על 205GTI ואימפרזות שנאכלות על ידיהן...בכל אופן אין בדברי משהו אישי נגדך ונגד כלום.

S2000 אוטמטית??? לא נראה לי שיש דבר כזה??

מיאטה חלשה מידי לפי ההגדרות שלך! כמו גם ה-MR2 לשניהן 150 ס"כ +-, חלש מאוד ביחס לאימפרזה, כמובן שאני לא מדבר על הניהוג והשלדה המדהימה אבל אותך מעניין כוח.. שמזה אין להם הרבה מה להציע.

פורסם

אין דבר כזה S2000 אוטומטית. :?

אני מציע שיחפש S2K או מיאטה\MR2...

למרות שאחרי ירידה מGT עם 400 כ"ס כל רכב אחר ירגיש אנמי משהו.

אבל S2K מספקת הנאה מסוג קצת אחר...הנאה אחורית. :twisted:

(כמובן שגם המיאטה והMR מספקות את זה,אבל אחרי רכב כמו שהיה לו,לנהוג על מיאטה או MR ירגיש בשבילו כמו לאנטיס מבחינת כוח)

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
Sarck אל תדבר אם אתה לא יודע, אני הכי שונא קשקשנים, האימפרזה שלו נתנה בראש לכל דבר אפשרי.. ואני מדבר איתך על רמות של פורש! האוטו שלו נכנס לקונטיינר פעמים ישר לתוך סדנאת פרו דרייב - אנגליה. אז 205GTI לא ממש תספיק אפילו לנשום את האוויר מהאגזוז שלה, כן כן אני יודע אתה חובב ויש לך GTI אחת אז קשה לך עם העובדה שיש מכוניות גם כשיש עליהן טורבו שהן פשוט חלשות יותר ממכוניות אחרות ואני ואתה באותה סירה...גם אני אוהב צרפתיות...(ראה חתימה..)..

למיאטה אין 400 כ"ס אבל היא בהחלט פי מליון יותר טובה מהצ'בק משופרת אפילו בתור נק' התחלה , בכל מה שקשור למרכב, נהיגה ברכב ומנוע. מה גם שכאמור המטרה היא כאן לרדת ברמה לסגנון טיפה אחר .. פחות שרירים יותר סטייל אבל לא לאבד יותר מידי כוח..

תקרא מגאזין אוטו, גליון 200.

תתפלא, רכב עם 800 קילו ו320 סוסים, יקח את האמפרזה של חבר שלך מבלי להניד עפעף.

מה אתה חושב? שאמפרזה זה הרכב הכי מהיר בעולם?, אפילו אם תקח אוטוביאנקי ספורט ותשפר אותה מספיק, גם היא תתרומם למעלה ותקח את האוטו של חבר שלך.

ואמשיך לומר, בהוכחה (ויש לי גם סרטים להוכיח לך את זה, וגם הייתי שם), 205GTI עם 300 סוסים ונתונים נפלאים תבעט בגלגול באמפרזה של חבר שלך נ-ק-ו-ד-ה.

הבעייה היא שאתה לא מבין, אז הרכב של חבר שלך נכנס לסדנה, ואלה יופי, אבל יש לו כל כך הרבה משקל, שכל מה שהוא יכול לעשות זה לחרבן קוביות.

מביני וותיקי הפורום שזכו לראות זאת יוכלו להגיד לך את זה.

חוץ מזה, הS2000 לא הייתה אוטומטית... חבר שלי הוא זה שקנה אותה... אני הוא זה שמצאתי לו אותה.....

תחפור טוב באדמה, גם אתה תמצא, עכשיו יש למכירה BMW740 שנת 2001 ב70 אלף שקל לדוגמא, מבחור שטס ב10 בבוקר, רק שאת הכסף הזה, כבר אין לי.

פורסם

תודה לכל התגובות הקשורות בבישול צרפתי ויפני ואכילה תוך גלגול :roll:

ננעל עקב עודף איכות וקשקשת ברשת... אתם מוזמנים להשאיר את דיוני האכילה בגלגול לשאר הפורומים המוטוריים ולחסוך אותם מאיתנו.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...