Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sl55 נגד sl65

Big Chevy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה ההבדל בין sl55 ל sl65 כי בטופ גיר במרוץ דראג הם הגיעו באותו זמן. אז מה בצם ההבדל ביניהם? מנוע? איבזור?

תודה

פורסם

לא נראה לי הגיוני בכלל

הSL55 בעלת 500 כ"ס

ואילו ה65 עומדת על למעלה מ600 כ"ס

חוץ מזה איזה מירוץ דראג כבר אפשר לעשות אם שני הרכבים נעולים על 250 קמ"ש?

1.8T 8)

פורסם
חוץ מזה איזה מירוץ דראג כבר אפשר לעשות אם שני הרכבים נעולים על 250 קמ"ש?
מכונית ששוקלת כמו שני הפילים הלבנים בהם מדובר כאן צריכה הרבה יותר מ-600 כ"ס כדי לסגור 250 קמ"ש ברבע מייל... הן לא מגיעות אפילו קרוב לשם.

מוטי.

פורסם

בטופ גיר מירוצי הדראג הם בד"כ על מסלול באורך חצי מייל... אני לא יודע אם זה משנה משהו.. אבל רק לצורך הדיוק..

ובכלל אני בטוח שהורידו להם את המגבלה לצורך המבחן.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
מסלול באורך חצי מייל... אני לא יודע אם זה משנה משהו.. אבל רק לצורך הדיוק
בדיוק למטרה של יתר דיוק המציאו את מירוץ הדראג הקלאסי למרחק של רבע מייל ופחות מתייחסים למספרי 0-100.

מוטי.

פורסם

אחרי שקראתי את ה"מבחנון" שערכת (מוטי) לSL55 ואחרי מספר מבחנים דיי מאכזבים, מגיעים להבנה שזה לא רכב ספורט קיצוני, אם בכלל..גם אחרי נסיעה ב600 (אם אני לא טועה) התחושה שיש ברכב הזה שונה מתחושה שיש באיוו או אימפרצה. פשוט הרבה כח, הרבה אחיזה, צליל משכר אבל עדיין זה לא זה..

אבל אני עדיין לא מבין איך יכול להיות ששני הרכבים הגיעו באותה תוצאה..זה דיי תמוהה כשלאחד יש יתרון של למעלה מ100 כ"ס ובמירוץ שכזה עם אוטומט אין הרבה אפשרויות לטעות, פשוט לא מובן.

1.8T 8)

פורסם

לדעתי משהו חשוד במבחן הזה... עד עכשיו הייתי בטוח שראיתי כל פרק של טופ גיר אי פעם (מהסדרה החדשה, לא הישנה עם טיף ושות') ולא זכור לי שום מבחן בסגנון הזה, או שום מבחן של ה-65 amg בכלל..

אם פותח השירשור יועיל בטובו לומר לי באיזה פרק של טופ גיר מדובר אני אוכל לבדוק את העניין.

עד אז אני לא הייתי לוקח את הטענה הזו ביותר מידי רצינות.

נ.ב. מתן זו אכן הייתה ה-600, ובאשר למה שכתבת על כך של-65 יש 100 כ"ס יותר, זה אמנם נכון אבל זה לא הנתון החשוב ביותר. 103 קג"מ (!!!) לעומת 80 וקצת, זה מה שעושה את עיקר ההבדל.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

ואם בטופ גיר עסקינן, מישהו יודע איך אני יכול להוריד את העונות הראשונות של הסדרה? אני מצאתי רק החל מהעונה הרביעית... איפה ה3 הקודמות? ועוד דבר, כתוב בסיקור שהתוכנית משודרת כבר 28 שנים. מאיפה אני יכול להשיג את הפרקים הללו?

תודה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כיף להיזכר שוב ב600..אם זכרוני לא מטעה אותי היא תאומה כמעט זהה ל55 AMG המדוברת..

אני באמת לא מאמין בקשר למירוץ הזה..מרצדס לא היו מוצאים גירסה משופרת נוספת "סתם" ככה...פשוט לא הם.

1.8T 8)

• תוכן חדש...