Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה לשעבר רשום ברישיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רוצה את ההגיון האמיתי או התירוץ המעוות ?

התירוץ המעוות הוא שליסינג זו מערכת מימון. בבסיסה, חברת הליסינג מממנת עבור הלקוח את המכונית, והמכונית שייכת לו (אך משועבדת לה).

בפועל, רוב חברות הליסינג מממנות (ומתפעלות) את המכונית עבור חברות ולא יחידים, ורובן המכריע של רכבי הליסינג היו בבעלות חברה (למרות ש,תיאורטית, היו יכולות להיות גם בבעלות לקוח פרטי).

ההגיון האמיתי ? נניח שמחיר המחירון של מכונית בת 3 הוא 73,000 ש"ח.

אילו נחשבה לרכב חברה, היה צריך להוריד ממחירה עוד 15% לפחות, שהם 11,000 ש"ח.

אם אתה חברת ליסינג שמחזיקה 10,000 מכוניות, שווי צי הרכב שלך ירד הרגע ב 110 מליון ש"ח...

זה סכום כסף שמצדיק הפעלת לחצים רבים (ויש להניח שגם תיגמולים כספיים כספיים בדרכים שונות). תוצאתם היא שאין שום אזכור במחירון הרכב הרשמי של ישראל על ירידת ערך ברכבי ליסינג, ואין אזכור ברשיון הרכב לגבי עברם.

עוד תוצאה אפשרית של האינטרסים הכלכליים האדירים היא סדרה של כתבות ורודות ומתקתקות המתפרסמות מדי מספר שבועות בעיתונים, ומתארות את הרכישה מחברת ליסינג כחוויה חיובית ומצויינת, על רקע השרלטנים והגנבים שמסתובבים בשוק.

פורסם

זה לא נכון להגיד שבליסינג נוהג נהג יחיד, כי כמו שנאמר, אם הרכב הוא רכב חברה (ורובם כאלה), אז כמה נוהגים עלייה.

מה שכן, למה לא מפרידים את הליסינג התפעולי - שלרוב חברות עושות, ואת הליסינג המימוני - שלרוב אנשים פרטיים עושים.

הרי הליסינג התפעולי הוא ממש כמו השכרה, שכן הרכב חוזר לבעלות חברת הליסינג וכל הטיפולים מתופלים במוסכי חברת הליסינג.

פורסם
נהג יחיד שכל משפחתו המורחבת חוגגת על הרכב כולל נסיעות שטח בשבתות עם החברה....

ומה זה קשור?

אם זה רכב פרטי אז המשפחה והחברים של הנהג לא יכולים לחגוג על הרכב?

פורסם

קשור מאוד. כשהמשפחה שלך "חוגגת" עם הרכב הפרטי שלך בשטחי אש בצפון הארץ, אתה משלם את חשבונות הדלק והמוסך בעצמך (ולכן היא לא "חוגגת").

כשהדלק בחינם, וכל קלקול, קטן כגדול, מסתכם בטלפון קצר לחברת הליסינג, ששולחת רכב חלופי ומתקנת את הרכב שלך בעלות מינימלית עם חלפים זולים, המשפחה שלך, וקרוביה, וקרובי קרוביה, תיקח את המכונית ל"חורים" שאף רכב לא הגיע אליהם קודם.

כידוע, יש רק רכב אחד עם עבירות טובה יותר משל ג'יפ. רכב ליסינג.

פורסם

אנשים שמתייחסים לרכב ליסינג כאילו הוא ג'יפ יתייחסו באותה הצורה לרכבם הפרטי, כם הם יקרעו את הרכב,ישקיעו את המינימום, יזניחו את הרכב ואז ימכרו אותו כ "רכב שמור ביותר, מצב מכני מצויין".

פורסם
נהג יחיד שכל משפחתו המורחבת חוגגת על הרכב כולל נסיעות שטח בשבתות עם החברה....

לא יודע מה איתך .. אבל אני נהג יחיד , ואף אחד מהחברה לא ינהג על הרכב שלי .. כי הוא צמוד אלי מן הסתם ..

בנוסף אני לא עושה איתו סטיג'ים של ראלי בשביל הכיף בשבתות ... מסיבה אחת פשוטה

פאנצ'ר ? מכה ? משהו ? - לי לא יהיה ביום ראשון איך להגיע לעבודה.

וזה בעיה.

אז נכון אני לא מחכה שיתחמם , ונכון אני מדליק מזגן תמיד .. ונכון אני לא מתנהג לאוטו הכי בעדינות .. אבל אני גם לא רוצח אותו ..

מי שיקנה את הרכב שהיה שלי , לדעתי יקבל יופי של רכב (הוחלפו ב3 חודש האחרונים גיר,4 צמיגים,בלמים, טיפול 10, וכל זה כי אני ביקשתי ..וכי רעשים שלא מצאו חן בעיני)

פורסם
לא יודע מה איתך .. אבל אני נהג יחיד , ואף אחד מהחברה לא ינהג על הרכב שלי .. כי הוא צמוד אלי מן הסתם ..

אה... אז זה אתה שלא נותן לאף אחד לנסוע לו באוטו ליסינג... :)

בקיצור - מאמינים לך, אל תדאג, הבעיה היא שאתה כנראה היחיד, שאר ה99.99999999999999% מאכלוסיית נהגי הליסינגטק טוחנים לאוטו את הצורה.

פורסם

אבל זה לא בדיוק נכון .. תבין , שגם שאתה "נוסע בשדות חיטה" עם האוטו , אתה תמיד צריך לזכור , שסה"כ מדובר בפרנסה שלך .. ואם קצין הרכב שלך יתעצבן מספיק , אתה רכב - לא תקבל. אז... לכל אחד יש את הדמות של קצין הרכב מתנופפת באוויר בזמן שהוא עושה שטויות ...

• תוכן חדש...