Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות באלפיין 9833

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הבעייה שלי היא כזו:

לפעמים שהפאנל מחובר למערכת והכל עובד ותקין אני מעביר שיר או סתם לוחץ על איזה כפתור במערכת והמערכת מתכבה ונדלקת מחדש מישהו מכיר את הבעיה??.

חשוב לציין שזה קורה לעיתים ולא כל הזמן

עוד שאלה בקשר לרדיו אם אני רוצה לכוון תחנה ושלא יהיה חיפוש אוטומטי מה אני עושה..?

הצלחתי לחפש דרך הכפתור של התיקיות אבל הוא מחפש לי בקפיצות של 2 לדוגמא 92.1 92.3 92.5 וכן הלאה אפשר לכוון בקפיצות יותר נמוכות?

תודה מראש לכל העוזרים...

פורסם

בדוק אצל מי שהתקין לך את הפאנל.

האם רק הפאנל מתנתק? או שגם שאר הרכיבים? כי זה יכול להעיד על נתקים במע' החשמל כגון חיבורי פיוז לקויים...

יכול להיות חיבור מתח רופף, אגב: חיצוני או פנימי (בתוך המכשיר...) אם הבאת מחו"ל יכול להיות שהוא refubrished, שזה אומר: "בעסה!" ו- "חבל שלא הוספתי עוד 500 ש"ח וקניתי בארץ...". אני מקווה בשבילך שלא.

בקשר לעניין התדרים, תבדוק בmanual, אני לא מכיר את הפאנל יותר מדי, אבל יכול להיות שישנה אפשרות לקפיצות שונות, בדגם החדש - 9853, מכוונים את תחום התדרים בהתאם לאזור הגיאוגרפי:zone2 שזה תחום תדרים אירופאי (manu/tuner/tuner area - zone2) אני מאמין שזה דומה במכשיר שלך.

אבל שוב - בדוק אצל המתקין

מקווה שעזרתי :-)

under construction..

פורסם

תכלס אף פעם לא שמתי לב אם גם המגברים מתכבים .... הקיצר מחר אני יקפוץ למתקין וישאל למה יש תבעיה הזו בכלל

תודה על העזרה בכל מקרה...

וכן קניתי תמכשיר בארץ אצל טופ סאונד בימאים...ויש לי אחריות שנה

אני מקווה שהמכשיר לא רפירביש או איך שאומרים את זה..

איך אני בודק אם כן או לא?

פורסם

לי יש בעיה אחרת, שבלי שום הודעה מראש הוא עובר מCD לרדיו.

אז או שהפאנל לא אוהב את מה שאני שומע (אבל למה גלגל"צ?) או שאני לא יודע מה.

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם

זאת תכונה שקשורה לדעתי בRDS שהוא מרגיש שהאות נלחשת אולי או משהו כזה הוא מעביר לדיסק כי כבר "לא כיף" לשמוע רדיו...

הכי טוב )9855 בלי RDS בלי בעיות :D

• תוכן חדש...