Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.קומפוננט סרווין ווגה 50 RMS במצב טוב חדשים עולים 650-700 שקל דגם HED 1602 אני מוכר אותם ב300 שקל בגלל שיש טויטר אחד שרוף.

הסט כולל קרוסים 2 וופרים וטויטר אחד שעובד (השני יימסר לקונה אבל הוא עובד לסירוגין)

אם מישהו רציני ורוצה את הסט יש על מה לדבר לגבי המחיר.

2.שתי סאבים של חברת העל רוקפורד,דגם 2005 סדרת פאנצ' דגם P1 כל סאב 300W מקס או 150RMS בני חודש (אפילו פחות),לא השתמשתי בהם הרבה הם רוב הזמן מחוץ לאוטו,לא כוללים תיבה וימכרו רק כזוג סאבים באמת מצויינים ואיכותיים ועוצמה לא חסר להם ביחד,המחיר לכל אחד 500 שקל,כלומר 1000 שקל על שתיהם וזהו מחיר מאוד זול יחסית,יש לי עדיין את הקרטון שלהם אפילו.

יש מה לדבר על המחיר שלהם.

0502888919

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

יש אפשרות לקחת את הסאבים עם תיבה כפולה ברמה גבוהה עם פורט מכוונת ל30 HZ אבל היא ברוחב 100ס"מ ככה שהיא לא תאים להרבה רכבים,צריך לבדוק את זה,חוץ מזה מי שייקח את הסאבים איתה אני יעשה לו ב1100 שתי הסאבים כולל התיבה.

מי שייקח הכל כולל הקומפוננט אני ימכור לו ב1300 שקל.

פורסם

סאב של חברת JBL בקוטר 15 אינץ' יורד מצויין לתדרים נמוכים.

הסאב בעוצמה של 600RMS הוא סליל אחד של 4 אוהם אבל הוא בעל נצילות מאוד גבוהה של 95DB ככה שגם עם 200RMS הוא יעבוד טוב יותר מהרבה סאבים בגודל 12 אינץ'.

הסאב הוא SQL הוא מדוייק ועוצמתי ומגיע עם תיבה אטומה (שלפי דעתי לא מתאימה לו וקטנה מידי עבורו)הסאב תקין לגמרי ואני דורש עליו רק 450 שקל כי אין לי מה לעשות בו והוא סתם יושב אצלי בבית,סאב שיתאים גם למשתמש שרוצה להתחיל לבנות מערכת ואין לו כסף וגם למישהו עם נסיון שיבנה לו תיבה מתאימה יותר וינצל אותו-הסאב הוא סאב מצויין!

0502888919אבי,אפשר גם באי סי קיו או בה"פ

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקומפוננט נמכרו-לא אקטואלי יותר.

נשארו הסאבים של רוקפורד P1 ונשאר הסאב של הJBL שמתבזבז לי פה בסלון (אמא שלי מניחה עליו עציצים).

• תוכן חדש...