Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב חדש הוא כיום הכי חסכוני לאחזקה שוטפת? אני מתכוון בעיקר לצריכת דלק, אבל גם לטיפולים וביטוח; ובלי להתייחס לדברים כמו מחיר הרכב עצמו או ירידת הערך שלו, רק התחזוקה השוטפת. ברור שאין תשובה אחת שנכונה לכולם- תלוי כמה נוסעים וכו'; נאמר, למישהו שנוסע בערך 20,000 ק"מ בשנה, כך שדיזל לא משתלם; ובואו נניח שמחירי הדלק עוד יעלו, ככה שצריכת הדלק היא המרכיב הכי חשוב. אני יודע שגז יותר זול, אבל אני רוצה לדעת על מכוניות שמונעות בבנזין.

פורסם

סיריון 1000 פונטו וכל מיני קטנטנות למינהן.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

די ברור שככל שהמנוע קטן יותר הוא בד"כ גם חסכוני יותר. אבל לרוב האנשים מנוע יותר קטן מ-1300 הוא לא ממש פרקטי, אז אני אשאל את השאלה עוד פעם: איזה רכבים עם מנוע 1300 סמ"ק ומעלה נחשבים לחסכוניים במיוחד?

פורסם

להונדה ג'אז, עד כמה שאני יודע, יש את צריכת הדלק הטובה ביותר כיום מבין כל המכוניות(גם מהסופר מיני למינהן) בזכות המנוע החכם של הונדה. היא מפצה על זה עם מחיר גבוה. לא יודע לגבי טיפולים שוטפים וחלפים.

פורסם

מנוע ה-1.0 60 כ"ס של הסיריון משתווה בהספק שלו למנועי 1.3 מסוימים (פיאסטה למשל)

הודות ל-4 שסתומים לצילינדר , מה גם שמשקלו נמוך מאוד 815 ק"ג כך שהיחס הספק משקל משחק פה תפקיד מאוד חשוב ,התחזוקה שלו זולה מאוד ואמינות שלו גבוהה , ו-3 כוכבי ריסוק במבחן euro ncap

הייתי מכתיר אותו כרכב הכי משתלם עבורך (ועבורי :wink: )

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תחזוקה שוטפת נטו - פורד פיאסטה גיר רגיל או פונטו דגם בסיסי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא תמיד נתוני יצרן משקפים עלויות בפועל ויש לשקלל לא מעט נתונים כדי להחליט איזו מכונית היא "החסכונית" ביותר.

החברים כאן נתנו דוגמאות לא רעות אך צריך לזכור שלמחיר הרכב,מחיר הביטוח,מחיר החלקים וירידת הערך (בשקלים) יש משקל מכריע בקביעת עלויות אחזקת הרכב ורק לאחרונה עם עם העליה המטורפת במחירי הדלק קיבל החסכון בדלק משקל ממשי.

המלצה שלי-פיאט פנדה 1200,זולה,חזקה,בטוחה,מודרנית,חסכונית,מרווחת ועלויות אחזקה שפויות בהחלט. אין בינתיים דיווח על תקלות יוצאות דופן,בהחלט שווה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...