Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אני בין השאר, מיועד לשרת ביחידה זו[מבין 3 האופציות לפניי ש2 מהם זה חיל האויר וחיל חימוש] בכל אופן אני אשמח לקבל מאנשים שיודעים קצת פרטים על יחידת מז"י בצהל,מה היא כוללת, מה תפקידה ואת סדר השירות והיום ביחידה זו ואת היתרונות /חסרונות של יחידה זו ?

והבסיסים בארץ של מז"י ומיקומם?

תודה מראש

אסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מז"י - מפקדת זרוע יבשה.

תפקיד ג'ובניקי לכל דבר....

אחראיים לכל מיני נושאים לדוגמא שיבוצים ליחידות ושלל ירקות.

אני מכיר שניים במז"י, אחד שיוצא יומיות ועוד אחד שיוצא יומיות. :)

אחד משרת בתל השומר ועוד אחד ליד באר שבע או קרית גת או משהו כזה.

בברכה

אלעד

פורסם

השאלה היא האם מיעדים אותך לשרת תחת מז"י או ממש פיזית במפקדה של מז"י.

אם זה במפקדה של מז"י אז זה סה"כ בסיס של ג'ובניקים המוני ,סטייל הפיקודים ותל השומר, באים ב8 הולכים ב4 או 5.

אם אתה תשרת תחת מז"י זה בעצם רוב הבסיסים בארץ ואין אינדיקציה מדוייקת לאופי היחידה שתשרת בה.

אם אתה מעוניין לעשות "בית זונות" בטוח,זה רק אם תשובץ תחת אט"ל (פיקודים),אם תשובץ תחת מז"י שום דבר לא בטוח,אתה יכול לשרת קרוב לבית או חצי שעה מאילת.

פורסם

הבנתי בכללי אני למדתי מקצוע חשמל אז בטח בכל החיילות שהציעו לי הכל קשור לכך,מקווה לטוב.כללי עדיפות ראשונה אצלי שעמדתי עליה אצל קצין המיון הייתה שירות בחיל האוויר...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
הבנתי בכללי אני למדתי מקצוע חשמל אז בטח בכל החיילות שהציעו לי הכל קשור לכך,מקווה לטוב.כללי עדיפות ראשונה אצלי שעמדתי עליה אצל קצין המיון הייתה שירות בחיל האוויר...

אחי סתם לדוגמא יש לי חבר כרגע במז"י הוא נשלח לטירונות 02 בשיבטה או שיבתה איך שקוראים לזה..

הוא לא התפנה שם ושפטו אותו ל21 יום מחבוש בכלא 4. אז אני מציע לך אל תתעסק איתם בלא להתפנות למה הוא לא היה אפילו שבוע חייל וכבר קיבל 21 שזה מאוד נדיר..

אבל אתה יכול גם להיות ממש ג'ובניק שם.. ואם אתה אומר שלמדת חשמל אז סביר להניח שישבצו אותך למקצוע תואם..

אולי טכנאי מטוסים בחיל האויר או משהו כזה.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

itzik901 צודק!

תלוי אם תשובץ לשרת בבסיס או שאתה נשלח לשם לשיבוץ.

שירתתי זמן מה בבסיס,מה שכן אם אתה מגיע שם לשיבוץ אפשר להשיג שם כל דבר,תלוי עד כמה תשקיע.

פורסם

enough with playig with this dude mind will ya guys

btw im now in BRASIL on some island... first time im here since a month hehehe

any how , "mazi" is like as was said a place ur getting in , so ull serv in one of the ground units

u can stay in mazi if u got a LOW profile i was serving in mazi for 2 years/

any how u can try not to evacuate as was told before but it can cost u in jail

but evantually ull GET what u want!

if u want to stay in there do some trouble they will let u stay in the end.

good luck in the army.

and to all ... have a good time in israel... i sure do here :)

פורסם

שלא תעיז להתקרב למז"י! הבסיסים שלהם הם לרוב החורים הכי נידחים שיש בארץ!!

ברגע שנכנסת למז"י איך דרך חזרה\קשה מאוד לצאת מניסיון.

גיוס נעים!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...