Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

170 כ"ס, מנוע 1.4, צריכת דלק 13.9 לליטר - נשמע חלום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חלומות באספמיה .

אם מנוע מוציא 170 כ"ס הוא שורף דלק והרבה , לפחות מתי שהוא מוציא את אותם 170 כ"ס .

אין יש מעין, בשביל הספק גבוה צריך לשרוף הרבה דלק וזה לא משנה אם זה מנוע 1.4 עם 18 מגדשים או 2.0 ליטר אטמוספרי.

נכון אבל ברוב הזמן כשאתה לא מאמץ את המנוע יש לך בעצם מנוע קטן נפח, עם הזרקה ישירה. ולכן החיסכון.

ואגב מנוע עם טורבו בגדישה גבוהה אוכל יותר דלק ממנוע עם נפח גדול יותר בלי טורבו, בזמן ששניהם מוציאים הספק מירבי. (את אותו הספק הכוונה)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנוע בעל נפח קטן, הזרקה ישירה ומגדש על...

שתמיד נמצא בתחום העבודה, תמיד יוצר איבוד כוח כתוצאה מההתעלקות שלו, מכריח את המנוע להתאמץ יותר ותמיד דוחס אויר.

לא בדיוק המתכון לקופסת נעליים חסכונית, אלא אם כן יש שם עוד איזה מרכיב סודי שהם שכחו להזכיר...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

"פולקסווגן מצהיר נתון של צריכת דלק של 13.9 לליטר"

כן הם רשמו גם בחוברת של האוטו שלי 18.6 לליטר, (גולף 92 1300).

מה שהם אומרים......לא תמיד נכון במציאות היום יומית, אולי במעבדות בלבד.

הצריכה הכי נמוכה שהגעתי זה 15.3 לליטר. שנסעתי לאילת, זהו הלוואי זה היה כמו בחוברת 18.6 לליטר.

תמיר

פורסם
מנוע בעל נפח קטן, הזרקה ישירה ומגדש על...

שתמיד נמצא בתחום העבודה, תמיד יוצר איבוד כוח כתוצאה מההתעלקות שלו, מכריח את המנוע להתאמץ יותר ותמיד דוחס אויר.

לא בדיוק המתכון לקופסת נעליים חסכונית, אלא אם כן יש שם עוד איזה מרכיב סודי שהם שכחו להזכיר...

אם מתחת ל2500 סל"ד לדוגמא יש "קלאטץ'" שמנתרל את המגדש על ? אז סך הכל זה הופך להיות לא נטל ענק על המנוע..עוד אלטרנטור שכזה....

פורסם
זאת גולף GT זאת אומרת זה דגם 1400 מחוזק (מאוד :D) שאמור להיות קומפקטית זריזה, מי שרוצה רכב עצבני יותר עם אפטר מרקט מוזמן לרכוש את הגולף GTI החדשה עם מנוע 2.0T-FSI הבא עלינו לטובה עם מערכת טורבו פתוחה הקלה יותר לשיפורים :D

אגב המנוע הזה יהיה מעט יותר חזק...יש כל מיני שמועות על 240 כ"ס עתידיים כרגע נדמה לי ההספק הרישמי הוא 200

ה 20T-FSI... אין ספק מנוע מעולה אבל ציפ ועוד כמה חמוצים ויתכן שהעסק יעצר

יעצר ב 240-250 ואולי כמה סוסונים נוספים ביגלל החומוס

זה לא יעצר טוטאלית פשוט הקפיצה בהשקעה כדי להחליף את הטורבו ולימצא פיתרון למערכת ההזרקה הטובה והמגבילה הזו זה כבר קפיצת מדרגה גדולה מידי.

כן, אתה דיסלקט.

זה כתוב שם.

עכשיו כל השגיעוט כטיב שלי זה ביגלל הדיסלקציה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

Tubular Speaker כתב:

ומגדש על...

שתמיד נמצא בתחום העבודה, תמיד יוצר איבוד כוח כתוצאה מההתעלקות שלו, מכריח את המנוע להתאמץ יותר ותמיד דוחס אויר

כמעט בטוח שהוא ניתן לניתוק, או ע"י כפתור, או באופן אוטומטי, כמו שמרצדס כבר עשו מזמן ב C CLASS עם הקומפרסור.

חוצמזה אין ספק שהאוטו לא יעשה 13.9 ק"מ לליטר.

צריך לקחת מקדם מציאותיות לגבי הנתון הזה כמו שעושים לגבי צריכת דלק "רשמית" של כל רכב.

השאלה אם זה יותר חסכוני מהנתון הרשמי של נניח הגולף GTI היוצאת עם ה150 כ"ס.

פורסם
אם מתחת ל2500 סל"ד לדוגמא יש "קלאטץ'" שמנתרל את המגדש על ? אז סך הכל זה הופך להיות לא נטל ענק על המנוע..עוד אלטרנטור שכזה....

אם מדובר במגדש TS או יחידה אחרת,בוסט מלא מתקבל ב-2000 סל"ד בקירוב והמגדש תמיד מחובר למנוע.

כך שכל נגיעה בדוושה לוקחת קורבן...

אבל מצד שני, אנחנו מדברים פה על VAG, לך תבין...

יתכן שאכן ומדובר בפיתוח כלשהו כמו שהצעת עם מצמד צנטרופוגלי או משהו דומה.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

הGTI היוצאת עושה 1\9 משולב...ומגיע ל1\11 לפעמים גם 1\12 בנסיעה בין עירונית מהירה לדוגמא בנסיעה לטבריה...האוטו עשה לי 1\11 ונסענו על כביש 6 לדוגמא במהירות של 200 (סנטימטר לשניה)

פורסם

למישהו יש תובנות איך VAG עשו את זה?

איך לנצ'יה עשתה את זה בעבר? מה היו החסרונות של השיטה ולמה היא נזנחה כל השנים הללו?

פורסם
למישהו יש תובנות איך VAG עשו את זה?

איך לנצ'יה עשתה את זה בעבר? מה היו החסרונות של השיטה ולמה היא נזנחה כל השנים הללו?

לקוח מהאתר : www.carsfromitaly.com

An all new engine was designed by Abarth. This had a capacity of 1759cc, used an alloy cylinder head and cylinder block, had four valves per cylinder, twin overhead camshafts, fuel injection (with two injectors per cylinder) and most interestingly both a turbocharger and a supercharger with twin air-to-air intercoolers. A power of 480bhp was produced at 8400rpm. The unusual route of using a supercharger and turbocharger together was to avoid the poor performance of the large turbochargers at low engine speeds. On the S4 the order, from the air intake was turbocharger, intercooler, supercharger, intercooler, inlet manifold (schematic diagram). Once the supercharger became less efficient, at higher engine speeds where the turbo performed better, a bypass allowed the turbo to feed the engine directly.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

צריכת דלק של 13.9 היא הצריכה היא טובה, כאשר נוסעים על כביש ישר במישור, חלונות סגורים, מהירות קבועה, ואפס מכוניות "מפריעות" בכביש, בעצם כאשר מלטפים את דוושת הגז ונוסעים במהירות קבועה. ז"א צריכה שלא ניתן להגיע אליה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אם תראה מכונית 1.6 רגילה עם 115 כ"ס מוצהרת לא יותר מזה באותם תנאים...אז וואלה מנוע שיש לו את האופציה גם לתת בראש (שלא אכפת מצריכת דלק או סתם שצריך עקיפה ממש מהירה) זה אחלה !

פורסם

צריך לתת לכמה שפני ניסוי לקנות את הדבר הזה ולראות איך זה מצליח לשרוד ולא מת אבל גרמני כמו גרמני אף פעם לא טועה

octavia vrs

פורסם

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=5316

בבקשה המשך ישיר לכתבה במקור שניגמרה בבקשה לשים את המנוע בפולו

אז אומנם לא אותו מנוע 1.4 אבל נישמע מעניין

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...