Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

170 כ"ס, מנוע 1.4, צריכת דלק 13.9 לליטר - נשמע חלום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריכת הדלק תלויה ב 4 דברים

גיר (הילכים) - בעבר לרכבים היו 4 הילוכים וזה השפיעה מאוד, כשיש יותר הילוכים

אפשר ליסוע יותר מהר על הילוך יותר גבוה בסל''ד יותר נמוך מה שנותן לנו צריכת דלק מעולה

משקל הרכב - ככל שהמשקל קטן יותר ככה גם צריכת הדלק וכך להפך

צורת הנהיגה - צורת הנהיגה משפיעה עד 75 אחוזים על צריכת הדלק

והתנועה בכביש - אם התנועה זורמת ללא הפרעות, צריך פחות לבלום ולהאיץ מחדש

לא צריך לעמוד בפקק ואלה 2 דברים שמשפיעים הרבה על צריכת הדלק

אני חושב שהם מדדו את צריכת הדלק עם גיר ידני בנסיעה מחוץ לעיר

רכב ספורטיבי לא אמור להיות חסכוני, הוא אמור להיות בעל מנוע חזק מהיר ועם כמה שפחות משקל

אולי הם שמו סוף סוף גיר עם 6 הילוכים שיעזור לא רק לצריכת הדלק...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

GT 1.4...

לא מבין את הקטע..

לפחות היו שמים 1.7/8/9 היו נותנים אפילו את אותו הספק או פחות ככה שתהיה אותה צריכת דלק אם זה קריטי..

וגם שלפחות גם אחרי כמה שנים יהיה אפטרמרקט ענק של שיפורים ופוטנציאל

לא היה כתוב שם (יש מצב שאני דיסלקט) אבל יש לי הרגשה שזו גם הזרקה ישירה (מה שביכלל קוטל את פוטנציאל השיפורים..)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
GT 1.4...

לא היה כתוב שם (יש מצב שאני דיסלקט) אבל יש לי הרגשה שזו גם הזרקה ישירה (מה שביכלל קוטל את פוטנציאל השיפורים..)

כן, אתה דיסלקט.

זה כתוב שם.

פורסם

זאת גולף GT זאת אומרת זה דגם 1400 מחוזק (מאוד :D) שאמור להיות קומפקטית זריזה, מי שרוצה רכב עצבני יותר עם אפטר מרקט מוזמן לרכוש את הגולף GTI החדשה עם מנוע 2.0T-FSI הבא עלינו לטובה עם מערכת טורבו פתוחה הקלה יותר לשיפורים :D

אגב המנוע הזה יהיה מעט יותר חזק...יש כל מיני שמועות על 240 כ"ס עתידיים כרגע נדמה לי ההספק הרישמי הוא 200

פורסם

גם פיג'ו וbmw משתפות פעולה בפיתוח הקונספט של מנועים קטנים יחסית עם מגדש. יש בתכנון איזה 1.6 ליטר, גם לו תהיה הזרקה ישירה. סביר להניח שכשנוסעים רגוע (כמו בזמן מדידת צריכת הדלק של היצרן) המגדש לא ממש יעבוד, ובזכות ההזרקה הישירה הרכב יהיה חסכוני.

מצד שני, תלחץ על הגז, תקבל ביצועים יפים, עם הרבה מומנט בסל"ד מאוד נמוך, החל מרגע שחרור הקלאץ'.

פורסם
גם פיג'ו וbmw משתפות פעולה בפיתוח הקונספט של מנועים קטנים יחסית עם מגדש. יש בתכנון איזה 1.6 ליטר, גם לו תהיה הזרקה ישירה. סביר להניח שכשנוסעים רגוע (כמו בזמן מדידת צריכת הדלק של היצרן) המגדש לא ממש יעבוד, ובזכות ההזרקה הישירה הרכב יהיה חסכוני.

מצד שני, תלחץ על הגז, תקבל ביצועים יפים, עם הרבה מומנט בסל"ד מאוד נמוך, החל מרגע שחרור הקלאץ'.

מדובר בפיג'ו 207 אם אני לא טועה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי מה שאני מבין - המכונית פונה לקהל היעד הספורטיבי ,אך עם זאת "פרקטי"

(כמו הרבה אנשים בפורום היעוץ שמחפשים רכב "ספורטיבי עם צריכת דלק נורמלית" -הרכב הזה מספק פחות או יותר את שתי הדרישות)

וואלק אתתתתה

פורסם

חלומות באספמיה .

אם מנוע מוציא 170 כ"ס הוא שורף דלק והרבה , לפחות מתי שהוא מוציא את אותם 170 כ"ס .

אין יש מעין, בשביל הספק גבוה צריך לשרוף הרבה דלק וזה לא משנה אם זה מנוע 1.4 עם 18 מגדשים או 2.0 ליטר אטמוספרי.

גם המנוע של האימפרזה להזכירכם היה 2 ליטר, מישהו חושב שהיא חסכונית ?

אולי אם תיסע בו כמו זקנה בת 90 .

פורסם

שלומי - אם המגדשים מכוונים כניסה של אחד מהם (נגיד על (כי הוא ליניארי)) ב2000 סל"ד והשני רק ב3000 סל"ד לא מן הנמנע שהמנוע הזה יהיה מאוד חסכוני ב2200 סל"ד לדוגמא (שיוט במאה) ורק עם הכניסה של הטורבו יהפוך זללן...אבל זה כי אתה ביקשת - לחצת !

• תוכן חדש...