Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לאספני המכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בימים אלו האוסף של המכוניות שלי גדל ל4 מכוניות.

אני גר בבנין עם חניון משותף, אחד השכנים התחיל להציק על זה שהמכוניות שלי תופסות מקום.

האם ישנה בעיה עם זה? או שאוץו שכן יכול לקפוץ עד הגג?

3 מהמכוניות עם רשיונות מוקפאים (אם זה משנה).

לילה טוב

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אני מקווה שאתה חוסמ את עצמך עם הרכבים, תקפיד לחנות מול אלו שלא זזות, אני החנתי יותר מ6 מכוניות בחניון המשותף דבר שגרר בעיות אך פטרתי זאת ע"י שיחה עם שכנים שאינם בעלי רכבים ובך שהמקום שמשוריין להם אני תופס נפתרו הבעיות, כמו כן חניתי כך שרכב אחד חוסם רכב אחר וזה צימצם מקומות חניה...

אתה אמור לעשות זאת כמחווה וזהו, תהיה אכפתי ותדבר באדיבות ואם יש שכן שלא מבין אז עליו ספציפית תנהג בגסות ואל האחרים בדרכי נועם - בסופו של דבר כולם יראו אותו לא בסדר....

השיטה החביבה עליי. :evil::evil::evil::evil::evil:

haters will hate

פורסם

אוקי, היום הובאה הסיירה השניה שנת 83 1600 קרבורטור:-)

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...