Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באגי\ רעש מהמזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

1.ברשותי 106 . המזגן התחיל להרעיש רעש של מניפה הנוגעת במשהו ,זה פעם שני שזה קורה, בפעם הראשונה התחלתי לפרק לגורמים והתיאשתי ואיכשהו זה הפסיק לבד.

מישהו מכיר את התופעה?

2.אני מוכר את הטרקטורון שלי וקונה באגי למישהו יש המלצות מה כדאי עד סכום של 10 אלף אני לא מדבר בנישת יעוץ רכב אלא בהיבט המקצועי: הנדסת מרכב, היגוי, אנוש....

ראיתי באגי נחמדה מנוע 1600 פולקסווגן וריאנט על מרכב חיפושית מקוצרת ב50 סמ . צמיגים אחוריים של טנד טויוטה(לאחר חריטה והסבה).

הבעיה העיקרית של הרכב הוא ההיגוי החסר. אין כמעט הגה !! כמובן שהנהג מקצועי ויודע לזרוק איתה ולהכנס בול לסיבובים, אך אחי המקצועי(הוא עובד עם הכלים הכי משופרים בארץ כגון הפלייר דיפנדר בנזין תומקאר של רמי לוי...) רמז לי בהתחשב בנתונים אלו: משקל שלדה , כח מנוע , היגוי חלש ... מתכון להתהפכויות, אך לא פסל אותה על הסף.

מה אתם חושבים אפשר אולי להכביד על קדמת הרכב באיזה ג'ריקן 10 ליטר...?

פורסם

לגבי המזגן, יש מצב שהלך הקלאצ' של המדחס, את זה צריכים לשמוע כדי להיות בטוחים...

לגבי הבאגי, אני לא מבין גדול בתחום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• אחראי פורום
פורסם

בעניין הבאגי - אתה לא יכול לדרוש ביצועי התנהגות ממשהו שהוא במקור חיפושית.

באגי מושקעות שנבנו אחד לאחד עם מכלולים מתאימים יעלו "קצת" יותר מ-10,000 ש"ח...

באגי פשוטות נועדות אך ורק לנהיגת שבילים / חול מהירה ולהחליק קצת בגלל הנעה אחורית

ומשקל אחורי גבוה.

אם אתה רוצה לשלב הנאה מכלי מתאים - הייתי מתחבר לאחיך ובונה משהו רציני מאפס.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

1. פעם קנינו 106 חדשה מלובינסקי (97) ומהיום הראשון היה רעש כמו שאתה מציין מהמזגן. החזרנו אותה, ואמרו לנו בלי בושה את הדברים הבאים:

א. במזגן (שאינו מקורי) ממולא גז מסוג חדש ע"פ התקנות החדשות (נכון ל-1997).

ב. בשביל להשתמש בגז החדש צריך מדחס מסוג חדש.

ג. מכיוון שלאלכס אורגינל (המתקין המקומי של לובינסקי) נשארו במלאי עדיין מדחסים שמתאימים לגז הישן, הוא עדיין מתקין אותם כדי להיפתר מהם. אין עם זה בעייה למעט שלפעמים המדחס עושה את הרעש הנ"ל.

ד. ללקוחות שהרעש מפריע להם, אלכס מוכן להחליף את המדחס למדחס המתאים, ללא תשלום. (נכון שממש נחמד מצדו? איזה התחשבות. איזה שרות. הידד ללובינסקי.)

חשבתי אולי נתקעת אם אוטו שיש בו את המדחס הישן ומשם בא הרעש.

2. באגים שמבוססות על שלדת חיפושית תמיד יהיו נחותות משמעותית משלדה יעודית - כבדות יותר, חלשות יותר (מבחינת חוזק שלדה), ובהנחה שנשארו עם המתלה המקורי אז גם מהלך המתלה הוא לא משהו, דבר שמכתיב את קצב התנועה בשטח קשה ואת העבירות בשטח טכני.

צור קשר בה"פ אני אשלח אותך למישהו שבונה כלים יפים. לפעמים יש לו משומשות במחיר שאתה מחפש.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...