Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין להתקין מערכת הקלטה במעגל סגור בחנייה.

המערכת צריכה להיות כמה שיותר פשוטה, ז"א מערכת שמבצעת הקלטה במעגל סגור ומצלמת צבע או שחור לבן פשוטה אבל מתאימה למשימה.

ורצוי שהמחיר יהיה סביר.

מעוניין לקבל מכם אשר יש להם מע' דומה קצת פרטים כגון מחירים ומידע טכני.

לצערי אני נאלץ לבצע זאת בגלל השכנים המדהימים שלנו.

פורסם

תודה

http://mcam4u.co.il/

בהצלחה

אתר נחמד, אבל אני מחפש מע' הקלטה במעגל סגור לא בעזרת מחשב, אני רוצה מע' הקלטה של למשל ווידאו מיוחד או משהו בסגנון. לא רוצה להעמיס על המחשב שלי.

כמו כן,אפשר גם לירכוש איזה רוטווילר על הדרך (בנוסף לכלב דלמטי ) :wink:

יוגב 205

יטופל במיידי, רק שאין לי חשק לגרום לכלב שלי להיכנס להסגר, או גרוע מזה, בגלל טמבל אחד!
פורסם
תודה

אתר נחמד, אבל אני מחפש מע' הקלטה במעגל סגור לא בעזרת מחשב, אני רוצה מע' הקלטה של למשל ווידאו מיוחד או משהו בסגנון. לא רוצה להעמיס על המחשב שלי.

יש גם מערכות במעגל סגור בלי מחשב

יש שם הכול

כל מה שאתה רוצה

למכירה זיכרונות של KINGSTON 1024MB 133Mhz SDRAM

בחצי מחיר :twisted:

פורסם

השתמשתי במערכת כזו לא מזמן, וצר לי לספר לך שהעסק לא זול.

בעיה ראשונה היא צילום לילה. אתה זקוק למצלמת לילה או תאורה חזקה כל שעות היממה. מצלמת לילה טובה עולה הרבה. אם תרצה לזהות פרצופים, לא תוכל להתפשר על פחות.

מערכת ההקלטה בה השתמשתי עולה 2000 ש"ח בלי הדיסק הקשיח. אתה צריך להוסיף כזה, לפי כמה זמן שתרצה לבהקליט מקסימום. זה די זול אם אתה לא דורש הרבה.

היא יכולה לקבל קלט מארבע מצלמות. כאשר היא חשה בתנועה (לפי עיבוד תמונה), היא מתחילה להקליט בקצב גבוה. השיטה מקובלת כדי לחסוך מקום בדיסק, וכדי לאפשר לך לנתח נתונים במהירות אחר-כך.

אתה גם יכול להגדיר איזור בתמונה שיהיה הטריגר לצילום, כדי שענף זז או סתם מעבר הולכי רגל באיזור לא יגרום לצילום מיותר.

יש גם יציאות להפעלת תאורה או אזעקה במקרה של גילויי תנועה.

כל הפונקציות ניתנות לשליטה גם לפי זמן, כדי לא להפעיל אזעקות בוקר לדוגמה.

אבל בשורה התחתונה, משהו כמו שלושת-אלפים שקל לפחות.

אפשרות זולה, לשש שעות מקסימום, היא לחבר מצלמה שחור-לבן ליד תאורה מופעלת תנועה, שמחוברת כל הזמן לוידאו עם קלטת ארוכה והכפלת זמן. זה נותן לך שש שעות שתצטרך לנתח לבד אם תראה שנגעו לך באוטו.

פורסם

ואין אפשרות שטכנאי יכוון את הווידאו כך שברגע שהוא מגיע לסיום הקלטת הוא אוטומטית יעבור להתחלה ויתחיל להקליט פעם נוספת? מעגל סגור.

פורסם

אם אתה מכיר מישהו שנוסע לתאילנד תבקש ממנו לעבור ב"פאנטיפ-פלזה"...

זה קניון עם 5 קומות של מוצרי אלקטרוניקה. חלום של כל חובב גאג'טים מצוי...

יש שם דוכנים עם מצלמות, מצלמות אל-חוטיות, מערכות מעקב וכו'...

המחירים? מצלמה פשוטה, ציבעונית, עם יציאת AV+קול - 80ש"ח (לפני וויכוח)

מצלמה דומה אל-חוטית 250 ש"ח...

מצלמת CCD אל חוטית + ראית לילה - 600 ש"ח (טווח של 300 מטר)

מערכת שמיתחברת למחשב (כרטיס כזה) כ 200 ש"ח + תוכנה...

מישתלם? החו"ל מישתלם :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בהמשך לנושא

רכשתי מצלמה איכותית שכבר מותקנת ועובדת כנדרש.

עכשיו נוצר צורך, לא מיידי ודחוף, להתקין מנוע למצלמה. הכוונה שהמצלמה תזוז באופן שרירותי ימינה ושמאלה. עברתי באתרי אינטרנט אבל המנועים שיש שם לא עמידים בגשם. אולי ניתן לבנות מנוע בעזרת רכיבים פשוטים לבד? יש למישהו רעיון, עצה?

תודה גיא.

פורסם

תצור איתי קשר בפרטי אני אשלך לך תוכנה מיוחדת למעקב וכל מה שתצתרך זה מצלמה דיגיטלית עם USB או שמצלמת מחשב וכבל USB דיי ארוך על מנת למקם את המצלמה במקום שבו היא תוכל לצלם הכי טוב.

כך אני לפחות אני עשיתי אצלי בבית.

נ.ב: במידה ואתה גם רוצה לצלם בלילה אז תצתרך למקם מנורת הלוגן(עולה 30 שקל בהום סנטר) שתאיר לך את החנייה בלילה. ובקשר למנגנון של ימינה ושמאלה אז תיקח את המנגנון של המאוור ותתקין עליו מנוע שעמיד בפני מיים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
בקשר למצלמה, אז זאת מצלמה מיוחדת ליום ולילה והיא מחוברת לוידאו. בקשר למנוע, תן לי הסבר יותר ממוקד בבקשה. אני לא מכיר את מנגנון המאוורר.

תודה

• תוכן חדש...