Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים מעמיקים על גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מהתחלה אני מבקש לא לנעול את התרד - פעם שעברה שאלתי (אמרתם לי לחפשש בגוגל וזה ננעל)

היתי מאוד רוצ הלהגיב אבל זה היה כבר נעול.

אז לא מצאתי בגוגל - השאלה שלי קצת מוזרה. ואני ממש מבולבול

אז ככה

השאלה שלי היא על גולף מנוע 1600 ו 2000. רגיל ואוטומט.

הכל התחיל כשחבר בא אלי יש לו גולף 1600 אוטומט שנת 2003 (יש לו מנוע חדש לא כמו שלי)

ראיתי גם גולף 2004 גיר רגיל 1600 סמ"ק עם מנוע חדש (לא כמו שלי)

הבנתי שמשנה מסויימת (ואני רוצה לדעת איזה שנה) גולף הוציאה מנועי 1600 עם 16 שסתומים ומנוע חזק יותר.

השאלה היא האם הם הוציאו גם מנועי 2000 סמ"ק משופרים בשנה מסויימת (ואם כן באיזה שנה)

.

אני רוצה לקנות גולף גיר רגיל. עם המנוע המחודש. לכן אני רוצה לדעת מאיזה שנה התחילו מנועים חדשים ב1600 ו ב 2000 סמ"ק

.

בקיצור אני רוצה גולף עם המנוע המחודש - ושאלתי באיזה שנה הוציאו אותם - לגבי 1600 ו 2000.

תודה

מקווה שהבנתם כי אני בעצמי הסתבכתי

אודה לכם אם תענו לי ותסדרו לי את הבלגן בראש.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

תקנה את ה 1800 גיר רגיל, ואני מתכוון ל 1800 אטמוספירי

125 כח סוס, 20 שסתומים, מנוע מעולה!

עדיף מה 1600 ומה 2000.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

כדי לקבל תשובות מדוייקות, הייתי שולח ליבואן מייל דרך האתר שלו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא צריך שום מייל ליבואן :

עד שנת 99 נמכרה בארץ הגולף 1.8 אטמוספרית עם מנוע 20V 125 כ"ס,

בשנת 00 הופסקה יצורה והגולף עברה למנוע ה2000 בעל ה8 שסתומים וזמינות כח בסל"ד נמוך (115 כ"ס כבר באיזה 4 אלף סל"ד) מנוע זה מצטיין עם תיבה אוטומטית !

בשנת 01 שווקו בישראל גם גולף 8V וגם גולף 16V, ראה במחירון יש קטגוריות לשניהם !,

בעקרון מנוע ה1.6 8שסתומים מנוע לא רע בכלל ובשידוך עם תיבה רגילה מאיץ יפה מאוד !, על אף הנתונים היבשים שדיי "גרועים"

מנוע ה2 ליטר כאמור התחיל שיווק ב00 ולא יצא שום דגם משופר - בשנת 05 יש מנוע 2.0FSI שזה מנוע הזרקה ישירה - סיפור אחר לגמרי

מנוע ה1.6 שווק משנת 00 בשני הגרסאות ולכן עליך לבדוק שאתה קונה באיזה מנוע מדובר....,

בכל מקרה אם אתה קונה גיר רגיל ולא אוטומט מנוע ה1.8 יתפקד מאוד יפה !,

בכל מקרה אף אחד מהמכוניות הללו אינו מטוס - וכמובן שאם קיימת האפשרות רכישת GTI תתן הכל מהכל טוב יותר, כיול מיתלים עדיף, אבזור עדיף ועוד.....וכמובן הדובדבן : מנוע ה20VT המפורסם של הקונצרן בשנים 99-00-01(חלקי) בגרסת AGU הידועה לטובה !!....שיפורים עד אי סוף מצ'יפ ל192 כ"ס עד פרוייקט K04 ל280 כ"ס זמינים !

פורסם

אם כבר שרשור גולפים

מישהו אולי יכול לעשות סדר אחת ולתמיד ברמות האיבזור של גולף MK4?

קומפורטליין, טרנדליין , ג'נרשיין וכו'...

ובאילו שנים מה נמכר?

לדוגמא :

נניח שאני רוצה גולף 1.6 משנת 99 עם חישוקי סגסוגת וסאן רוף מקורי : איזה דגם אני רוצה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם כבר שרשור גולפים

מישהו אולי יכול לעשות סדר אחת ולתמיד ברמות האיבזור של גולף MK4?

קומפורטליין, טרנדליין , ג'נרשיין וכו'...

ובאילו שנים מה נמכר?

לדוגמא :

נניח שאני רוצה גולף 1.6 משנת 99 עם חישוקי סגסוגת וסאן רוף מקורי : איזה דגם אני רוצה?

מה שאתה מחפש זה ג'נריישן .

הג'נריישן זאת כבייכול גירסא הספורטיבית והמאובזרת של הגולף שכוללת סאנרוף , הגה מעור , מושבים ספורטיבים , ג'נטים ועוד דברים.

הקופרטליין היא הגירסא המאובזרת של הגולף עם בקרת אלקים וכדומה (יש גם בג'נריישן) , והסאנרוף והג'נטים היו כאופציות בה ולכן יש קומפורטליין עם סאנרופים.

הטרנדליין זה הגריסא הבסיסית ביותר.

גם לי יש שאלה, חיםשתי השבוע במחירון לוי יצחק באינטרנט ועדיין לא הצלחתי להבין תחת איזה דגם אני מחפש גולף שנת 01-02 עם מנוע 2000 ו-2300 ג'נריישן .

פורסם

הבעיה שלי ב GTI - אני יודע שזה אוטו ספורט

עובר הרבה ידים . אני רוצה אוטו יד ראשונה או שניה.

כל ה GTI שראיתי הן יד 4 או 5 או 6...

אני מחפש גיר רגיל בלבד

יש לי תקציב לגיר רגיל 1600 שנת 2002

ויש לי תקציב למנוע 2000 שנת 2001.

השאלה מה שווה יותר ? (תאמת אני אוהב שלאוטו יש כוח).

1600 אני מפחד שזה יהיה חלש מידי. (יש לי כרגע מנוע 2000 גיר אוטומט שנת 2001)

אני רציתי מנוע 2000 אבל אבא שלי אומר לי אם כבר אז תעלה שנה.. תקנה 2002. שזה אומר מנוע 1600.

.

תסביך של החיים - לא יודע מה לעשות

עכשיו מכאן נובעת השאלה שלי...

אמרתי לעצמי אם בשנת 2002 אני מקבל את המנוע החדש אז אני אקנה עם המנוע החדש

אבל אם זה אותו מנוע אז זה בעצם אותו דבר רק ה"שנה" אז אקח שנת 2001 מנוע 2000

כי זה ממילא אותו מנוע.

והבעיה שפעם מישהו אמר לי שאלה מנועים מיושנים - והמשפט הזה לא יוצא לי מהראש

כל רעש או משהו מיותר שאני שומע ישא המשפט הזה עובר לי באוזן ואני פשוט נגעל מהמחשבה שעל אוטו כזה יש מנוע מיושן !!! או תכנולוגיה מיושנת לא יודע מה הכוונה שלו היתה !

אז חשבתי על מנוע מחודש !

פורסם
מה שאתה מחפש זה ג'נריישן .

הג'נריישן זאת כבייכול גירסא הספורטיבית והמאובזרת של הגולף שכוללת סאנרוף , הגה מעור , מושבים ספורטיבים , ג'נטים ועוד דברים.

הקופרטליין היא הגירסא המאובזרת של הגולף עם בקרת אלקים וכדומה (יש גם בג'נריישן) , והסאנרוף והג'נטים היו כאופציות בה ולכן יש קומפורטליין עם סאנרופים.

הטרנדליין זה הגריסא הבסיסית ביותר.

גם לי יש שאלה, חיםשתי השבוע במחירון לוי יצחק באינטרנט ועדיין לא הצלחתי להבין תחת איזה דגם אני מחפש גולף שנת 01-02 עם מנוע 2000 ו-2300 ג'נריישן .

תודה על המענה

אני לא ממש מחפש גולף, רק נתתי דוגמא.

הקטע הוא ששמעתי שג'נריישן היה רק בשנה מסויימת בה מלאו 30 שנה להולדת הגולף, או משהו בסגנון, לכן ב99 זה מן הסתם לא היה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הבעיה שלי ב GTI - אני יודע שזה אוטו ספורט

עובר הרבה ידים . אני רוצה אוטו יד ראשונה או שניה.

כל ה GTI שראיתי הן יד 4 או 5 או 6...

אני מחפש גיר רגיל בלבד

יש לי תקציב לגיר רגיל 1600 שנת 2002

ויש לי תקציב למנוע 2000 שנת 2001.

השאלה מה שווה יותר ? (תאמת אני אוהב שלאוטו יש כוח).

1600 אני מפחד שזה יהיה חלש מידי. (יש לי כרגע מנוע 2000 גיר אוטומט שנת 2001)

אני רציתי מנוע 2000 אבל אבא שלי אומר לי אם כבר אז תעלה שנה.. תקנה 2002. שזה אומר מנוע 1600.

.

תסביך של החיים - לא יודע מה לעשות

עכשיו מכאן נובעת השאלה שלי...

אמרתי לעצמי אם בשנת 2002 אני מקבל את המנוע החדש אז אני אקנה עם המנוע החדש

אבל אם זה אותו מנוע אז זה בעצם אותו דבר רק ה"שנה" אז אקח שנת 2001 מנוע 2000

כי זה ממילא אותו מנוע.

והבעיה שפעם מישהו אמר לי שאלה מנועים מיושנים - והמשפט הזה לא יוצא לי מהראש

כל רעש או משהו מיותר שאני שומע ישא המשפט הזה עובר לי באוזן ואני פשוט נגעל מהמחשבה שעל אוטו כזה יש מנוע מיושן !!! או תכנולוגיה מיושנת לא יודע מה הכוונה שלו היתה !

אז חשבתי על מנוע מחודש !

רוצה פתרון קל?

עזוב אותך מגולף - אוטו של זקנים עם שיער מקליש

באותו כסף אתה יכול לרכוש סיאט לאון - אותה משפחה

מבוססת על אותו מרכב והרבה יותר תמורה לכסף שלך מאשר גולף [שבאמת מעוררת בי בחילה... צר לי, זה אוטו של בורגנים-וואנאביז]

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
רוצה פתרון קל?

עזוב אותך מגולף - אוטו של זקנים עם שיער מקליש

באותו כסף אתה יכול לרכוש סיאט לאון - אותה משפחה

מבוססת על אותו מרכב והרבה יותר תמורה לכסף שלך מאשר גולף [שבאמת מעוררת בי בחילה... צר לי, זה אוטו של בורגנים-וואנאביז]

בהצלחה

רון.

לא הבנתי את המילים האחרונות אבל אני לא חושב שיש מה להשוואת בסיאט לוולקסוואגן

נכון שזה אותו דבר

אבל גם סקודה אותו דבר ...

פורסם

קצת סדר בנוגע לרמות איבזור !

ג'נריישן זאת חיבלת תוספות (שאותה יכולת לקנות בכל השנים - כל תוספת בנפרד) במחיר אטרקטיבי !

החבילה כוללת : ג'נטים מסגסוגת בגודל 16 אינץ' 205\55

סאן רוף, ומושבים סמי ספורטיביים....פסי קישוט בצבע הרכב

רמות גימור : יש את הרגילה, שהיא : הרגילה :D

שהיא כוללת מה שהיא כוללת :D

אחרי זה מגיעה הקומפורטליין : שכוללת : בקרת אקלים דיגיטאלית, ריפודים יוקרתיים יותר, וזהו...בעקרון

אחרי זה מגיעה הטרדליין : שכלל, מושבים ספורטיבים (בדומה למה ששווק בג'ניריישן) בקרת אקלים דיגטאלית, גימור פנים יוקרתי יותר (בדרך כלל החומר ממנו עשויה הקונסולה המרכזית ופאנלי השליטה של החלונות) והגה ספורט 3 סלעות מעור

לאחר מכן מגיע ההייליין שמשווק לידיעתי רק בGTI : גימור זה כלל דיפוני עץ (שחבל ששמו אותם ימח שמם !!!) בקרת אקלים דיגיטאלית, ג'נטים מגנזיום, בGTI שנת 99\00 ותחילת 01 מושבים ספורטיבים מצויינים של חברת ריקארו !, סאן רוף, אורות ערפל בפנסים הראשיים, פסי קישוט בצבע הרכב הגה ספורטיבי 3 צלעות מעור, וזהו נראה לי.....

פורסם

יש גם רמת גימור בשם PACIFIC ,שאם אני לא טועה הוא חדשה יחסית..והופיעה רק ב2003.

לא יודע בדיוק מה היא כוללת,אבל נראה לי שהוא מוצבת מתחת לג'נריישן. (? :? )

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

ישנה גם את גרסאת ה20 שנים לגולף. שמגיעה עם פנים בשילוב אלומניום, סמלון חמוד של ארנב בישבן הרכב, מספר אישי לכל רכב (יוצרו רק 4,000), מערכת שמע שכוללת שמונה רמקולים, מושבי ספורט של ריארקו מעור שחור בשילוב סמלון של GTI בצבע אדום. הגרסא הזאת מגיעה רק בדגמי הGTI.

אגב, בג'נריישן בנוסף לכל התוספות שעתיד ציין מקבלים גם פנסים עם פסי איתות מושחרים.

• תוכן חדש...