Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל המדבקה שאתה רוצה לא צריך חנות לאביזרי רכב אלא מקום שמכין מדבקות כמו פרסומות ודברים כאלה להדבקה על הרכב , זה עולה בערך 100 ש"ח וזה לא עובר בטסט.

תעשה את השיקולים לבד.

פורסם
בשביל המדבקה שאתה רוצה לא צריך חנות לאביזרי רכב אלא מקום שמכין מדבקות כמו פרסומות ודברים כאלה להדבקה על הרכב , זה עולה בערך 100 ש"ח וזה לא עובר בטסט.

תעשה את השיקולים לבד.

סתאם לידע כללי. איזה מדבקות לא עוברות טסט?

פורסם

כן יש באזור תעשייה החדש,רחוב לישנסקי, מול החונים קונים מהצד השני של הכביש. חנות דיי גדולה גם לאביזרי רכב וגם למערכות סטריאו.

פורסם

תעשה את השיקולים לבד.

מי אמר לך שאלה המדבקות שהוא רוצה?

הוא אמר שהוא לא רוצה רק מדבקות אלה עוד כמה דברים

אלה מדבקות ספציפיות שלא עוברות בטסט.

אולי הבחור רוצ המדבקות רגילות לשים על האוטו שלו

בכל אופן אני יודע ששאלת בראשון - אבל ברמלה יש חנות חדשה לכל העניינים האלה ! אם תעבור אז תעבור !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
כן יש באזור תעשייה החדש,רחוב לישנסקי, מול החונים קונים מהצד השני של הכביש. חנות דיי גדולה גם לאביזרי רכב וגם למערכות סטריאו.
בדיוק, אחלה הסבר, אני רוצה להוסיף, שאם לא הבנת מה שהוא אמר אז החנות נמצאת מול האזור (לישנסקי) האופיס דיפו מחסני חשמל, מסעדת אווזי, ואם את זה לא הבנת אז החנות נמצאת בשורה של החנויות שבה מוכרים פאלאפפים, יש שם "פיצוציה" חנות רהיטים, הם מוכרים שם אביזרי אודיו וגם עושים שם התקנות, חלקים מכנים כמו פילטרים (אוויר, דלק, מסננים וכו..) ומדבקה שם עולה בערך 40- 50 שקל, הייתי שם קצת יקרן לדעתי

ישש גם חנות לאביזרי רכב, ממש באותו ביניין איפה שהתחנה "turbo" שם יש סמלים למכוניות וכל השאר.

אם אתה רוצה עוד פרטים , בכיף ! :),

יום טוב.

Suzuki Jimny

פורסם
בדיוק, אחלה הסבר, אני רוצה להוסיף, שאם לא הבנת מה שהוא אמר אז החנות נמצאת מול האזור (לישנסקי) האופיס דיפו מחסני חשמל, מסעדת אווזי, ואם את זה לא הבנת אז החנות נמצאת בשורה של החנויות שבה מוכרים פאלאפפים, יש שם "פיצוציה" חנות רהיטים, הם מוכרים שם אביזרי אודיו וגם עושים שם התקנות, חלקים מכנים כמו פילטרים (אוויר, דלק, מסננים וכו..) ומדבקה שם עולה בערך 40- 50 שקל, הייתי שם קצת יקרן לדעתי

ישש גם חנות לאביזרי רכב, ממש באותו ביניין איפה שהתחנה "turbo" שם יש סמלים למכוניות וכל השאר.

אם אתה רוצה עוד פרטים , בכיף ! :),

יום טוב.

הבנתי, תודה רבה :]

• תוכן חדש...