Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת פיאט אונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט אונו 94 .

אני רוצה לדעת בערך מה המחיר כדי לצבועה אותה , לא מחיר מדויק אלה בסביבות ..

ומי מכיר מקום שהמחירים זולים וניתן לצבוע ?

פיאט אונו - לא יותר או בקיצור מכונת כביסה

פורסם

תוסיף פרטים, יש מכות בפח? איזה צבע? מטאלי?

אני צבעתי את הרכב שלי בצבע דו-שכבתי Sikkens עם לכה מיטלית ב-2000 ש"ח (ללא קשר לפחחות),

אם תעשה חיפוש בפורום אתה תמצא את הפרוייקט הזה (חפש את המילה "שירוקו") והמלצות על בעלי מקצוע בעמוד האחרון.

No worries 8)

פורסם

אני מעוניין לצבוע באיזור הממרכז .

האוטו עכשיו בצבע לבן .

לא צריך עבודת פחחות

פיאט אונו - לא יותר או בקיצור מכונת כביסה

פורסם

גם אם אין עבודת פחחות כלל יש 2 סוגי עבודת צבע.

הראשון והטוב, כולל פרוק (והרכבת) חלקים כדי שהצביעה תהיה מושלמת כפגושים, פנסי חזית, פלסטיקי פנסים אחוריים, פנסי כנף צדדיים וכו'.

השני והפחות טוב, לללא פרוקים אלו ורק מכסים החלקים האלו בהדבקת נייר ונייר דבק, כך שנקודות המפגש בין החלקים למשטח פח הרכב שנצבע אינו מושלם.

כמובן שיהיו הבדלים המחיר בין 2 סוגי העבודה וגם בין המוסכים עצמם לאותו סוג עבודה.

עליך לבצע סקר שווקים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לאור המחירים שהציג כאן הבחור עם השירוקו - אני ממש בהלם... יתכן צבע כזה טוב ב-2000 ש"ח (הוא ביצע פירוק החלקים לבדו לפי מה שהבנתי) ??

ואולי לאונו אף בפחות?

...Carpe Diem

פורסם

הכל התבצע לבד - האוטו הגיע לצבע עירום לחלוטין ונשאר רק לצבוע.

לא יהיה הבדל משמעותי בין שירוקו לאונו - עוד חצי ליטר צבע זה לא משנה ממש.

אל תצפה לתוצאות מושלמות ב 100% במחיר כזה. הן טובות - אבל לא מושלמות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...