Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור כך שיש רבים השואלים כאן איזה רכב ראשון לקנות אז בוא נחדד את הנושא-

מה יותר "בטיחותי, ומומלץ לדעתכם כרכב ראשון?

1-רכב בן 6-12 שנים חלש פאסיבית,לא ספורטיבי אבל בשל כך בעל בטיחות אקטיבית{היגוי,התנהגות,יציבות/אחיזה,בלימה,כוח}נמוכה .דוגמאות לא חסר-סיביק "שפיץ",קולט,אונו,רנו-5 ועוד....

2-רכב בן-6-12 שנים חלש פאסיבית ,ספורטיבי עם בטיחות אקטיבית גבוה אבל גם אם כוח כמו-gti לסוגהן,אימפרזה ושות...

העינין פה זה שכל אחד יודע שלא משנה כמה כוח יש לאוטו ,נהג חדש ובמיוחד מתלהב ינסה להוציא את המקסימום מהאוטו מוקדם או במאוחר ולמרות שיש הבדל גדול בין תאונה במהירות 50 קמש לאחת ב-100 קמש,האם לא "קל" יותר להכנס לתאונה עם רכב בעל בטיחות אקטיבית נמוכה מרכב בעל בטיחות אקטיבית גבוהה יותר?

האם כאשר אתה נוהג על מגבלות הרכב, לא יותר "קל" לשלוט בו ברכב עם בטיחות אקטיבית גבוהה יותר?

ואם כבר האם הברקסים המשופרים של ה-ספורטיבית לא יעצרו אותך לפני שתיכנס בפגוש שלפניך?.

אני יכול להעיד שלפחות פעם אחת הצילו אותי בלמי הברמבו של הפיאט קופה ומרחק הבלימה הקצר שלה מחבטה לא נעימה-ולא נסעתי מהר! אולי 60 קמש.

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

כן אני אבל עדין לא יודע מה לקנות...

אני רוצה משהו ידני וספורטיבי בעל 3 דלתות שנכנס ב30K

(פיסאט ברבו,מגאן קופה, קליאוRSI, פונטו קבריולט,306,306 קבריולט)

מה אתם אומרים?

חתימה לא יכולה להיות מעל 3 שורות.

פורסם

אני גם מחפש רכב ראשון

ידני, אמין מאוד

תקציב בסביבות 30-40

חשבתי על אימפרזה שנת 96-97

אני עדיין לא יודע על מה ללכת

פורסם

שכחת משהו, RUBY...

שרכב "ספורטיבי" גם יכול לנשוך. מהר.

ורכב לא ספורטיבי סלחן יותר ולעיתים צפוי יותר.

זה הכל תלוי בנהג - מי שאחראי וינהג בכל רכב באותה צורה - עדיף ספורטיבי.

מי שהרכב ישפיע על דרך נהיגתו ולא יידע לזהות את מגבלות הרכב ואת מגבלותיו כנהג - עדיף לו רכב ש"מאותת" לו על העומד להתרחש מאשר רכב שינשוך אותו מהר מזמן התגובה שלו.

זו דעתי, לפחות.

כמובן שמע' בלימה חזקה עדיפה תמיד, אין שאלה בכלל.

אבל אז תמיד אפשר לקנות רכב בעל בטיחות אקטיבית נמוכה ולמצוא איך לשפר את יציבותו ואחיזתו, לא?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הבעיה היחידה של רכבים ספורטיביים בידיים לא מנוסות הוא שהאוטו מספר לך שהוא גיבור גדול ומקנה לך בטחון עצמי רב, ולא תמיד בצדק.

לפני שאתה שם לב שהוא עבד עליך (באמת שאי אפשר לעשות פרסה ב 140 קמ"ש) ואתה אידיוט (שהאמנת), אתה כבר באורטופדית ג' (במקרה הטוב) מוקף במיטב חברייך או לחילופין בחלקה ג' גוש 3, לא תאמין, גם פה מוקף במיטב חברייך.

לעומת הרכב הספורטיבי הגיבור, סובארו DL תתחיל לעשות לך סקנדלים באמצע החיים אם רק תחשוב לקחת סיבוב מתון ב 50 קמ"ש.

תתגלח על איזה עגלה חמודה, אח"כ תחפש ספורטיביות פרווה, אח"כ נתחיל לדבר על החיים.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...