Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך :

יש לי מערכת עם :

מגבר ,קומפוננט רמקולים אחוריים ,סאב,ורדיו דיסק עם יציאה אחת

אתמול פגשתי משהו שמביא לי חלקים בזול ,אמרתי לו שאני רוצה להוסיף סאב מגבר ולהחליף את הרמקולים האחוריים .

הוא אמר לי שאני צריך להחליף רדיו דיסק ביגלל שיש לי יציאה אחת למגבר ,אמרתי לו שיש אפשרות להוסיף מפצל וזה לא משפיעה על השמיעה (לפי מה שקראתי פה)

הוא אמר שזה לא נכון שזה מוריד את איכות השמיעה .

עוד הוא אמר שאני חייב להחליף רדיו דיסק ביגלל שיש תופעה אצלי שאני מרים את הווליום התצוגה של הרדיו דיסק מרצדת

האם הוא צודק??

אם הוא לא צודק ,מה להגיד לו ???

תודה מתן

פורסם

תגיד לו שאתה לא מוכן לשלם עבור דברים שאינך יכול לשמוע ... ואם הוא משוכנע שהוא יכול לשמוע את ההבדלים הוא תמיד מוזמן להצטרך לפורום ולהשתתף במבחן עיוור בנושא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עם מפצל בלי מפצל את תשמע אותו דבר.

אם אתה מרים את העוצמה ברדיו דיסק והתצוגה מרצדת, זה משום שהוא לא מקבל מספיק זרם, צריך להחליף את החוטי מתח לעבים יותר.

תמיר

פורסם

אם אתה מרים את העוצמה ברדיו דיסק והתצוגה מרצדת, זה משום שהוא לא מקבל מספיק זרם, צריך להחליף את החוטי מתח לעבים יותר.

תמיר

נכון.

אופציה שניה היא לנתק את הרמקולים המחוברים על המגבר הפנימי של הרדיודיסק ובכל לגרום לצריכת זרם מאוד נמוכה של הרדיודיסק :)

פורסם

תמיר קרה לך פעם שהתצטרכת ממש להחליף את הפלוס ומינוס של הHU לעבים יותר?!

די תמוה אם כי הגיוני, פעם ראשונה שאני שומע ככה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לי קרה למען האמת,

המינוס היה בורג עם כבל נורמלי - אז לא היווה בעיה

הסוויצ' גם ככה לא אמור להזין זרם..

אבל הפלוס המקורי של הרכב היה ממש ממש דק..וזה באמת היה עושה לי דאונים בתאורה של המסך כאשר יש באס או משהו בסגנון.. (לפני שהיו לי מגברים - שהרמקולים היו מחוברים על הרדיודיסק..)

העברתי פלוס נורמלי, מהצמה של הסוויץ', וזה פתר לי את הבעיה..

פורסם

אתה יכול להוסיף מפצלים לא תשמע הבדל.

בפועל מפצל מנחית את המתח בסביבות 5-10% אך זה כמעט ולא שמיע.

ואפילו אתה יכול בעתיד לחבר אקולייזר שמקבל כניסה אחת ומוציא 3 (קדמיים אחוריים וסאב כולל שליטה על סאב).

זה מה שאני עשיתי בכל מקרה.

אבל זה כי אני לא אוהב להשתמש באקולייזרים של המכשיר עצמו ואני מעדיף מעבדים בכל מקרה כי הם גם מגבירים את האות(5-13.5V פריאווט - כתלות במכשיר) וגם תוספת יפה לשליטה על התדרים באופן יותר מקצועי ופרקטי מהאקולייזרים הפנימיים של רוב המכשירים.

וכן תוכל לקבל שליטה על FADE על FRONT ו REAR מה שאין במכשיר עם יציאה אחת.

מפצל הינו אופציה זולה וטובה מאוד, רק לפחות שים מפצל איכותי בשבאמת לא תפגע באיכות ולא כבל Y של 20 שקל באוטודיפוט.

ויש גם מפצלים בצורת קופסה שמקבלים כניסה אחת ומוציאים 2 או 3 יציאות הם גם בד"כ משמשים כליין דריבר אשר מגברים את האות וכך אתה מקבל אות יותר חזק מרוב הפאנלים עם 3 יציאות(4-8 פריאווט תלוי בטיב המוצר), הם עולים יותר אך מומלצים וכן אתה יכול להתקין אותם בקרבת המגבר, וכך לחסוך עומס של כבלים באיזור הר"ד.(למי שיש גם בעיה של מקום מחינת עומס כבלים)

under construction..

פורסם

green monster, האומנם פיצול הסיגנל יכול לגרוע מעוצמתו במקצת.

אבל זה לא נכון מה שכתבת, אתה נותן לזה להישמע שהשינוי של 10% באמת משנה משהו.

בסך הכל מכוונים את הגיין במצב של 90% סיגנל, משמע, "טיפה" לשנות את הבורר של הגיין .. זה לא שינוי.. אז כמובן שלא יהיה שמיע.

לגבי ההמלצה של מפצלים לא איכותיים ... עדיין לא פגשתי במפצל שלא עשה את העבודה(לא איכותי מבחינת איכות שמע).

אבל פגשתי בכאלה שהיו להם ניתוקים פנימיים וכו, ומזה היתי ממליץ להיזהר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיקמיק.

ציינתי את העובדה שאכן מפצל "עושה משהו" והוא מנחית בין 5 ל10% את המתח, אך זה לא שמיע--> משמע זה זניח.

ואגב נתקלתי במפצלים לא איכותיים, לא יציבים, אשר מנחיתים מתחת ל 30% ואז זה הופך שמיע, ומזה צריך להזהר.

אגב אני לא ראיתי מפצלים אשר גורמים לניתוקים, אך טוב לדעת.

אבל הרעיון מובן לכל הצדדים שזה לא גורע מכלום וכן, לא מפריע.

under construction..

• תוכן חדש...