Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרצ'ארג'ר למיאטה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את המוצרים האלו:

http://www.miatamania.com/Shop/ViewProducts.aspx?PlateIndexID=33166

ברמת העיקרון לא התכוונתי לקנות את זה עכשיו אבל קיבלתי הצעה מצויינת לקניה והתקנה של הסופר הזה במחיר ששוה עוגיה (בערך 6000 ש"ח)

השאלה היא קודם כל אם הקיט מתאים גם למיאטה שלי, ושנית - הקיט היה מותרן על מיאטה שנת 97, האם יש צורך בשינויים מסויימים.

בינתיים התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם אבל הם כנראה יהיו פתוחים רק בשעה שאני כבר אהיה מחוץ למפעל (וללא הקו חו"ל שלי ...)

תיכנון שלי - היום בערב כבר הולך לראות את הקיט ולנסוע ברכב.

ואחר כך נראה :-):evil:

טורפת ...

פורסם

דבר עם מוטי. הוא האדם שיוכל לייעץ לך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שלי ידנית כמובן.

הקיט אמור לעלות 6000 ש"ח כמשומש לאחר הוצאה ממיאטה דור ראשון שנמכרת.

בינתיים הספקתי לעשות סיבוב על הרכב והאמת היא שקצת התאכזבתי, כלומר אני אוהב קצה חזק ומורגש וברכב הזה לא היה קצה בכלל, הבעלים טוען שאין טעם לעבור את ה 5K סל"ד (אני עברתי והוא צעק לי להוריד את הרגל מהקלאצ כיוון שההרגשה היתה שהרכב מרעיש יותר ממאיץ :-) )

בזמן שהייתי שם היה לקוח שרצה לסגור על הרכב ומרוב שעודדתי אותו לקנות מיאטה, הוא כנראה קונה ביחד עם הקיט. תשובה סופית תהיה בימים הקרובים.

בכל אופן התלהבות הראשונית ירדה כיוון שקצת התאכזבתי מהביצועים ולמעשה אני לא ממש מרגיש שחסר לי הרבה כוח עדיין (רק במהירויות גבוהות של מעל 100), הזדמנות אחרת.

תודה רבה

ניב

פורסם

אני שמח שירדת מהקיט הזה, הוא חלש בצורה מעוררת רחמים... גם אחרי שלל שינויים ושיפורים עליו הוא עדיין חלש.

אגב, לנהיגה בכבישים ציבוריים מיאטה עם טורבו הרבה יותר כיפית ממיאטה עם סופרצ'ראג'ר... הסופרצ'ארג'ר יותר מתאים לנהיגה בג'ימקאנה מטורבו, אבל אנחנו לא מדברים על SC כמו זה של ג'קסון רייסינג שהוא M45 אלא על M62 בעל הנפח הגדול יותר...

מוטי.

פורסם

מי נוהג עם המיאטה שלו במסלול בכלל ? גם ג'ימקאנות בקושי יש לנו בארץ.

האם סופר לא יעיל בסלדים גבוהים ?

ועוד שאלה שמעניינת אותי, באיזה סל"ד במיאטה שלך (מוטי) הטורבו "נכנס" ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון / ארנון / דוד / מי אתה? מי אתה?! מיאתה?! מיאטה!!! :-P:wink:

איפה ראית שכתבתי את המילה מסלול?

התייחסתי בדיוק למה שכתבתי - לכבישים הציבוריים!

טורבו יותר כיף מ-SC על כבישים ציבוריים, בגדול... המקום היחיד ש-SC עלול להיות יותר טוב מטורבו הוא בג'ימקאנה בגלל זמינות הכוח המעט יותר טובה בסל"ד נמוך מטורבו בגודל בינוני-ממוצע.

טורבו קטן כמו GT25 ייתן כוח גם הוא בסל"ד נמוך כמו ה-SC אבל ימשוך יותר מהר לצמרת הסל"ד.

אצלי הגדישה מתחילה מסל"ד נמוך מאוד, קצת מעל 2000 סל"ד אני כבר ב-5-6 PSI ובגדישה מלאה של 12 PSI החל מ-3100 סל"ד לערך ועד למנתק ההצתה שהורחק מ-7250 ל-7400 סל"ד.

הכוח זמין ביותר.

מוטי (מי אני? מה אני? מי אתה? אההה... מוטי מיאטה!).

פורסם

מוטי, למה המיאטה-טורבו תיהיה מהנה יותר מאשר מיאטה עם סופרצ'ארג'ר בכביש ציבורי?

מי אתה? אתה פאקצה!:razz::wink:

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...