Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזנב בורח

boca_juniros
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין קורס נהיגה מתקדמת לספורטיבית?

מה טווחי המחירים שלהם?

כמה זמן זה לוקח?

יש מקומות לעשות את זה באיזור ירושלים?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה ההבדל בין קורס נהיגה מתקדמת לספורטיבית?

מה טווחי המחירים שלהם?

כמה זמן זה לוקח?

יש מקומות לעשות את זה באיזור ירושלים?

יש קורס נהיגה מתקדמת בסיסי(שזה מה שעשיתי) וזה מלמד אותך על החלקות ובלימות חרום והתחמקות ממכשול וכד'...

אתה גם מתרגל את הכול וזה כיף לאללה.

יש קורס למתקדמים(רק למי שסיים קורס בסיסי) ויש קורס ספורטיבי(שגם הוא למי שסיים בסיסי). אין לי הרבה מושג מה ההבדל ביניהם כי לא עשיתי אותם...

מה שאני עשיתי עולה 745 ש"ח וכך גם הקורס למתקדמים ושניהם נמשכים 9 שעות. הקורס הספורטיבי עולה 950 ש"ח ונמשך 5 שעות- 2מפגשים של שעתיים וחצי.

אין לי מושג אם אפשר לעשות בירושלים.

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

מצטער על המילים, אבל זה שחיטה אחושרמוטה במחיר!!!

אני מאד רוצה לעשות קורס לנהיגה מתקדמת עם סיום הבגרויות,

אבל למה הם צריכים 85 שקל לשעה?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
מצטער על המילים, אבל זה שחיטה אחושרמוטה במחיר!!!

אני מאד רוצה לעשות קורס לנהיגה מתקדמת עם סיום הבגרויות,

אבל למה הם צריכים 85 שקל לשעה?

למה?

1. זה זול יותר משיעור נהיגה סטנדרטי. אני משלם 80 שקל ל-40 דקות.

2. אתה מקבל גם ארוחה.

דבר עם כל מי שעבר את זה והוא יוביל אותך למסקנה - זה שווה על אגורה.

ראלימן,

שבונה על קורס כזה בערך בעוד חצי שנה.

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני דווקא לא חושב שזה מחיר מוגזם. תאמין לי שזה שווה כל שקל.

קורסים כאלה בחו"ל עולים הרבה יותר...

פורסם
אוקיי, אז היום נסעתי קצת כדי לראות אם המצב אותו דבר והוא לא היה ככה. כנראה שהכבישים היו מלאים בשמן או באבק וזה נתן לי תחושה של אחיזה לא טובה. (השימוש במילה ריחוף לא היה מדוייק... :D ).

אין לי שום ספק שאני לא מסוגל להתמודד בצורה טובה עם מצבי איבוד שליטה וכדומה, אבל אני מאמין שאני מסוגל עכשיו לזהות אותם וללא ספק להתמודד איתם בצורה הרבה הרבה יותר טובה ממה שהייתי לפני הקורס.

וחוץ מזה, אני גם מתכנן ללכת בקיץ לקורס נהיגה ספורטיבית ואז אני מאמין שאני אוכל להתמודד עם מצבים כאלה בצורה הרבה יותר טובה...

המקרה הקלאסי, אילו ידעתי שמדובר בנהיגה בתנאים שהיו אתמול אז הכל היה ברור. אחרי שיש כזה אובך ואבק באויר, ומגיע גשם, טיפות המים אוספות את כל הג'יפה ויוצרות מעטה חלקלק על הכביש. זה הזמן הכי מסוכן לנהיגה אם לא מוכנים אליו.

והדבר המסוכן הוא שהגשם אתמול לא היה גשם שוטף אלא זרזיף קטן של טיפות שלא שטף כלום. אם זה היה שם שוטף אז זה היה הרבה יותר בטוח מגשם שלא שוטף את האבק ואת השמן מהכביש...

פורסם
זה מתבצע בצורה של שיעור נהיגה או בצורת כיתה?

היינו עשרה אנשים. השיעור מתבצע בכיתה והתרגול מתבצע בשלוש תחנות כך שכל פעם יש בערך כמה אנשים בכל תחנה וזה בערך שעור פרטי לכל אחד.

פורסם

אין קורסים יותר רציניים???

או שעדיף להתחיל בקטן???

אני מתכוון של כמה שבועות או כמה ימים לפחות.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
אין כורסים יותר רציניים???

או שעדיף להתחיל בקטן???

אני מתכוון של כמה שבועות או כמה ימים לפחות.

תמיד עדיף להתחיל בקטן. אתה לא יכול לעשות קורס פורמולה כשאתה עדיין לא יודע איך לצאת מהחלקות נכון? :roll:

מתחילים בקטן ולאט לאט עולים.

אני יודע שיש אפשרויות של קורסים בחו"ל אבל זה עולה כמה אלפי דולרים בקלות...

קורסים של כמה ימים בארץ אני לא יודע אבל תמיד אפשר לברר.

פורסם

בוא'נה תלם אתה אשכרה מצטט מילה במילה מה שאיתי אמר בבוקר :

תמיד עדיף להתחיל בקטן. אתה לא יכול לעשות קורס פורמולה כשאתה עדיין לא יודע איך לצאת מהחלקות נכון?

מתחילים בקטן ולאט לאט עולים.

והדבר המסוכן הוא שהגשם אתמול לא היה גשם שוטף אלא זרזיף קטן של טיפות שלא שטף כלום. אם זה היה שם שוטף אז זה היה הרבה יותר בטוח מגשם שלא שוטף את האבק ואת השמן מהכביש...

דני, השגתם לכם סוכן מכירות בחינם .

טוב, האמת היא שגם אני הפכתי לסוכן מכירות שלכם אחרי הקורס אתמול . הופתעתי לגלות דבר או שניים (או שלושה :wink: ) חדשים שלא ידעתי

וכמובן היישום של הדברים האלה בשטח הוא מאוד חשוב .

כשחזרתי מהקורס למפגש לירן זרק לי שלראלי אין ABS . בתור האדם היחידי בקורס, שנערך ביום שישי, שנהג ברכב ללא ABS

אני רק יכול לדחוק בבעלי הראלי (המעטים :lol: ) שבפורום ללכת לקורס מהר מאוד . ההתנהגות במצבי חירום עם ABS שונה לגמרי בחלק מהמקרים מההתנהגות בלעדיו :!:

טל.

• תוכן חדש...