Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזנב בורח

boca_juniros
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשחזרתי מהקורס למפגש לירן זרק לי שלראלי אין ABS . בתור האדם היחידי בקורס, שנערך ביום שישי, שנהג ברכב ללא ABS

אני רק יכול לדחוק בבעלי הראלי (המעטים :lol: ) שבפורום ללכת לקורס מהר מאוד . ההתנהגות במצבי חירום עם ABS שונה לגמרי בחלק מהמקרים מההתנהגות בלעדיו :!:

טל.

יש לציין שהכריזמה מבריקה באיסוף קונוסים :wink:

גם אני הייתי בקורס ביום שישי ואני חייב להודות שגם אחרי 8+ שנות נהיגה הקורס הוסיף וחידד דברים.

אגב לגבי העלות, גם לי זה נראה מוגזם בהתחלה אבל אחרי הקורס הבנתי לאן הולך הכסף

4 מדריכים לכל 10 משתתפים

רכב שלהם (סקידקאר)

כיבוד ושתיה

ארוחת צהריים

ולא נחשב עוד הוצאות כמו השכרת המגרש והמשרדים ועוד, זה יקר אבל לא נראה שמישהו מנסה לעשות עלינו קופה.

אני חזרתי ביום שישי עייף ומרוצה במיוחד אחרי שאופיר המדריך ישב בגולף בתרגיל של התחמקות ממכשול וציין כל פעם מחדש "אף אחת מהגולפים שהיו פה עד היום לא הצליחו לקחת את הסיבוב הזה במהירות כזה" :lol:

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

תודה לכל ה"סוכנים" החדשים של אלטרנתיבי :!:

נ.ב. - כמה סיכמנו שתקבלו בשביל לכתוב פה ? :shock::roll:

וברצינות - אני שמח מאד שנהניתם ומצטער שלא יכולתי להיות איתכם ולהינות יחד איתכם.

"בפעם הבאה" :wink:

דני G.

• תוכן חדש...