Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרו קארטינג ברחובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובות בגדול לכל מיני שאלות, תענות ומענות שעלו כאן:

א. המועדון אינו גימיק, למועדון יכול להירשם רק אדם שעבר אצלינו קורס! תמורת 80 ש"ח מקבלים חולצה, ומחיר מקצה יורד ל-40 ש"ח למשך כל אותה שנה. למי שמתכנן לבוא לנהוג הרבה (ומי שעובר קורס הוא בד"כ כזה) זה משתלם.

ב. לכל בעלי התיאוריות על איך מארשלים צריכים לנהוג, למה צריך לפתוח כלים וכו'

אני מציע בחום לכולכם ללכת ולעבוד שבועיים בתור מארשלים באחד המסלולים. אני מבטיח לכם שהגישה שלכם תשתנה מקצה אל קצה, ואתם תבינו את הדברים טוב הרבה יותר לאחר שראיתם אותם גם מהצד השני.

ג. במסלול אצלינו, כל אחד שמראה נכונות ורצון, מקבל הדרכה והסברים בכדי שרמת הנהיגה שלו תשתפר והוא יוכל לנהוג על קארט פתוח בצורה בטיחותית. כל זאת כמובן ללא קורס או משהו דומה, אלא רק מתוך רצון לשפר את רמת הנהיגה של חובבי התחום.

תחשבו על זה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מה שרציתי , להנות ולנסות לשפר את רמת הנהיגה שלי כחובבן מהפעם הראשונה שהייתי .

וזה לא קרה , במקום זה קיבלתי קארט סגור שלא זז ולא נותן לי את מלוא הפוטנציאל לשפר את הרמה.

וגם בכללי הוא האיץ לאט יותר והיה הבדל משמעותי.

מה שאני רוצה לדעת זה האם שאני יבוא בפעם הבאה גם יגבילו לי את הקארט? (ואני מאוד רוצה לבוא ואני לא יתכחש לעובדה הזו) . כי אם כן אז אני אומר בכנות , אין טעם להגיע .

חוץ מזה המקום עשר ! אהבתי מאוד.

פורסם

בכנות אני לא מבין אנשים פה ,

זו גישה ממש ישראלית להגיד תפתחו לי את הקארט כי אני לא מראה את הפוטנציאל שלי עם קארט סגור.

הכללים מאוד פשוטים , יש רישיון מירוץ ? פותחים קארטים , מעבר לזה זה רק נחמדות מסוימת של בעל המקום או העובדים , אף אחד לא חייב לכם שום דבר.

ובקשר ללא להנות מקארט סגור , כנראה שרמת הנהיגה שלכם לא הכי גבוהה , גם עם קארט סגור במיוחד במסלול כמו ברחובות אין שום בעיה להנות ולעשות זמנים מרשימים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Golf, ההבדל בינך לבין אחד בלי רישיון מתבלט ביכולת אחת שלך יש ולהם אין: שיקול דעת.

לרוב האנשים בלי רישון אין שיקול דעת מספיק ולכן הם לא יודעים מתי להוריד רגל מהגז ובאיזה מהירות להכנס לפניה, כמו גם מתי לחזור לגז בזמן, וכן איך להחזיק את הקארט יציב בפניה בלי להחליק ולאבד שליטה. את כל אלה אתה כבר למדת והם לא.

אבל אתה רק חלק קטן, כי לרוב גם אלו שיש להם רישיון באים למקום כדי "להתחרע", לעשות מה שהם לא יכולים לעשות כביש, להתנגש בחבר ליד, להכניס אותו בצמיגים, להחליק. ואלו לא דברים שאני ממציא, את הדברים האלו אני ראיתי במו עיני, ואנשים פה יעידו על כך.

השונה ברחובות משאר המסלולים זה שאת המקום מנהל דוד מנשה, לשעבר המנהל של נחשונים, והוא מאוד מקפיד בנושא של מגע והשתוללויות. הוא מרשה תחרות, אך ללא מגע. לכן הרבה פעמים אתה תשמע הערות ממנו לגבי הנהיגה שלך (במקרה שאתה נוהג פרוע) אך אם הוא יראה שאתה נהג טוב ורציני (והוא בהחלט שם לב למי יש כישרון) הוא יסביר לך איך לשפר, איזה קווים לקחת, איפה לבלום יותר מוקדם ולהכניס גז יותר מוקדם, וכל זה על קצה המזלג ללא קורס.

ולשואל השאלה הראשונה - רחובות, לדעתי, המסלול הכי טוב בארץ. בדיוק מהסיבה הנ"ל אני מתחרה שם.

הרצליה מלא בילדודס, קארטים שעושים תקלות אבל המסלול נהדר.

פ"ת מסלול נחמד, קארטים גרועים.

נתניה מסלול קצר וצר, קארטים נחמדים.

ברחובות הקארטים הטובים בארץ (שלדת דינו עם מנוע הונדה, אם זכרוני אינו מטעה אותי) והמסלול הארוך ביותר (במרוצי הליגה ישנה תוספת של הירפיין מאוד נחמד שמוסיף ישורת נחמדה עוד יותר).

מומלץ ביותר!

פורסם

ליביו

זאת לא הבעיה ,

הבעיה היא שכל אחד (ילחד /לא ילד) חושב שברגע שהוא קיבל את הרשיון נהיגה המ**יח אז הוא חושב שזהו ,אין יותר טוב ממנו ,

חברה ,

ההבדלים בין קארט סגור לפתוח זה כמו לנהוג ב 106 ו- EVO זה רכב וזה רכב רק שהמיצובישי נוסעת הרבה יותר חזק וכן התגובות שלה .

אי אפשר לבוא למסלול וצפות שבגלל שיש לכם רשיון נהיגה או שאתם נוהגים על רכב זה או אחר שישחררו לכם את ההגבלה ,

כנ"ל לגבי מה שארנון אמר על מרשלים,

העבודה עצמה היא דיי מסוכנת ( תודה לתום וחבריו/אחיו/דודיו וכו') צריך להתנסות בכדי להבין ,הבעיה שוב בטבע של הישראלים שאחרי שהם מקבלים הסבר (הדרכה) בחדר מבודד (בכדי ששום דבר לא יפריע ואז יגידו שלא שמעו ,לא ראו....)

הם עולים למסלול וזהו !!! חושך בעיניים " מי הוא שאני אתן לו לעקוף " , " הדגל הכחול היה מיועד אליי" ( לא אליי אני כמעט זרקתי אותו כבר עליי).

וטום ,

תפקידו של המרשל להיות היכן שהוא רוצה !!! הוא צריך לדאוג לכך שלך לא יקרה כלום ,שהמסלול ישאר שלם ושאם תתקע באחד מהסיבובים אז שיהיה מי שיחלץ אותך (הרי אתה לא מחלץ את עצמך למרות שאתה כבר אחרי בר מצווה ).

ולפי דעתי המסלולים הטובים הם :

רחובות

הרצליה

פ"ת

אשדוד (רק לא אם הקארטים שיש להם עכשיו)

נתניה (מסלול אגרסיבי מאוד)

דדי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אם תיראה את הקארטינג הצהוב תיראו שלא צריך מי-יודע-מה ישורת כדי לפתח מהירות! צודק, גרשון?

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

• תוכן חדש...