Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי איגניס, קטנה עם מושבים נוחים מאשר האחרות אך זה לדעתי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סויפט ואיגניס דומות מאוד מיכאנית, בחר ביניהן את בעלת הנתונים העדיפים.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכנית כן אך יש הבדל במתלים ונוחות מושבים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כבעלים של סוויפט אני כן ממליץ עליה, אני רק אציין שכן קשה לה יותר כשיש כמה אנשים ברכב, ואל תבנה על הרבה קניות בתא מטען

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 9.7.2026 בשעה 09:50, david3692 כתב:

כבעלים של סוויפט אני כן ממליץ עליה, אני רק אציין שכן קשה לה יותר כשיש כמה אנשים ברכב, ואל תבנה על הרבה קניות בתא מטען

תמיד טוב לשמוע מבעלים של הרכב. 

תודה רבה. 

פורסם

במהלך השנים היו לי לא פחות מ-6 סוזוקי, אחד מהם היה סויפט 2013 שהיה ה״בעייתי״ ביניהם. למה ״בעייתי״ - כי נזקק פעם לניקוי בית מצערת (כנראה אירוע לא נדיר), וגם להחלפת ממיר קטליטי כשהיה כבן 8 שנים (לדברי המוסכניק - ארוע נדיר בדגם זה). עשה עבודה טובה אצלי, אחר כך אצל אישתי, אחר כך אצל הבן הבכור. נמכר בגיל 11 מעל מחיר המחירון.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, sperial כתב:

במהלך השנים היו לי לא פחות מ-6 סוזוקי, אחד מהם היה סויפט 2013 שהיה ה״בעייתי״ ביניהם. למה ״בעייתי״ - כי נזקק פעם לניקוי בית מצערת (כנראה אירוע לא נדיר), וגם להחלפת ממיר קטליטי כשהיה כבן 8 שנים (לדברי המוסכניק - ארוע נדיר בדגם זה). עשה עבודה טובה אצלי, אחר כך אצל אישתי, אחר כך אצל הבן הבכור. נמכר בגיל 11 מעל מחיר המחירון.

מדהים!

קראתי פעם על המייסד של סוזוקי, שהיה ממש אדם קיצוני בפשטות שבה ביקש לבנות את הרכבים, והיה מבקש מהעובדים לכבות את האורות במפעל בסיום היום. 

יפנים :)

עריכה אחרונה על ידי פיגו107שנת2010
  • אהבתי 1
פורסם

טוב, שניים מתוכם היו בליסינג. אבל, עדיין.

פורסם

מחזק ההמלצה על סוויפט או איגניס. במשפחה הייתה לנו סוויפט 2019 שנמכרה לפני שנה ויש איגניס 2020 שברשותו עד היום ללא תקלות מיוחדות. לזכור שבשנתון הזה של סוויפט יש מחלה של מדחס מזגן שהחלפתו עולה בערך 3,000שח. רכב שמור מדגמים אלה יעשה את העבודה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 שעות, yahaga כתב:

מחזק ההמלצה על סוויפט או איגניס. במשפחה הייתה לנו סוויפט 2019 שנמכרה לפני שנה ויש איגניס 2020 שברשותו עד היום ללא תקלות מיוחדות. לזכור שבשנתון הזה של סוויפט יש מחלה של מדחס מזגן שהחלפתו עולה בערך 3,000שח. רכב שמור מדגמים אלה יעשה את העבודה. 

תודה רבה!

פורסם

סוויפט סוויפט ושוב פעם סוויפט.

היונדאי פחית שימורים פצפונת,שקית מהיילו לא תכניס שם (בנויה לאנשים נמוכים כנראה,שלא אוכלים\אוכלים פעם בשבוע)

לאשתי היתה סוויפט כמעט עשור (2012,נמכרה ב2020 מעל המחירון,שמורה ומטופלת במורשה כל חייה,אפס תקלות,אף פעם לא נתקעה)

אחלה ציזיקי.

• אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תא מטען של היונדאי גדול משל הסוויפט, מה גם בסוויפט נחשב לקטן בקטגוריה שלה ובכלל בין הקטנות. כך שהיונדאי לא תרגיש צפופה.

• אהבתי 1

פורסם

כשאתה כותב ״בית ספר״ - למה כונתך? הסעת ילדים? כמה? בני כמה? איזה ציוד?

סויפט מאיזה שנה? להבנתי מדגם 2017 תא המטען גדל מאוד.

כאמור, היתה לי 2013 - תא המטען שלה אומנם קטן, אבל מתוכנן נכון. לא היתה בעיה להוביל קניות של משפחה של 5 מבוגרים (או 6-7, כשמוסיפים בנות זוג).

את ה-i10 איני מכיר, תא המטען של ה-i20 מעט יותר גדול, אבל גבולי, למשל, לעגלת תינוק. אני מניח שלשימוש של קניות שגרה לא תהיה בעיה.

פורסם

להבהרה הסוויפט 2019 שירתה משפחה של זוג פלוס 1. למיטב זכרוני החלש נכנסה בתא המטען עגלה עם אמבטיה. באיגניס היה קצת יותר צפוף אבל מסתדרים באותה תצורה עד היום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...