Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

יונדאי איוניק 2019

עושה סביבות 20 בשנה

כרגע יש מישליין פרמיסי 4

הקדמים שחוקים נכשלו בטסט

אחוריים יבשים 

3 שנים על הרכב

מחפש צמיג  225/45/17 91W

שיחזיקו יותר זמן ויהיו טובים בחורף

הציעו לי את אלה

Ze310 - ₪430

hp5 - ₪450

מה עדיף?האם יש הבדל בדגים עם XL

פתוח לעוד המלצות בטווח המחירים הזה

תודה

ה5 הראשונים זה הקדמי

אחרי זה האחורי

IMG20260507083222.jpg

IMG20260507083250.jpg

IMG20260507083245.jpg

IMG20260507083235.jpg

IMG20260507083228.jpg

IMG20260507082916.jpg

IMG20260507082910.jpg

IMG20260507082857.jpg

IMG20260507082851.jpg

IMG20260507082843.jpg

פורסם (נערך)

אני מבין שמדובר באיוניק? 

בהודעות שלך נראה שהחלפת לפני 3 שנים בדיוק למישלין פרימסי 4+. מה חוות דעתך עליהם? מה מצבם כעת? שחוקים? יבשים? אם תוכל, תעלה תמונות ברורות.

*טוב, הוספת בעריכה תו"כ שהגבתי. תמונות עדין יעזרו להבין המצב. אני מבין גם שלא ביצעת הצלבה אם הקדמיים בלבד שחוקים. 

המחירים שניתנו לך מצוינים על פניו. אם אני מסתכל על פערי מחיר באתרים השונים לעומת צמיגים אחרים, יש אפשרויות פרימיום בלא הרבה מעל (כדוגמה קונטיננטל פרימיום-קונטקט 7, ואחרים), השאלה היא מה חשוב לך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

קיבלת מחירים טובים לצמיגים טובים.

שים לב שבמידה הזו אתה כבר קרוב מאוד במחירים לצמיגים מעולים, 550 לקונטי פרימיום קונטקט7 בקניית רביעייה.

https://autotire.co.il/catalog.asp?page=newshowprod.asp&prodid=2510731

אם אתה צריך 91w אז אתה לא צריך XL. 

XL במידה שלך זה 94. סתם מקשיח את הצמיג, פוגע בנוחות.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, פריג'י כתב:

XL במידה שלך זה 94. סתם מקשיח את הצמיג, פוגע בנוחות

בתאוריה לפחות. ואולי יותר בין אותו הדגם בגרסאות השונות. בין צמיגים שונים לגמרי, ההבדל הזה יכול להיות בטל ומבוטל ואף להיות הפוך. 

בנוסף, צמיג עם קוד עומס גבוה יותר עשוי להיות גם עמיד יותר באופן כללי. 

פותה"ש - כאמור, האפשרויות טובות. יכול לבדוק בנוסף לקונטי לגבי מישלין פרימסי 5 (אם לא מאסת בהם) ודנלופ בלוריספונס (חדש בשוק). לגבי שרידות לאורך ק"מ, קשה להגיד לגבי כולם. הם יחסית חדשים.

בכל מקרה להקפיד על לחץ אוויר תקין (בדיקה על צמיג קר) ובדיקה דו-שבועית נגיד, והצלבה (קדימה-אחורה באותו צד) בכל טיפול גדול. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 דקות, Tom_22 כתב:

אני מבין שמדובר באיוניק? 

בהודעות שלך נראה שהחלפת לפני 3 שנים בדיוק למישלין פרימסי 4+. מה חוות דעתך עליהם? מה מצבם כעת? שחוקים? יבשים? אם תוכל, תעלה תמונות ברורות.

*טוב, הוספת בעריכה תו"כ שהגבתי. תמונות עדין יעזרו להבין המצב. אני מבין גם שלא ביצעת הצלבה אם הקדמיים בלבד שחוקים. 

המחירים שניתנו לך מצוינים על פניו. אם אני מסתכל על פערי מחיר באתרים השונים לעומת צמיגים אחרים, יש אפשרויות פרימיום בלא הרבה מעל (כדוגמה קונטיננטל פרימיום-קונטקט 7, ואחרים), השאלה היא מה חשוב לך.

הוספתי תמונות 

ה5 הראשונים זה הקדמי

בטח תראה לפי השחיקה

תודה

לפני 4 דקות, Tom_22 כתב:

בתאוריה לפחות. ואולי יותר בין אותו הדגם בגרסאות השונות. בין צמיגים שונים לגמרי, ההבדל הזה יכול להיות בטל ומבוטל ואף להיות הפוך. 

בנוסף, צמיג עם קוד עומס גבוה יותר עשוי להיות גם עמיד יותר באופן כללי. 

פותה"ש - כאמור, האפשרויות טובות. יכול לבדוק בנוסף לקונטי לגבי מישלין פרימסי 5 (אם לא מאסת בהם) ודנלופ בלוריספונס (חדש בשוק). לגבי שרידות לאורך ק"מ, קשה להגיד לגבי כולם. הם יחסית חדשים.

בכל מקרה להקפיד על לחץ אוויר תקין (בדיקה על צמיג קר) ובדיקה דו-שבועית נגיד, והצלבה (קדימה-אחורה באותו צד) בכל טיפול גדול. 

מה הכוונה הצלבה באותו צד?

כל טיפול גדול להבעיר את האחורה לקדימה?

• אהבתי 1
פורסם

הצמיגים הקדמיים לא קרובים בכלל לסימן השחיקה החוקי. האחוריים בכלל. 

כן, יש קצת יובש גם וגם, אבל לא משהו שהייתי מגדיר כפסול לגמרי. אבל אני לא בוחן ולא קרוב לזה. 

פורסם (נערך)

גם אני הופתעתי ולא מצאתי את הקשר בין התמונות לפסילה. פרימסי גם לא צמיג שנשחק מהר.

אם יש שחיקה לא אחידה ובגלל זה הפסילהנ- כמובן שיש לבצע גם כיוון פרונט אחרי התקנת הצמיגים החדשים.

תכלס הייתי הולך על הקונטיננטל. תבדוק עם הצמיגייה שלך בכמה תוכל לקבל אותו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם (נערך)

בשתי הממכוניות שלי התקינו בחודשיים האחרונים צמיגי xl למרות שאין בכך צורך (על הארונה פרימסי 5, על הסוזוקי hp5). אני חושד שיש בעיה באספקה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, elad098 כתב:

השאלה אם לחליף את כל ה4 או רק 2 קדמיים שנפסלו?

תלוי בארנקך ובגישתך. יש מי שהיה מחליף אחרי 3 שנים בלי תלות בכלום גם. 

4 כמובן הכי טוב ושומר על איזון הרכב.

אבל אם אתה רוצה לחסוך כרגע, אפשר לדעתי להעביר את האחוריים קדימה ולהתקין חדשים מאחור. אבל גם לפעמים מקבלים הנחה קלה ברכישת רביעיה, אז לבדוק גם את זה. 

הקפדה על הדברים שציינתי קודם יעזרו "לחלק את העבודה" בין הצמיגים שצורה שווה יותר, כך שהפעם הבאה תהיה אולי רחוקה יותר. 

גולדן, הקדמיים נפסלו בטסט, אז מה שנגיד לא ישנה יותר מדי. ניתן לראות בברור את סמן העומק ויש מעליו מה שנראה כמו לפחות 2 מ"מ. 

פורסם (נערך)

כן אני מדבר נטו מהנסיון שלי ברדיט, זה לא עובר את מבחן המטבע לדעתי. האחוריים לא יעברו את מבחן המטבע עוד כמה חודשים.

לדעתי להחליף את כל ה-4.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

שיעשה את מבחן המטבע, בגרסא הישראלית, ואז נדבר. לדעתי לא עובר את המבחן.

שוב, לא תורה מסיני ולא קבעתי עובדה. דיעה שלי.

ישבתי בפורום של הצמיגים שם שעות, בוא.. אני לא מקשקש.

קדמיים אני מדבר.

אחוריים, עוד כמה זמן גם לא יעבור. לא עניין של שנה אפילו לדעתי. 

בינתיים אם התקציב קצר, שיחליף רק קדמיים.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...