Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול חו"ל עם רכב מישראל

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לנסוע לאירופה לתקופת חצי שנה ברכב שלי.

אני לא רוצה שכולם יראו שמדובר ברכב ישראלי. שמעתי שיש אנשים שמחליפים את המספר הצהוב הישראלי ללוחית לבנה עם אותו מספר.

אשמח אם מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר לעשות את זה ולהסביר איך זה עובד.

תודה!

פורסם

1. זה לא חוקי

2. יש באירופה מדינות עם לוחיות זיהוי צהובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש פה חבר פורום shmulik miata שעשה זאת, שווה ליצור איתו קשר.

רכב פרטי בחול

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא עשה זטאת עם לוחיות צהובות. ראה את הסרטון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני כמה (44) שנים עשיתי את זה.  זה היה מיד אחרי שלג ולא רציתי שיזהו ישראלי אז לא הדברתי את מדבקת ה IL למי שזוכר.  לא נתנו לי להיכנס לגרמניה עד שאדביק.  רק אומר.

פורסם
לפני שעתיים, dani666 כתב:

לפני כמה (44) שנים עשיתי את זה.  זה היה מיד אחרי שלג ולא רציתי שיזהו ישראלי אז לא הדברתי את מדבקת ה IL למי שזוכר.  לא נתנו לי להיכנס לגרמניה עד שאדביק.  רק אומר.

בוקר טוב. 

היום אין גבולות ובדיקות בגבול  😀

אבא שלי לפני שנה נסע ליוון ובנמל פגש מישהו עם לוחית לבנא, זה שיהיה עם לוחית לבנא אמר לו שאפשר להחליף.

פורסם

לפני כשנתיים פגשתי רכב ישראלי באירופה עם מספר צהוב, אבל ללא התוספת הכחולה עם הדגל והזיהוי. אין לי מושג איך הוא עשה את זה ובמה זה כרוך.

מצד שני, שתי הערות:

1. למה? איזה רכב מיוחד זה, שמצדיק את הפרוצדורה? זול יותר זה כנראה לא ייצא (בעיקר ביטוחים והובלה). במקרה שראיתי היה רכב אספנות מאוד מיוחד שהחוויה הצדיקה את הפעילות (לפחות בעיני הבעלים).

2. ברמת העקרון, הכניסה לאזרח ישראלי ללא ויזה לאירופה מוגבלת ל- 3 חודשים בכל פעם בתוך תקופה של חצי שנה. במילים אחרות - שהיה של חצי שנה, ללא אזרחות אירופאית או ללא ויזה ייעודית זה לא חוקי ועלול לסבך אותך.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם
לפני 46 דקות, ליסינג בצער כתב:

לפני כשנתיים פגשתי רכב ישראלי באירופה עם מספר צהוב, אבל ללא התוספת הכחולה עם הדגל והזיהוי

אין חובה בישראל שיהיה דגל ישראל על לוחית הרישוי. 

זו רשות. 

נכון שרוב הלוחיות מיוצרות עם דגל כברירת המודל אבל לוחית צהובה ללא דגל ישראל שעוה לכל יתר הדרישות מבחינת גודל הפטנט וסידור המספרים, תקנית וחוקית 100%.

פורסם
לפני כשעה, ליסינג בצער כתב:

לפני כשנתיים פגשתי רכב ישראלי באירופה עם מספר צהוב, אבל ללא התוספת הכחולה עם הדגל והזיהוי. אין לי מושג איך הוא עשה את זה ובמה זה כרוך.

מצד שני, שתי הערות:

1. למה? איזה רכב מיוחד זה, שמצדיק את הפרוצדורה? זול יותר זה כנראה לא ייצא (בעיקר ביטוחים והובלה). במקרה שראיתי היה רכב אספנות מאוד מיוחד שהחוויה הצדיקה את הפעילות (לפחות בעיני הבעלים).

2. ברמת העקרון, הכניסה לאזרח ישראלי ללא ויזה לאירופה מוגבלת ל- 3 חודשים בכל פעם בתוך תקופה של חצי שנה. במילים אחרות - שהיה של חצי שנה, ללא אזרחות אירופאית או ללא ויזה ייעודית זה לא חוקי ועלול לסבך אותך.

היי. לנו יש אפשרות לטייל גם שנה :).

רכב שלי זה כבר מיוחד, אני נוסע איפה שבא לי, לא שאול חברה השכרה אישורים. 

פורסם
לפני 6 שעות, 81PavelS כתב:

היי. לנו יש אפשרות לטייל גם שנה :).

רכב שלי זה כבר מיוחד, אני נוסע איפה שבא לי, לא שאול חברה השכרה אישורים. 

אפשר לדעת מה דגם הרכב?

פורסם

אני זוכר ש @נמרוד רחמימוב הפליג עם האופנוע שלו לאירופה, והחליף את לוחית הרישוי ללבנה ללא דגל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...