Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שפת הממשק נראה לי נקבעת לפי שפת המערכת ואצלי הטלפון (והאוטו והכל) באנגלית.  אז גם הממשק הזה באנגלית.  כמובן שבפני עצמו אין לי בעייה עם זה (כי ככה גם שאר האפליקציות בטלפון אצלי כמובן) פרט לדבר אחד - הקריינית שלהם באנגלית עם ההסברים שלה.  מניח שאם הממשק היה בעברית - גם היא היתה דוברת את שפת הקודש.

אבל לא מצאתי אפשרות של החלפת שפת הממשק.

האם מכאן תבוא הישועה או שאני צריך לפנות אליהם ולאמר FUCK!    ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להיכנס להגדרות אני יודע.  וכמובן שזה מוגדר על עברית.  אבל עדיין  לדוגמא - 

Screenshot_20260404-084706.thumb.png.fe827dc5193c874f3c9acfc81d986291.png

שם לב לאנגלית?  לשילוב של "דקה" עם אנגלית?

פורסם

אייפון? אנדרואיד? סימביאן?

באנדרואיד יש תפריט app languages יכול להיות שמשם תבוא הישועה. 

גם הטלפון שלי באנגלית ולא נתקלתי בבעיה כזו. ומה הכוונה בקריינית? זו שאומרת צבע אדום? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנדרואיד.

ה app language חידש לי, אבל home front לא מופיע שם ברשימה של האפליקציות.

כן.  זו שבהתראה מקשקשת סיפור שלם.

פורסם

איזה סיפור? אני נתקלתי רק בהכרזה על כלי טייס עויין או רעידת אדמה - 2-4 מילים. באזעקות יש רק צליל התראה מוקדמת או סירנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האפליקציה שלהם לפחות מתפקדת. ההתראות ברדיו זה סיפור אחר.

אתה מקבל את האות, חצי דקה המתנה, מודיעים אזעקה ואחרי הבום הם אומרים את שם היישוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, dani666 כתב:

וכמובן שזה מוגדר על עברית

משום מה, זה לא נראה ככה. 

עשיתי נסיון עכשיו להוריד את האפליקציה (גר בחו"ל והטלפון נרכש מקומית ובאנגלית). הממשק הראשוני היה אכן באנגלית, אבל מיד עם השינוי לעברית בהגדרות, הכל התחלף בצורה תקינה לעברית.

נסה אולי למחוק Cache/Storage ולראות אם יסתדר בהגדרה מחדש. או להתקין את האפליקציה מחדש. 

פורסם
לפני 10 שעות, dani666 כתב:

להיכנס להגדרות אני יודע.  וכמובן שזה מוגדר על עברית.  אבל עדיין  לדוגמא - 

Screenshot_20260404-084706.thumb.png.fe827dc5193c874f3c9acfc81d986291.png

שם לב לאנגלית?  לשילוב של "דקה" עם אנגלית?

סליחה לא הבנתי את כוונתך הראשונית.

מאוד מוזר. 

אולי תנסה למחוק את האפליקציה + קאש וכל מה שהציעו? 

אל איזו גרסה אתה של מערכת ההפעלה? 

בדקת שאין עדכון לאפליקציה עצמה? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מבין למה צריך את האפליקציות האלה: יש את הזמזמת המעצבנת (שפר מיקומך) שבאה עם הטלפון, אחרי דקה או שתיים יש (או שאין) אזעקה, ביחד עם האזעקה שומעים את יציאות המיירטים והירוט, ואחרי עוד כמה דקות פוש של הסתיים האירוע.

וזהו.

:

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

תלוי איפה אתה גר. אצלי, למשל, האזעקה די חלשה, בודאי בלילה כשהחלון והתריס סגורים. וגם המירטים לא בהכרח יוצאים ליד מקום המצאך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, borsood כתב:

לא מבין למה צריך את האפליקציות האלה: יש את הזמזמת המעצבנת (שפר מיקומך) שבאה עם הטלפון, אחרי דקה או שתיים יש (או שאין) אזעקה, ביחד עם האזעקה שומעים את יציאות המיירטים והירוט, ואחרי עוד כמה דקות פוש של הסתיים האירוע.

וזהו.

:

אולי בגלל שלאנשים שונים יש צרכים שונים.

אצלנו בבית,למשל, אין בכלל קליטה סלולרית והתראות מגיעות רק מהאפליקציות, בזכות ה-wifi.

גם בעבודה אצלי המצב דומה ויש חלקים של הבניין שאין קליטה סלולרית, רק wifi.

אני מוצא את "צופר" כמוצלחת יותר מזו של פיקוד העורף. למרות שביום הראשון למלחמה, באזעקות הראשונות, היא משום מה לא התריעה בזמן שזו של פיקוד העורף כן. אבל עוד באותו היום זה השתנה ומאז היא עושה עבודה טובה יותר. 

יש לה גם את היתרון של להראות על מפה איפה בדיוק יש התראה, כי כבר קרה לא פעם שהיא התריעה בגלל איזור אחר ובדיקה במפה הראתה שהישוב שלנו לא כלול (הפוך לא קרה). 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, ניקו פ. כתב:

אולי תנסה למחוק את האפליקציה + קאש וכל מה שהציעו? עשיתי

אל איזו גרסה אתה של מערכת ההפעלה? 16

בדקת שאין עדכון לאפליקציה עצמה? אחרי שמחקתי התקנתי מחדש כמובן - אז אין יותר עדכני מזה.

לפני 7 שעות, Tom_22 כתב:

נסה אולי למחוק Cache/Storage ולראות אם יסתדר בהגדרה מחדש. או להתקין את האפליקציה מחדש.  כאמור, עשיתי.

ותודה לשניכם.  אנסה לתפוס מישהו בפיקוד.  אעדכן אם יהיה חדש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז פניתי במייל לפיקוד העורף.

מקבלים הפנייה לאתר לפתיחת פניה וזה מה שכתבתי:

"היי.

האפליקציה אצלי מוגדרת כעברית, אבל בגדול הממשק נשאר באנגלית כולל הקרינות בעת התרעה.
ניסיתי כבר למחוק cache ו data - ולא עוזר.
וכמובן מחיקת האפליקציה והתקנה מחדש.
רעיונות?"

פניתי ב 21:36, וממש עכשיו - 22:24 - קיבלתי תשובה.  אז ראשית, כל הכבוד.  לא ינום ולא יישן שומר ישראל (יש אדם שזה שמו דרך אגב).

ומה התשובה - "שלום, ניתן לאפס את האפליקציה בהגדרות השפה ואם זאת לא עובד ניתן למחוק את האפליקציה ולהוריד מחדש. ".

יש לי הרגשה שלא ממש קראו את שכתבתי.

טוב.  אולי ננסה מחר בטלפון.

לילה טוב.

פורסם
לפני שעה, dani666 כתב:

אז פניתי במייל לפיקוד העורף.

מקבלים הפנייה לאתר לפתיחת פניה וזה מה שכתבתי:

"היי.

האפליקציה אצלי מוגדרת כעברית, אבל בגדול הממשק נשאר באנגלית כולל הקרינות בעת התרעה.
ניסיתי כבר למחוק cache ו data - ולא עוזר.
וכמובן מחיקת האפליקציה והתקנה מחדש.
רעיונות?"

פניתי ב 21:36, וממש עכשיו - 22:24 - קיבלתי תשובה.  אז ראשית, כל הכבוד.  לא ינום ולא יישן שומר ישראל (יש אדם שזה שמו דרך אגב).

ומה התשובה - "שלום, ניתן לאפס את האפליקציה בהגדרות השפה ואם זאת לא עובד ניתן למחוק את האפליקציה ולהוריד מחדש. ".

יש לי הרגשה שלא ממש קראו את שכתבתי.

טוב.  אולי ננסה מחר בטלפון.

לילה טוב.

אני עובד עם פיקוד העורף על מערכות התרעה, אני יכול להגיד שאנחנו עובדים ימים כלילות (וחגים) על שלל נושאים שקשורים להתרעות ועכשיו, בזמן מלחמה, התקלה המקומית שלך כנראה לא תקבל מענה אמיתי.

נשמע שזה באג בתוכנה ונושא השפה לא קריטי. מי שעונה על המיילים האלה ככל הנראה נותן תשובות כלליות וזה לא באמת מגיע לפיתוח.

כרגע מתמקדים בתקלות ושיפורים קריטיים אחרים.

לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

האפליקציה שלהם לפחות מתפקדת. ההתראות ברדיו זה סיפור אחר.

אתה מקבל את האות, חצי דקה המתנה, מודיעים אזעקה ואחרי הבום הם אומרים את שם היישוב.

אני לא יכול להתייחס לזה יותר מדי על פורום פתוח, אם תרצה תוכל לכתוב לי בפרטי.

כעיקרון זה לא אמור לקרות, אתה אמור להתחיל לשמוע שיש אזעקה ברגע ששומעים בחוץ ואז את רשימת הישובים - היות ומדובר בהקראה של שמות, כשיש הרבה מאוד יישובים זה לוקח זמן.

אם אתה שם לב שזה חוזר על עצמו, מוזמן להגיד לי תאריך/שעה/תחנה ואנסה לבדוק את זה.

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...