Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי ללא יעוץ משפטי הוא יקבל תשובה שלילית. הטיעונים שהעלה פה הם של מי שלא מבין בתחום.

אם ינסח ערעור בצורה נכונה, וזה יגיע למי שמבין בדוחות תעבורה, אז אולי יחסוך לעצמו טרטור לבית משפט.

אנחנו פה יכולים לנסות לעזור, אבל איש מקצוע עדיף. יתכן שיש טיעונים שעדיף דווקא להסתיר, למקרה שיהיה צורך להגיע למשפט.

מענין אם יש תעריף חדש אצל עורכי הדין לניסוח ערער מנהלתי.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 37 דקות, אלעדית כתב:

אני מציע שפות"ש ישלח פניה לפי הנוהל החדש ויציין את כל הפרטים. אין חשש שיקראו לו למשפט בשלב הזה, אין מה להפסיד.

נשמח לקבל עדכונים

מה זה הנוהל החדש?

אשמח לפירוט

תודה

לפני 3 שעות, fatboy1340 כתב:

אכן חסרים פרטים עקרוניים בדוח ( מיקום, כיווני נסיעה, מיקום האישה). יחד עם זאת תגובת הנהג מאשרת את נכונות גרסת השוטר. 

לגבי עניין זיהוי, האם שוטר שאל את פרטי הנהג? אם כן, יכל לבדוק במסוף ולזהות על פי תמונה.

האוטו רשום ע"ש

אם זה מספיק בשביל שיזהה תמונה שלי במסוף,

אז אף פעם לא צריך לבקש ת.ז

פורסם

לא ענית האם השוטר שאל אותך לפרטיך.

מבחינת זיהוי על פי מסוף:הריץ ל.ז. של הרכב, בדק את הבעלים - מופיע תמונה שלך, השווה אותך לתמונה = זיהוי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 2 דקות, fatboy1340 כתב:

לא ענית האם השוטר שאל אותך לפרטיך.

מבחינת זיהוי על פי מסוף:הריץ ל.ז. של הרכב, בדק את הבעלים - מופיע תמונה שלך, השווה אותך לתמונה = זיהוי.

אם זה מספיק לזיהוי עפ חוק, אז בסדר.

קצת מוזר לי זיהוי כזה בלי לשאול מספר זהות /רישיון.

פורסם
לפני 7 שעות, fatboy1340 כתב:

השוטר שאל אותך מי אתה? ביקש פרטים?

פתח חלון ושאל

יוסי, למה לא עצרת במעבר חציה?

אם זה נחשב זיהוי בשביל דוח  סבבה, 

אבל זה לא נקרא זוהה בת.ז

יש הרבה יוסי ביקום

פורסם

אם כך אני מציע שלא תתמקד בנושא הזיהוי כי במידה מסויימת יש כאן זיהוי כמו שכתב פאטבוי.

עיקר הטענה שלך שאין פירוט של המקום בו בוצעה העבירה והכיוון.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לדעתי הדו"ח הזה לא שווה את הנייר עליו הוא מודפס. כנראה נפלת על שוטר מוגבל שכלית או אחד שלא נוהג לתת דו"חות.

חסרים כאן כ"כ הרבה פרטים- מיקום העבירה, כיוון נסיעה, מיקום האישה, האם הוא נסע אחריך או שהיית לפניו במסלול הנגדי לכיוון הנגדי, איפה הוא עצר אותך, שמירה על קשר עין, מתי הוא כתב את הדו"ח וכו'.

אני מציע לך לערער על זה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אז זיהה אותך בדרך שציינתי. היה אמור לסמן כי" זוהה על פי מסוף". ייתכן טעות סופר, אבל סביר יותר חוסר מקצועיות כפי שכבר צויין. 

בניכוי תגובת נהג, ובהנחה שלא קיים תעוד מצלמת גוף/ניידת, מדובר בדוח עם מספר חורים משמעותיים.

פורסם
לפני 7 דקות, fatboy1340 כתב:

אז זיהה אותך בדרך שציינתי. היה אמור לסמן כי" זוהה על פי מסוף". ייתכן טעות סופר, אבל סביר יותר חוסר מקצועיות כפי שכבר צויין. 

בניכוי תגובת נהג, ובהנחה שלא קיים תעוד מצלמת גוף/ניידת, מדובר בדוח עם מספר חורים משמעותיים.

בדוח לא מצוין "סימון" ב-קיים תיעוד נוסף,

אני חושב שגם בשביל זיהוי ע"פ מסוף, זה לא מספיק להזכיר שם פרטי, בשביל זיהוי אישי.

אבל כל הדוח הזה היה לשוטר "ניגוב" על הדרך.

הגשתי בקשה למפנ"א, 

באם ידחה, אשלח ערר לבית הדין לתעבורה

מצ"ב קובץ הערר

אני יודע שהתגובה שלי מוגזמת, אבל לא יודע למה אני 😆

כתב ערר לבית הדין לערעורי תעבורה.docx

פורסם (נערך)

הזיהוי על פי מסוף מספק. 

רוב הדברים שרשמת במכתבך לא רלוונטיים לאירוע. וחשוב מכל, אתה מאשר את העובדה כי לא עצרת לפני מעבר חציה, בזמן שהולך רגל עמד בסמוך אליו. כך שגם מחלוקת עובדתית אין כאן.אבל בוא נמתין לתשובה.

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, fatboy1340 כתב:

הזיהוי על פי מסוף מספק. 

רוב הדברים שרשמת במכתבך לא רלוונטיים לאירוע. וחשוב מכל, אתה מאשר את העובדה כי לא עצרת לפני מעבר חציה, בזמן שהולך רגל עמד בסמוך אליו. כך שגם מחלוקת עובדתית אין כאן.אבל בוא נמתין לתשובה.

נכון, אין חולק שעמדה שם אשה,

אבל אני טענתי שהיה ניכר שלא התכוונה לחצות.

וגם שיש בדוח חורים.

אם לדעתך, הטענות לא תופסות,

יש משהו אחר שאני יכול לטעון?

עריכה אחרונה על ידי נחמד
פירוט
פורסם

"הכוונה לחצות" זה מושג בעייתי, לכן אם יש ספק אז אין ספק, עוצרים.

בגלל שאין בפועל מחלוקת עובדתית על המצאות הולך רגל בסמוך למעבר חציה, כמו גם על העובדה שלא עצרת, איני רואה סיכוי גדול להצלחת הערעור.אבל נמתין לתשובה כאמור.

באופן עקרוני תמיד עדיף לעצור לפני מעבר החציה, כי אתה לא יכול לצפות התנהגות אנשים בכלל. 

פורסם

שמנצ׳יק, אתה יכול לדעת מתוך הדו״ח היכן מעבר החציה, באיזה כיוון נסע פות״ש, היכן היה השוטר יחסית אליו, כיצד ניכר שהולכת הרגל התכוונה לחצות ושאר פרטי העבירה? אפילו לא מצויין זיהוי הנוידת והאם מדובר בשוטר תנועה או שוטר מתחום אחר שכתב דו״ח שהוסב לתנועה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...