Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולכן חיפשתי רכב תקופה ונסעתי במוניות ואוטובוסים עד שמצאתי את הפוקוס הנוכחית ב''ה מבנאדם פדנט שאשכרה היה מחליף נוזל קירור איכותי כל 15K כתחזוקה מונעת.. גם עשה צבע לאוטו והחליף את כל הבלאי [פלאגים משולשים בולמים ועוד]

פעם הייתי מסתכל רק על המחיר, היום אני בודק גם אם היה תחזוקת שבר או לא, כמובן שבפורום תמיד מזהירים על זה, בהחלט יש פה תותחים.

[גם גיר החליף נזכרתי]..

משתדל לעזור

פורסם
לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

עוד מקום שזה מצוין - חגורות בטיחות שלא נגללות חזרה כשפותחים אותן, לרסס במוביל שמעל הכתף, מתחת לחגורה ופותר את הבעיה.

דווקא מזה הייתי נמנע, גם בגלל שעלול ללכלך בגדים בהירים וגם בגלל  שלרוב זו לא הסיבה. 

ברוב הפעמים הסיבה שהחגורה לא חוזרת בגלל שהיא מאוד מלוכלכת מזיעה וכד', מומלץ לשלוף אותה להשרות בגיגית עם אבקת כביסה ומים חמים לכמה שעות לאחמ"כ לשטוף לנגב ולייבש. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

טוב שהזכרת לי לשמן את מכשיר ההליכה (באמצעות אותו מוצר)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך להזכיר גם שיש ספריי סיליקון ממותגים נוספים, לא רק מWD40 היקרנים.

• רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

האמת שכשהתזתי כעת ראיתי שמדובר במותג אחר.

כיוון שאני קונה מיכל פעם בשנתיים - שלוש אני קונה מה שנמצא על המדף, לא אתחיל לטייל כדי ״לחסוך״ 5 ש״ח.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וזה טוב אגב גם לרוכסנים (ריצ'רץ') מכל הסוגים.

כשמתחילים 'ללכת קשה' ולהיתקע, זה מחדש את נעוריהם...

(הכוונה לספריי סיליקון כלשהו, לא חייב של WD, ולשים ממש מעט)

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי שימושים לספריי סיליקון ברכב - אצלי ה'דלת' הקטנה של פתח מילוי הדלק התקשתה בסגירה. שטפתי טוב את כל האזור מבפנים ומבחוץ ושימנתי את הפין הקפיצי שיחזור לעבוד חלק. בינתיים כמה חודשים עובד פיקס.

(וכן, זו בחירת המילים הכי מעודנת שחשבתי עליה 🫤)

• מצחיק 1
פורסם

ספריי סיליקון גם מומלץ לשימון מנגנוני נעילה כמו סוויץ', מנעול הדלת ומנגנון הנעילה בתוך הדלת. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הרגיל משאיר שכבה שומנית שאוגרת אבק וחלקיקים. הסיליקון לא. במנגנונים חיצוניים בכלל מומלצת אבקת גרפיט. אבל ספריי סיליקון לא פחות מומלץ

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, גולדן191 כתב:

אתה בטוח? 

לא wd40 הרגיל?? 

בטוח שלא עם רגיל. הוא לא מומלץ בכלל לשימון.

לשימון הייתי משתמש בשמן או גריז, לא מכיר שימוש כזה בספריי סיליקון.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 41 דקות, גולדן191 כתב:

אתה בטוח? 

לא wd40 הרגיל?? 

ממה שאני יודע, wd40 הוא בתכלס חומר ניקוי (הביעבוע בהתזה זה כדי להקל על הכניסה דרך חריצים דקים), שבין יתר מה שהוא עושה זה ממיס גריז ושומנים (ודוחה לחות). אז לטווח הרחוק, הוא כלל לא מתאים לשימון אלא להפך. כשאני מרסס wd40 כדי לנקות צירים וכו אני משתדל לנגב מה שאני יכול ואז כמה ימים אחרי לרסס גם קצת ספריי סיליקון או חומר אחר שייעודי לשימון. בינתיים זה עובד לי טוב.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, PYA כתב:

הרגיל משאיר שכבה שומנית שאוגרת אבק וחלקיקים

בספק רב מאד. להבנתי וחקרתי את זה בעבר, 100% מהחומר מתאדה. לכן אומרים ברשת, שאם מישהו יצא לא פיכח ממש ושם את זה על הבלמים שלו, הסיפור של הבלמים לא גמור, כי אם יחכו כמה ימים 100% יתאדה. היו לא-פיכחים במיוחד ששמו את זה על הבלמים שלהם.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...