Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנס לאזור האישי לעניין מסויים, פתאום רואה שיש דוח על שמי מספטמבר 2025. 

נכנס לראות את הדו"ח... סלט שלם. מספר רכב לא תואם למספר בתמונה, בתיאור רשום סיטרואן, בתמונה ובוידאו (עם ספרה אחת שונה ממה שהקלידו) מופיעה טסלה. אין לי סטלה, אין לי סיטרואן וברור לחלוטין שלא הייתי כלל באזור גם עם אחד הרכבים שכן יש לי ולא דומים לא לטסלה ולא לשום סיטרואן. גם אף אחד מהמספרי רכב לא דומה לשום מספר רכב שיש לנו.

כמובן הגשתי מייד דרישה לביטול וגם הסבר איך בכלל מלכתחילה הדוח הופק על שמי.

לא ברור איך דבר כזה קורה.

Screenshot_20260118-214200.png

פורסם

טעות הקלדה.

קורה גם לי מידי פעם

בדרך כלל אם המספר בתמונה מספיק ברור 

ורואים שהיתה טעןת הקלדה. זה מבוטל בקלות

.

פורסם

מספר הרישוי הוא מלפני 35 שנה ואינו מופיע במאגר של משרד הרישוי. סביר שרכב שירד מהכביש לפני שנים רבות.

עקרונית אתה צריך לפנות למפנ"א. הבעיה שהדו"ח הופק לפני למעלה מ-30 יום (ב-14.12.25) ובאדיבות דואר ישראל יתכן שלא תהיה לך ברירה אלא לבקש להישפט.

אגב, האם בסירטון מספר רישוי קריא? מציון העדים אני מניח שמדובר בסירטון של שומר דרך, מי יודע מה איכות התיעוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

עקרונית אתה צריך לפנות למפנ"א. הבעיה שהדו"ח הופק לפני למעלה מ-30 יום (ב-14.12.25) ובאדיבות דואר ישראל יתכן שלא תהיה לך ברירה אלא לבקש להישפט.

לא מדוייק

מועד אחרון לתשלום 12.4.26,  90יום לאחור מביא אותנו ל 12.1.26 ומכאן יש לספור 30 יום.

מועד ההדפסה של הדו"ח לא רלבנטי 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אגב, האם בסירטון מספר רישוי קריא

כן, בדיקה מגלה שמדובר בטסלה (וכך רואים בבירור גם בתמונה ובסירטון).

פורסם (נערך)
בתאריך 22.1.2026 בשעה 12:25, fatboy1340 כתב:

ל.ז של הרכב שלך מכילה ספרות דומות לזה שבדוח?

לדעתי מספר זהות ישן (ללא ס.ב. או משהו דומה) ש"תורגם" בטעות למספר זהות של פות"ש.

לך יש גישה לפרטי בעל רכב שהורד מהכביש? אני לא רוצה להדיח אותך לעבירה, אבל אני לא יודע אם הייתי עומד בניסיון (אולי לכן אני לא שוטר...)

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם
לפני 20 דקות, אלעדית כתב:

לדעתי מספר זהות ישן (ללא ס.ב. או משהו דומה)

ספרת ביקורת יש גם במספרים מקום המדינה (יחד עם כמה אפסים מקדימים להשלמת מספר הספרות הנדרש)

• אהבתי 1
פורסם

לא נכון. הם הוספו מתישהוא בשנות ה-80.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, Be roo כתב:

ספרת ביקורת יש גם במספרים מקום המדינה (יחד עם כמה אפסים מקדימים להשלמת מספר הספרות הנדרש)

ראיתי הרבה מסמכים משנות ה-90 (תענוג צרוף... מסמכי בנייה כתובים ידנית... איזו נוסטלגיה), גם נסחי טאבו, שלא כוללים את ספרת הביקורת.

לא יודע מה היה ברישומי הרכבים אז, בטח יש למישהו כאן איזה רישיון ישן להעלות :-)

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, sperial כתב:

לא נכון. הם הוספו מתישהוא בשנות ה-80

זה כן  נכון. לא כתבתי שתמיד היה, כתבתי שיש.

שנות ה-80 זה יותר מ-35 שנים של מספר הרישוי.

עריכה אחרונה על ידי Be roo

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...