Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיסלצי הודעה לגבי זכאות להטבה לאחר שהתקבל הסכם פשרה במיטב דרך לבין לקוח על פרסומת שהם שלחו.

להלן ההטבות

Screenshot_20260107_181129_Chrome.thumb.png.b04274998c138d84bf290a22e98e6193.png

עכשיו יש לי כבר קופת גמל להשקעה שעליה אני משלם דמי ניהול אבל זו החדשה שאני פותח אני לא אשלם.  בסכומים הנמוכים שאני אכניס לקופה , אני לא בטוח שזה משתלם.

בערך 2000 שקל לשנה. לא צופה ליותר..

לגבי איחוד ביניהם אני לא בטוח..

מה ממליצים לעשות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מיטב דש בהגדרה איננה חברת ביטוח. (פנסיה= גם קצבה וגם ביטוחים בהגדרה)  היא עובדת דרך 5 הגדולות. הראל, כלל, AIG, מגדל ומנורה. היא סוג של "באונסר" להבנתי. אז כנראה שיהיו תנאים יותר טובים ב-5 המבטחות. אך אינני בטוח.

אני יודע שקיים הבדל מהותי בין קרן פנסיה לקופת גמל, אבל עדיין, כדאי ללכת ל-5 הגדולות ולבדוק אצלם מראש.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

בגמל להשקעה דמי ניהול גבוהים ביחס למוצרים אלטרנטיביים, כמה אתה משלם כיום?
האם אתה בטוח בוודאות שלא תשלם כלום במידה ותפתח חדשה?( ואם אכן כך - לכמה זמן? )

במידה ואכן קופה חדשה תהיה פטורה לחלוטין( מה שנשמע לא סביר ) לא רואה סיבה לא לפתוח חדשה ולשקול להעביר את תכולת הישנה לחדשה(כמובן לחשב כדאיות- אירועי מס וכו' לפני ).

לפני 34 דקות, גולדן191 כתב:

מיטב דש בהגדרה איננה חברת ביטוח. (פנסיה= גם קצבה וגם ביטוחים בהגדרה)  היא עובדת דרך 5 הגדולות. הראל, כלל, AIG, מגדל ומנורה. היא סוג של "באונסר" להבנתי. אז כנראה שיהיו תנאים יותר טובים ב-5 המבטחות. אך אינני בטוח.

אני יודע שקיים הבדל מהותי בין קרן פנסיה לקופת גמל, אבל עדיין, כדאי ללכת ל-5 הגדולות ולבדוק אצלם מראש.

גמל להשקעה זה לא קופת גמל רגילה,זה מכשיר השקעה ( עם יתרונות פטור ממס במידה ושומרים אותו כקצבה לפנסיה) - החסרונות הם שוב,בעיקר דמי ניהול גבוהים.

עריכה אחרונה על ידי Gauss
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 7.1.2026 בשעה 19:34, עדי-אל כתב:

נראה לי ההטבה של פתיחת גמל להשקעה הוא 0.6 אחוז מהצבירה 

למיטב זכרוני זה רגיל אבל לא הנחה

זה יחסית נמוך. זה מספר שמקבלים בד"כ בארגון או אחרי מו"מ.

יש נמוכים מזה ויש גבוהים מזה.

כאן נותנים לך מראש מחיר טוב.

• תוכן חדש...