Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת שלי התחילה ללמוד נהיגה, 190 ש"ח לשיעור, המורה מקבל כסף בהעברה בנקאית או באפלקציה הזאת KashCash ואז הוא נותן 5% הנחה.

מישהו מכיר את האפליקציה הזאת, למה הגיוני שהוא נותן הנחה שם?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא נותן חשבונית?

סיקרנת אותי, נכנסתי לאתר, ממה שהבנתי האפליקציה מאפשרת תשלום אנונימי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נתקלתי בפרסומות שלהם עם קטורזה משום מה (משום מה נתקלתי בפרסומות הכוונה, נדיר שאני שם לב לפרסומות- לא משום מה קטורזה).

לא מכיר אישית. מספיק גרוע לי שהתקנתי כבר ביט ואחת נוספת, לא זוכר את שמה. 

אני ממש לא צריך עוד אפשרויות להוציא כספים, אני מעדיף את ההיפך :lol:

אני מנחש שיש הטבה מצד האפליקציה לבעלי עסקים ונותני שירותים כדי למשוך קהל לקוחות ולהגדיל את החשיפה, לכן המורה יכול להציע קצת הנחה. 

עריכה. אפשרות נוספת, כדי להגביל העברות מאפליקציות אחרות- אני יודע לגבי ביט למשל שיש אפשרות לתקרה מוגבלת של סכומים מצד המקבל, אולי בקאשקאש זה שונה וזה גם יכול להיות רכיב שמשפיע על ההחלטות.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ביט מאפשר לך גם קבלת כספים. 

יש גם פייבוקס שעד לפני שנתייים שיתפה פעולה עם שופרסל וכא״ל עם נקודות שאפקרו צבירה של 3% מהקניה לקניות חוזרות. בינתיים שופרסל החליפה בעלים ויצאה מהמשחק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד כמה שזכור לי מאחת המהדורות של 'ביקורת פרסומות' ביוטיוב - קאשקאש היא אלטרנטיבה חלשה לביט, שנופלת בכל פרמטר פונקציונלי אבל נכנסה לשוק עם תקציב פרסום גדול, ולכן זכתה לפופולריות מסויימת. 

אישית, הייתי נמנע מלהתקין עוד אפליקציה עם גישה לכרטיס/חשבון שלי רק כדי לחסוך 5% על משהו מאד ספציפי. אבל אם תראה שיותר עסקים בסביבה שלך מתחילים לעבוד איתה, אז אפשר לשקול לחיוב. 

בלי קשר, ב-2026 כבר אין שום תירוץ הגיוני לא לקבל העברה בביט או תשלום בכ"א ללא מגע דרך מסופון. אני לא יודע מה הנוהל אצל מורי נהיגה, אבל מגבלה כזאת הייתה מדליקה אצלי נורה אדומה. 

פורסם (נערך)

הקושי של עצמאים עם ביט זה שיש הגבלה שנתית של 50,000 או משהו כזה להעברות,

זאת תקרה שחוצים בקלות בתור מורה לנהיגה.

אפשר כמובן לקבל גם ביט וגם פייבוקס (100,000 תקרה) ולקוות שהתלמידים מתפלגים בצורה מתאימה :)

תשלום בכ״א - אין ספק שזה הכי נוח מהצד המשלם - אבל יש עמלות לא קטנות וגם תקרות.

בתור עצמאי שהוא גם צרכן נבון אתה תעדיף קודם לנצל למקסימום את מה שהמערכות מספקות בחינם, לא ככה?

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפי האתר שלה היא אינה תחליף לביט: ביט פועלת באמצעות כרטיסי אשראי או מחשבון הבנק, קאשקאש בטעינה מחשבון הבנק. מה שמיוחד הוא העברת כספים אנונימית בין טלפונים באמצעות NFC.

כנראה שמבחינת עמלות העברה בנקאית וכנראה שהקשקש הזה נוח למורה.

פורסם

אפליקציה לגיטימית, והיא לא מקבלת גישה לאשראי.

היא מפנה אותך לאפליקציה של הבנק שם אתה מבצע העברה מיידית לאפליקציה ומשם למה שאתה רוצה. אם היא לא הייתה לגיטימית הבנקים לא היו זורמים איתה. 

פורסם
לפני 38 דקות, Derish כתב:

אישית, הייתי נמנע מלהתקין עוד אפליקציה עם גישה לכרטיס/חשבון שלי רק כדי לחסוך 5% על משהו מאד ספציפי.

5% על 5320 ש"ח 190*28 מינימום (לאח שלה זה לקח 40 שיעורים) , נראה לי שווה חיסכון 

פורסם

אם ממילא הולכים לאפליקציה של הבנק, אז למה לא לעשות העברה רגילה וזהו? בשביל מה הסיכון והסיבוך הנוסף של הכנסת צד ג' לעסקה? 

פורסם

לפי הכתוב בה, האפליקציה בפיקוח המפקח על שוק ההון (אבל לא המפקח על הבנקים) - מבחינה זו לא שונה מהפנסיה שלך (ונניח לרגע את המעילה בסלייס). רק שהקשקש מטפלים בסכומים זעירים, לא במאות האלפים ובמיליונים שלך בקרנות הפנסיה. מבחינה זו האפליקציה מצטיירת כשרה.

לפני 8 דקות, Derish כתב:

אם ממילא הולכים לאפליקציה של הבנק, אז למה לא לעשות העברה רגילה וזהו? בשביל מה הסיכון והסיבוך הנוסף של הכנסת צד ג' לעסקה? 

נאמר: בשביל לחסוך 5%. זה 9.5 ש״ח לשיעור, 266 ש״ח למינימום של 26 שיעורים (ויותר אם תיקח יותר שיעורים), אולי משהו על שכירת הרכב לטסט.

פורסם (נערך)

מכיר את החברה וחלק מהמייסדים.

אפליקציה לגיטמית.

מפוקחת ע"י שוק ההון בגלל הממשק לבנק, ולא על ע"י המפקח על הבנקים כי הם לא בנק. זה לא שונה מביט או פייבוקס.

זו אפליקציה שעושה פעולות ישירות בחשבון שלך ולא באמצעות כרטיס אשראי.

ראיתם שפייבוקס התחילו להגביל תשלומים? הסיבה היא שהם מדממים הפסדים מיום ההקמה, כי יש עמלות והצרכן לא משלם אותם.

גם ביט מפסידים הון תועפות.

קאשקאש כפתרון, במיוחד משפחתי לניהול תקציב לילדים הוא ממש טוב, והתחרות שלהם היא בארנקים אלקטרוניים כמו גוגל ואפל ולא בביט או פייבוקס.

הם שמו הרבה כסף על חדירה, כנראה שהנחה של 5% זה משהו שהם מסבסדים לבעל העסק בשביל לעודד שימוש בגיל הנוער.

קיצר, שום בעיה להשתמש בה.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
  • תוכן חדש...