Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כתבו עליהם את השיר הזה?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, nglancer כתב:

מעדכן:
המורה לנהיגה הסביר לי שגם זו הפעם ראשונה שלו שהוא מתעסק בזה, אני הלקוח הראשון שלו, והאפליקציה היא זאת שנותנת לי 5% הנחה, כנראה מבצע שיווק אגרסיבי.
הוא שלח לי לינק להתקנה, בגלל שהתקנתי לפני זה לא היתה ההנחה שם, הוספתי קוד הנחה "ל" והופיעה לי ההנחה.
למרות זאת כשבאתי להעביר לו הייתי צריך קוד שלו או של חנות, לכן הוא שלח לי את הבקשה שם הופיעה ההנחה, כדי להעביר לו כסף הייתי צריך למלא באפליקציה את פרטי החשבון, להוסיף כסף לאפליקציה "כספומט", שזה נעשה ע"י פתיחת האפליקציה של הבנק בנייד, אישור העברה דו שלבי, וחזרה לקשקש שם עכשיו היה לי מזומן והעברתי למורה כשבמקום 950 (על 5 שיעורים) שילמתי רק 902.5.
בסה"כ עבר חלק תוך כמה דקות וכמה שיחות עם המורה, כשלשנינו זו הפעם הראשונה.
אגב כשהבן שלי למד אצלו לפני כמה שנים, הכל עבר בביט ולא היו הגבלות או עמלות אז.

היידה, נשארו לך 47.5 שקל לפיתה שווארמה.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

היידה, נשארו לך 47.5 שקל לפיתה שווארמה.

איפה אתה מוצא פיתה שווארמה במחיר כזה זול???

פורסם

גם אני רציתי לשאול את זה, אבל פיתה זה לחלשים.

Crow of Judgment, small fiend/monster, stats below. : r/shadowdark

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 7.1.2026 בשעה 08:45, GTאי כתב:

זה משהו מאוד חלקי ואפילו שולי מהמודל העסקי שלהם, יש שנים טובות יותר וטובות פחות.  (בחברות הביטוח זה הרבה יותר משמעותי)

בנקים חיים מהלוואות ועמלות על שירותים.

תראה למשל את הרווחים המטורפים של 2025 ומה שסמוטריץ לוקח בחזרה - זה בגלל הריבית על השירותים שאתה צורך.

מחזק. מאז 2008 בנקים הם הרבה יותר מידל מן והרבה פחות משקיעים את הכסף שלהם. תיקי נוסטרו מאוד קטנים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...