Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברי הפורום,

האם מישהו ניסה שדרג את המסך הקטן שמגיע בבמוו סדרה 1 FP20 למסך מולטימדיה? מומלץ?

האם אתם יכולים להמליץ על מקום שמוכר כאלו מסכים באזור המרכז?

או להמליץ על מכשיר ספציפי כדי לקנות באינטרנט

וגם על מישהו שיודע להרכיב את זה 

(הופיעו לי על המסך נקודות שחורות שעם הזמן הולכות ומתרבות ואני תוהה אם לפנות למוסך, או אם כבר, אז לשדרג)

אשמח לתגובותיכם

hq720.jpg

פורסם

קודם כל חשוב לדעת מאיזו שנה הרכב והאם המערכת המקורית היא מדור CIC או NBT.

יש שני מסלולים להחלפת מסך: רוב מה שאתה רואה ברשת זה מולטימדיה סינית מבוססת אנדרואיד שפשוט מחליפה לחלוטין את המערכת המקורית. בעיני זה לא מתאים אבל הרבה רוצים אנדרואיד אוטו בזול אז הולכים על זה.

המסלול השני הוא לשדרג את גודל המסך למסך מקורי גדול יותר, במערכת NBT זה אפשרי, אבל במערכת CIC זה אומר להחליף את כל חלקי המערכת וזה כבר מורכב, יקר, ולא הגיוני.

הכי פשוט וזול יהיה להביא מסך תקין זהה לחלוטין למה שיש לך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא חושב שהיה CIC בדגמי F20, אלא רק NBT. 

לפני 6 שעות, amosbmw כתב:

שפשוט מחליפה לחלוטין את המערכת המקורית

לצד, לא מחליפה. המערכת המקורית עדיין נשארת קיימת ופועלת. 

פורסם

הרכב משנת 2016, איך יודעים אם זה NBT (נראה לפי תמונות הממשק שכן) 

וכן, נראה שעדיין אפשר להגיע לממשק המקורי דרך האנדרואיד, אבל אני תוהה איך המכשיר יתנהג בקיץ, בחום הישראלי.

איפה אפשר להשיג מסך זהה בארץ? נראה שאין במאגר.

למשל, מוכרים משומשים ב-eBay, אבל איך אפשר לדעת שאין להם את אותה הבעיה?

יש המלצה למישהו שישיג ויתקין?

פורסם

2016 זה ככל הנראה NBT EVO. תבדוק לפי ההסבר כאן

אם אתה רוצה להישאר אם אותה מערכת רק מסך יותר גדול, ממליץ שתקנה באיביי מאותה שנת הייצור. ככלל, אם המוכר אומר שהחלק תקין ויש לו ביקורות טובות, אז הוא תקין.

תצטרך קידוד אחרי ההתקנה. אם תקנה מסך בגודל זהה למה שיש לך, לא תצטרך קידוד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לדעתי ברכב שלך יש Entrynav, אתה יכול להסתכל על ההבדלים כאן. בתור מי שגם הייתה לו את אותה המערכת, ושדרג ל-NBT EVO ID6, ממליץ בחום.

זה אמנם יקר, אבל שווה כל שקל. תזכור שאתה 100% בזמן ב-Interior של הרכב בזמן שאתה משתמש בו. כל המערכות אפטרמרקט, יקרות ככל שהיו, פשוט לא שוות את זה. ראיתי את זה אצל חברים עם רכבים דומים (סדרה 1/2) שזלזלו ואמרו לי "זה הכל אותו חרא", אבל זה לא. זה רץ פשוט גרוע ונראה גרוע.

אני אישית קניתי קיט מ-CodeMyBimmer שכולל HU ומסך חדשים (שדרוג מסך מ-6.5" למסך 8.8" עם מגע), כולל קידוד, התאמה ל-VIN וכו', עלה לי 2,000$ כולל הכל אם אני לא טועה. כמו כן, רכשתי מצלמה OEM מחברה בשם Emtronika שמוכרים קיט שמתאים לזה. התקנתי הכל לבד, זה לא כזה מורכב.

image.thumb.jpeg.3a4d34c88a90e4da16f2ff93b9c20f3b.jpeg

בהצלחה!

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם

האופציה הזולה היא כמובן מערכות אנדרואיד, מניח שהמערכות העדכניות מסין כבר ממש לא רעות.

האופציה השנייה במחיר דומה זה לרכוש מסך משומש ב- ebay, יש המון מסכי "8.8 שם והמחירים כבר די זולים ואז להוסיף MMI BOX סיני שמוסיף למערכת אנדרואיד אוטו ואפל קארפליי שבתכלס, זה כל מה שאנחנו רוצים. 

היקר ביותר זה לשדרג את המערכת המקורית, אבל אז אין למיטב זכרוני אנדרואיד אוטו. 

להרכיב? זה ממש משחק ילדים ויש המון סרטונים על שדרוג מסכים. הדבר היחד שצריך בנוסף זה לקודד, גם זה משחק ילדים אבל צריך משהו כמו Bimmercode שבתכלס תמיד מומלץ לכל מני שינויים קטנים ברכב.  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...