Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי סוזוקי sx4 שנת 2011. כשנסעתי שמעתי פיצוץ מקדימה ויצא עשן. גררתי את הרכב למוסך סוזוקי. במוזך בהתחלה אמרונךי שמדובר בצינור שנקרא, ואחכ התקשרו אלי שוב לאמר שהמנוע הלך. בשביל החלפת מנוע הםמרוצים 11,000.

שאלתי? האם זה מחיר סביר? האםמזה שווה את זה? יש אופציות אחרות?

תודה מראש!

פורסם

אם מדובר במוסך מורשה יבואן, המחיר סביר מאוד. 

אם אתה מעוניין להשאיר את הרכב, כלומר, אין לך אפשרות כלכלית, לרכוש רכב אחר ו/או הרכב מעבר למנוע במצב מצויין, מציע שתוודא שאכן יש צורך בהחלפת מנוע ותברר עלות מנוע ועבודה, מע"מ וכל מה שנדרש מסביב כגון שמן מנוע, מסנן ואם יש דברים נוספים, אצל איתי מוטורס חולון ושלמה נאור בית שמש. 

לאחר שתוודא שאכן יש צורך בהחלפת מנוע ותקבל הצעות מחיר נוספות, תוכל לשקול אם כדאי לך להשאיר את הרכב או למכור את הברזל ולרכוש רכב אחר. 

פורסם

תודה על העזרה! הרכב כרגע בחיפה. יש דרך סבירה לוודא שאכן צריך להחליף מנוע ואת כל העלויות במוסכים שהוצעו (בחולון ובית שמש)? מהמעט שאני מכיר הגרירה לשם תצא ממש יקרה.

תודה

פורסם
לפני 51 דקות, BackseatDriver כתב:

תודה על העזרה! הרכב כרגע בחיפה. יש דרך סבירה לוודא שאכן צריך להחליף מנוע ואת כל העלויות במוסכים שהוצעו (בחולון ובית שמש)? מהמעט שאני מכיר הגרירה לשם תצא ממש יקרה.

תודה

תנסה לברר אצל משפחה / חברים אם יש מישהו שיכול לוודא עבורך שאכן יש צורך בהחלפת מנוע. 

תתקשר לשני המקומות, תשאל לגבי עלויות של המנוע ואם מתאים לך, תברר איתם אפשרות גרירה / התקנה במקום קרוב יחד עם גרירה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

איך הרכב הגיע לחיפה אם בדקו אותו קודם בחולון ובית שמש וקבעו שצריך להחליף מנוע?

האם הרכב הגיע אליהם על גרר?

איך הרכב הגיע מחולון לחיפה, גם כן על גרר? (אם התשובה חיובית אז אתה צריך כבר לדעת את עלות הגרירה)

או שהמוסכים בחולון ובית שמש רק שמעו בטלפון את התיאור שלך למה שקרה לך בדרך, ואז נתנו לך אומדן נזק דרך הטלפון.

מעניין לדעת.

בכללי, קשה להבין ממה שרשמת מה בדיוק קרה לרכב ומה היה האיבחון המדוייק שבגללו קבעו שהלך מנוע.

חסרים פרטים וגם היו לך שגיאות כתיב.

ענה על השאלות הבסיסיות האלה:

1) איזה צינור נקרע?

2) האם המשכת ליסוע אחרי שיצא עשן או מיד סגרת מנוע וחיכת בצד בלי לנסות להניע שוב? (זה חשוב)

3) כמה זמן הרכב ברשותך?

4) כמה ק"מ יש עליו?

אם מישהו היה מבקש ממני 11אלף שקל על תיקון, אז הייתי מבקש ממנו יותר פרטים טכנים מדוייקים, אולי אילו מסמך על נייר שמפרט הכל.

הקלטת את שיחת הטלפון? אם כן, תוכל לתמלל אותה כאן ונבין מה רוצים ממך.

"הלך מנוע" זה לא מספיק מיקצועי.

פורסם
בתאריך 27.11.2025 בשעה 20:58, IsraCar כתב:

איך הרכב הגיע לחיפה אם בדקו אותו קודם בחולון ובית שמש וקבעו שצריך להחליף מנוע?

שים לב -- אלה מוסכים שהוצעו לו להתייעצות, לא שהוא היה בהם.

פות"ש, "הלך מנוע" זה לא דיאגהוסטיקה. מה בדיוק קרה שם, ולמה? זה חשוב כדי לדעת אם יש דברים אחרים מללבד המנוע שצריך לתקן.

ומה בדיוק מציעים לך ב-11K, מנוע חדש? משופץ?

בלי טופס דיאגנוסטיקה רציני גם לא תוכל להתייעץ במוסך אחר בלי להביא להם את הרכב. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...