Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

תראו את הנתונים של המגבר הנל

http://www.cardomain.com/item/BOSRT845

ההספקים שלו הם אמיתיים!? איך זה ייתכן 200W RMS ל4 יציאות ועוד במחיר כזה זול?!?

האם שווה לבקש מקרוב משפחה שגר בארה"ב ויבקר כאן בספטמבר שיקנה לי כזה?

תודה

פורסם

אתם\אתה חושב יעשו לה בעיות בנמל התעופה? שלא יחשבו שזה פצצה ואז ימצאו שזה בעצם קנוי והם ירצו מכס או משהו.

פורסם

המגברים של בוס הם אמינים ומצויינים. אבל אם כבר מביאים משהו מארה"ב אולי כדאי לעלות קצת ברמה. זו דעתי לפחות.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

זה תקציב שלי... לא שלה, אני בכלל לא תכננתי לקנות מגבר בעתיד הקרוב אבל בגלל זה שהיא הפתיעה אותי והיא באה לארץ אני מרשה לעצמי לבזבז לא יותר מדי . חוץ מזה המגברים האיכותיים באמת עולים שם כולם מעל 250-300$ שזה ממש יותר מדי בשביל חייל.

תודה לכולם על התגובות

פורסם

ממה שקראתי בפורומים בחו"ל, בוס זה ממש התחתית שם.

אם אתה רוצה מגבר זול ואמין שנותן הספקים מוצהרים (או קרוב אליהם) תנסה לחפש משהו של פרופיל ) profile( .

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...