Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקי חילוף לשואב שארק WD213

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, 

מחפש חלקים לשואב הנ"ל - מחיפוש באתרים עלי אקספרס, TEMU ואמזון לא מצאתי חלקים לדגם הזה, מה שמעלה בי את

השאלה האם קיים דגם מקביל בחו"ל עם מספר דגם שונה ? 

למישהו במקרה יש את השואב הנ"ל ויודע איפה למצוא חלקים ? 

במחירים של הארץ אני לא מעוניין. 

תודה. 

.

פורסם

באיזה חלקים מדובר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חיפוש של 3 שניות בגוגל מעלה אינספור תשובות.הלדוגמה:

https://sarig.com/product/פילטרלשואב-אבק-שוטף-דגם-wd213-shark/?srsltid=AfmBOopQgo7YRMnW6sRSQgaDd5YGTxw6wwunksFcm_142OgKf0Tbp6NH

I just found this on AliExpress: ₪35.99 | 1sets Brushroll Foam Filters Cleaning Brush For For Shark WDB1F2 For HydroVac XL 3-In-1 Vacuum Cleaner Replace Cleaning Tools
https://a.aliexpress.com/_ooUAj27

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אולי שווה לנסות באמאזון UK, המתח שלהם זהה לשלנו, כך שתיתכן זהות בדגם של השואב והחלקים שלו- אם כי זה לא מובטח

לבוש למשל יש מק"ט דגם ייעודי לכל מדינה, ממה שאני מצליח להבין. 

[כן אני מבין שזה שואב נטען, כן אני מבין שזה עם מטען ושנאי, אבל כן- המטען והשנאי צריכים להיות אירופאים כדי לעבוד אצלנו, ואותו הדבר ב-UK]

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בבריטניה ועוד כמה מדינות תקע ושקע מאוד לא אירופיים, ובגלל הגודל והמשקל שלהם לא כדאי להשתמש במתאם. אבל, כאמור, חפש בגוגל shark wd213 filter ותמצא את מבוקשך, במבט ראשון החל מ-20 ש״ח אצל דוד עלי ו-59 ש״ח בארה״ק.

• מעניין 1

פורסם

מוזר, ממה שאני זוכר התקע האירופאי הוא גם נכון למוצרים שאמאזון UK מוכרים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

רשמתי שבמחירים של הארץ אני לא מעוניין . 

לפני כשעה, sperial כתב:

I just found this on AliExpress: ₪35.99 | 1sets Brushroll Foam Filters Cleaning Brush For For Shark WDB1F2 For HydroVac XL 3-In-1 Vacuum Cleaner Replace Cleaning Tools
https://a.aliexpress.com/_ooUAj27

לא מתאים לדגם WD213 

.

פורסם

סתם זרקתי קישור אחד. יש עשרות אם לא מאות.

ואם אין בעליאקספרס תאלץ לשלם מחיר ישראלי. ביניננו 40 ש״ח נוספים לרכיב שמחזיק כמה שנים? מה הסיפור?

קניתי בעבר כמה פילטרים לדייסון V7/V8. שני הדייסונים כבר הלכו לעולמם, הפילטרים עדיין בארון (אם מישהו זקוק - מוזמן לקחת).

• תוכן חדש...