Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

רכשתי לאחרונה אורה 3 (יד 2) שכדרכן של אחיותיה החשמליות מגיעה ללא גלגל רזרבי (אלא עם ערכת ניפוח).

אני חוכך בדעתי באם לרכוש גלגל רזרבי (מקורי - מוצע כתוספת ע"י כלמוביל ב-1,100 ש"ח). 

למעט העובדה שכמובן, אין מקום ייעודי לגלגל הנוסף והוא יתפוס מקום בבג'אז, לא רואה סיבה למה לא לעשות כן (ובפרט לנוכח העובדה כי הרכב משמש את אשתי).

פורסם

הכל עניין כמה חשוב לך הזמן/כסף. עד עכשיו עם רכב חשמלי זה לא היה עניין , יש ברכב מדחס אוויר עם חומר איטום וברגי סיליקון + ביטוח עם גרר. 

עכשיו אני מתחיל עבודה חדשה ויש סיכוי שאני הגיע לאתרי בנייה שהסיכון שם לקבל פאנצר הרבה יותר גבוה ואני מתכוון לקנות גלגל רזרבי בגלל זה.

זו דעתי האישית כמובן

פורסם

אין מקום לגלגל מתחת לשטיח? אם לא, הייתי מוותר. אותי היה מעצבן שיש גלגל בתא המטען.

גק שיכול להרעיש כי אין אין לקבע אותו.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם

צמיג קרוע זה אמנם עניין נדיר אבל מספיקה פעם אחת שזה יקרה כדי שתהיה מוכנים לשלם ברעש או במקום אבוד בבגאז'.

לאשתי זה קרה בגלל אבנים שנפלו ממשאית וקרעו צמיגים לכמה מכוניות. בשבת.

לקח לי שעתיים לנסוע אליה עם כלים, למצוא פנצ'ריה רחוקה שפתוחה עם צמיג מתאים, לחזור ולהתקין.

מאז יש גלגל ספייר ושאר הכלים, גם עם המקום שהוא תופס.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 8 שעות, discoTD5 כתב:

חד משמעי - כן. 

לא קשור לחשמלי, קשור לרכב ללא רזרבי.

2X.

25 דקות לאחר קבלת הרכב, כבר הייתי אצל גיא מנשקו להתקנת (יש מקום מתחת לריצפה עם איבוד נפח קטן, צריך לחתוך ולהסיר מעט חומר ריפוד) גלגל אוניברסלי + מגבה + ידית לפתיחת ברגים - השקט הנפשי מצדיק בהחלט את ההוצאה.

• אהבתי 5
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

אין לי רכב חשמלי, אבל אם היה - חד משמעית הייתי דואג לגלגל רזבי.

כנראה באמת סיפור של 1,000~ ש"ח.

תקרא את מה שכתבו פה ממש לא מזמן.

הכל טוב כל עוד הכל טוב.

וכשלא טוב - מצטערים אחר כך שלא סידרנו את מה שצריך לסדר כשהכל היה טוב.

פורסם

לדעתי לא.

אלא אם כן תשתיות הכבישים באיזור שלך גרועות שעלולות לגרום לקרעים.

אני הייתי מסתפק בקומפרסור + ברגי סיליקון.

זה פותר את רוב הפאנצ'רים (מלבד קרעים בצמיג) 

יכול להיות שבבוא היום יהיה לך קרע בצמיג ותתחרט שלא שמת. 

אם אתה נהג עירני כנראה שלא יהיה לך קרע (שבדרך כלל קורה מדוקרנים)

ואם אתה ממש מתעקש.

הייתי קונה רזרבי ומשאיר במחסן בבית.

מקסימום במקרה של קרע מקפיצים לך את זה למקום שאתה נמצא בו. זה עדיין יהיה מהיר יותר מגרר.

.

פורסם (נערך)

לי בהונדה סיוויק אין גלגל רזרבי. העניין אפילו הגיע לבית משפט בזמנו אשר חייב את יבואנית הונדה לתת הנחה על קניית גלגל. יש לי ערכה לתיקון פנצרים עם חומר יעודי וקומפרסור. בכל מקרה אני לא סומך על זה, קניתי ספייר בגודל של שאר הגלגלים ברכב. אם וכאשר ישנן נסיעות ארוכות מחוץ לעיר אני מעמיס את הגלגל הרזרבי שקניתי למרות שהוא תופס חלק ניכר מהבגאז. 

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex
  • רעיון טוב! 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא רק חשמלי. הרבה מכוניות מגיעות היום בלי גלגל רזרבי וכך השתיים האחרונות שקניתי - אחת מהיבואן והשנייה משומשת. בזאת שקניתי מהיבואן הוספתי כ-1000 ש"ח לגלגל רזרבי, למשומשת קניתי אחד מפנצ'ריה בעלות דומה.
מרגיש לא נוח לנסוע ברכב בלי גלגל רזרבי...

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אצלי ב-BRZ לא מגיע עם הרכב לארץ גלגל רזרבי (בחו"ל דווקא יש)

קניתי אתמול גלגל צר שמתאים גם לגומחה שכבר יש בתא המטען. 

עכשיו אני מרגיש יותר בנוח לטייל איתו

• רעיון טוב! 4

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...