Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שקונה לרכב גלגל רזרבי. החומר מילוי נועד לגמגם עד לפנצ'ריה אבל שתהיה האופציה להחליף גלגל. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 22.8.2025 בשעה 07:21, itaysamurai כתב:

צמיג קרוע זה אמנם עניין נדיר אבל מספיקה פעם אחת שזה יקרה כדי שתהיה מוכנים לשלם ברעש או במקום אבוד בבגאז'.

לאשתי זה קרה בגלל אבנים שנפלו ממשאית וקרעו צמיגים לכמה מכוניות. בשבת.

לקח לי שעתיים לנסוע אליה עם כלים, למצוא פנצ'ריה רחוקה שפתוחה עם צמיג מתאים, לחזור ולהתקין.

מאז יש גלגל ספייר ושאר הכלים, גם עם המקום שהוא תופס.

הסיפור שלך הוא דווקא סיבה לא לקנות.

מספרים על סטטיסטיקאי שנתפס כשהוא מנסה להחדיר פצצה למטוס שעמד להמריא. בחקירה הוא הסביר שהוא צריך לעלות על הטיסה הבאה, והיות שאחת לכל 87676 טיסות (זרקתי מספר, כן?) אחת מתרסקת הוא פשוט רצה להעלות את הסיכוי של הטיסה שלו  להגיע בשלום...

אני חושב שאם אין מקום ייעודי ומקום בכלל, אין סיבה לסבול שנים עם גלגל וציוד לא מסודר בשביל הסיכוי שיהיה פנצ'ר שאי אפשר לתקן. למה שלא תיקח 4 גלגלים מאותה סיבה?

לקנות ולהשאיר בבית לנסיעות רחוקות נשמע לי כמו פשרה הגיונית.

אבל לכתחילה גלגל רזרבי שמגיע מסודר עם ציוד זה בהחלט שיקול מכריע מבחינתי בקנייה. תלוי גם באופי הנסיעה שלך (שטח וכו').

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

@פיני חד כתב מאוד הגיוני ואני הייתי מוסיף, אם רוב הנסיעות הן עירוניות וקצרות אפשר להשאיר בבית רזרווי. אם לא הייתי בלי ספק שם באוטו.

בחברה שאני עובד בה קיבלו רכבים ללא צמיג מלא, בנסיעה אחת של איש מכירות עם מנהל הם נתקעו בכביש 6 והיו צריכים חילוץ, תוך 24 שעות נרכשו ערכות של צמיגים רזרוויים לכל הרכבים בחברה

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, דוב המערות כתב:

בנסיעה אחת של איש מכירות עם מנהל הם נתקעו בכביש 6 והיו צריכים חילוץ, תוך 24 שעות נרכשו ערכות של צמיגים רזרוויים לכל הרכבים בחברה

דוגמה נהדרת לאוברשוטינג של תגובה, רק כי 'מנהל' נתקע בדרך. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• אחראי פורום
פורסם
לפני 6 שעות, פיני חד כתב:

הסיפור שלך הוא דווקא סיבה לא לקנות

אז בוא ואחזק לך את הסטטיסטיקה.

לי יש 29 שנה רישיון, לאשתי 25. נוהגים די הרבה.

זה מקרה הצמיג הקרוע הראשון שקרה למי מאיתנו.

אבל מה לסטטיסטיקה ולחיים עצמם? עבורי כלום. 

אני לא מוכן לשלם בזמן וסרבול.

אני מוכן לשלם במקום בבגאז'.

אם זה היה רכב עירוני בלבד, כנראה שלא הייתי קונה.

אבל העובדות הן שכל נסיעה שלנו היא בינעירונית (מגורים בישוב קטן מרוחק) פלוס שמדובר ברכב ב' שנוסע לכל הארץ, מבחינתי ההחלטה ברורה.

למעשה חיפשתי לקנות מהיום הראשון, הצמיג הקרוע פשוט השיג אותי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קניתי לטסלה וליונדאי.

ביונדאי היה מקום לשים מתחת לבגאז', בטסלה זה יושב בבגאז' שזה מינוס כשיש הרבה דברים.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, דוב המערות כתב:

בנסיעה אחת של איש מכירות עם מנהל הם נתקעו בכביש 6 והיו צריכים חילוץ

גם זמן של איש מכירות זה לא בחינם.

לא מוכן לקחת סיכון מיותר שעובד שלי יושבת בגלל רכב. בגלל זה אני מוכן לשלם יותר עבור ליסינג של מפתח מול מפתח ולא מוכן לוותר על גלגל חלופי.

אצלי הבגאז' עובד ולכן בא בחשבון רק רכב עם מקום לגלגל רזרבי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, דוב המערות כתב:

בחברה שאני עובד בה קיבלו רכבים ללא צמיג מלא, בנסיעה אחת של איש מכירות עם מנהל הם נתקעו בכביש 6 והיו צריכים חילוץ, תוך 24 שעות נרכשו ערכות של צמיגים רזרוויים לכל הרכבים בחברה.

מזכיר לי את הבחור בשרשור המזגנים שכתב על איך שאביו זרק את כל מערכת המיזוג המרכזי עם הופעת התקלה הראשונה והתקין יחידות קטנות בכל החדרים למחרת. שני המקרים לא מעידים על עודף אינטליגנציה בתהליך קבלת ההחלטות.

פורסם
לפני 39 דקות, Derish כתב:

שני המקרים לא מעידים על עודף אינטליגנציה בתהליך קבלת ההחלטות.

זה שלך עדיף להיתקע עם צמיג קרוע כמה שעות כדי לחסוך 1000 שקל במחיר הרכב החדש או שלך עדיף להתבשל 3 ימים  בערבה בשביל השקעה חד פעמית של 15,000 שקל מעיד על סדר העדיפויות שלך (וסביר להניח שהוא נכון עבור ההעדפות והיכולות שלך). יש לא מעט אנשים שחושבים אחרת ממך ומוכניםן להשקיע את הסכומים האלה בשביל הנוחות והשקט הנפשי שלהם.

כשהכל עובד כמו שצריך אתה תצחק על חוסר האינטיליגנציה שלהם אבל כשתהיה תקוע באיזה חור בשלג ב 11 בלילה עם צמיג קרוע הם יצחקו על חוסר האינטיליגנציה שלך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אילו היית טורח לקרוא את מה שרשמתי כמה הודעות לעיל, היית מבין שאנחנו באותו צד של הדיון לגבי הצורך בצמיג רזרבי. עם זאת, תגובה כמו שתיאר הבחור פה לגבי צי הרכב היא אימפולסיבית ומעידה על 'קצין' רכב חלש שלא עשה שיעורי בית ואז ניסה לפצות על כך עם פעולה מהירה ברגע שהתקבל פידבק שלילי מאחד הבכירים. ככה לא בונים חומה.

פורסם
לפני 40 דקות, Camaro 92 כתב:

IMG_2967.png

זה מה שיש לי. זה עדיין תופס מקום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...