Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, חושב לקחת טוסון 2018 לבדיקה שנמכר בטרייד אין של אחת החברות הגדולות. עם נתונים טובים מאד על הנייר 

הציגו לי את הבדיקה הזו שנעשתה לרכב (מניח שבבדיקה מטעמי היה לפחות גרוע באותה מידה ויותר)

האם מדובר בתקלות מהותיות או נסבלות או במילים אחרות - להתקרב או לא?

image.thumb.png.bb3e683ef51c60268964f5b3c6c68bdb.png

פורסם

זה מנוע 1.6 אטמוספרי או 2.0 או 1.6 טורבו?

בוצה במנוע ושמן מנוע לא תקין - זה לא טוב, במיוחד בדגם 1.6 עם 132 כ"ס.

נתונים טובים זה על הנייר.

הציגו לך פירוט הטיפולים? הכל נעשה כל 15 אלף קילומטרים או שנה במוסך מורשה יבואן?

אם אין פירוט הטיפולים/ הכל נעשה באיחור במוסך כללי - דלג לרכב הבא.

אם הכל לפי הוראות היצרן ובמוסך יונדאי - אפשר לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מכונאות, כדי לקבל חוות דעת לגבי מצב המנוע. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הי תודה. זה הדגם של 2000 סמק. האם אמירות כמו מנוע – לא תקין,  "בלוק מנוע-ראש אביזרי מנוע/רעוע/מוזחות/גלגלות, מערכת שמן לא תקין" ו"תיבת הילוכים אוטומטית – בלאי דיסקיות, שמן כהה" הן בכלל כאלה ששווה להתקדם איתן או שזה פחות גרוע ממה שה נשמע?

פורסם

לא ענית - האם יש לרכב הזה היסטורית הטיפולים?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הי - לי לא הראו היסטורית טיפולים למרות שאולי יש (לי זה לא יגיד הרבה גם אם יהיה...) . הראו לי שהרכב עבר 2 תאונות קלות עם ירידת ערך של אחוז אחד...

פורסם

היה בליסינג ביד הראשונה?

תבין, יכול להיות שכל מה שרשמו בבדיקה זה כסת"ח של המכון,  ויכול להיות שהזניחו את הרכב עד שהצטברה בוצה במנוע,  כולל נזק לממיר קטליטי ומנוע עצמו. 

לפני שנפרדים מ 500-600₪ של בדיקה נוספת, תנסה לקבל מהם פירוט הטיפולים.

לא צריך להיות מומחה כדי לראות תאריכים של הטיפולים וקילומטראז' .

• רעיון טוב! 1

פורסם

מדוע לא בדקו פלטת זיהום אויר?

יונדאי/קיה ידועים ב״מחלה״(לרוב ב-1.6, אך לא רק) של פלטת זיהום גבוהה, כך שיהיה צורך להחליף ממיר קטליטי ואולי אף שניים.

• אהבתי 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...