Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלוויזיה סופקה שבורה

פוסטים מומלצים

פורסם

לבינתיים אין חדשות טובות.

במקום לסיים את זה פשוט ומהיר, הם מעבירים אשמה אחד לשני ומתישים אותי.

1. המילטון אומרים שזה לא קשור אליהם ושאפנה לחברה שסיפקה ולקחה בחזרה את הטלוויזיה.

2. חברת אספקה- אי אפשר להשיג אותם בשום מצב.

אחרי כמה דקות מעבירים לשירות השארת הודעה.

לראות ביקורות בגוגל אפשר להבין איזה נפילה רצינית איתם.

3. חברת חנות המתנות שמהם קניתי (מתנה + תוספת תשלום), אותו משפט שחוזר על עצמו- ש"יחזרו אליי".

זה המצב.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מן הסתם יש במחלקת כ״א בעבודה או בוועד העובדים מישהו שמכיר את המערכת. תתיעץ איתם.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, rsm130d כתב:

לבינתיים אין חדשות טובות.

במקום לסיים את זה פשוט ומהיר, הם מעבירים אשמה אחד לשני ומתישים אותי.

1. המילטון אומרים שזה לא קשור אליהם ושאפנה לחברה שסיפקה ולקחה בחזרה את הטלוויזיה.

2. חברת אספקה- אי אפשר להשיג אותם בשום מצב.

אחרי כמה דקות מעבירים לשירות השארת הודעה.

לראות ביקורות בגוגל אפשר להבין איזה נפילה רצינית איתם.

3. חברת חנות המתנות שמהם קניתי (מתנה + תוספת תשלום), אותו משפט שחוזר על עצמו- ש"יחזרו אליי".

זה המצב.

תודה על העדכון.

אני גם ממליץ ללכת למשאבי אנוש ולתת להם להתמודד מול הספק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תערב את משאבי אנוש, יפתרו לך את זה יותר מהר כנראה.

גם לי קרה מקרה דומה של מוצר שהגיע שבור אבל לפי איך שהוא נארז והחלק השבור שהיה חסר ואפילו לא הגיע בקופסה ידעתי שזה ככה יצא מהמחסנים של הספק

3 שיחות טלפון על בחירת מתנה שונה כי זה "האחרון במלאי" ורק אחרי שאמרתי לאותה נציגה שאני יפנה למשאבי אנוש ושהם יפתרו את זה מולם הצליחו להציע לי משהו אחר שהיה שווה מספיק כדי לקחת מוצר אחר.

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

התקשרו מחברת האספקה, התנצלו ואמרו שזה קורה ושמדובר במוצר רגיש.

הוא הוסיף שהם לא יכולים להבטיח שמוצר רגיש כמו טלוויזיה, שיוצא ממחסן, יגיע ללקוח באופן תקין.

בגלל זה, במעמד קבלת המוצר, ההנחיה לשליחים היא לפתוח את הקופסה, לבדוק ויזואלית ולחבר לחשמל.

לא מרוצה כול כך מהשיחה עם הנציג כי זה מרגיש כאילו קניתי טלוויזיה משומשת.

ידאגו לספק לי בשנית בשבוע הבא.

נראה מה יהיה 🤔.

פורסם
לפני 15 דקות, rsm130d כתב:

הוא הוסיף שהם לא יכולים להבטיח שמוצר רגיש כמו טלוויזיה, שיוצא ממחסן, יגיע ללקוח באופן תקין.

וואללה?!

אני יודע מה אני הייתי עונה לו...

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי הניסוח לא מדוייק (לא דבר חריג בניסוח בע״פ), אבל הנציג צודק. בכל תעודת אחריות יש הסתייגות שאין אחריות על שבר, ומרגע שהמוצר יצא מידי הספק הוא אינו יכול להתחייב על שלמות המוצר. לכן מומלץ לבקש הובלה של מוצרים רגישים ויקרים 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בהתחשב באוכלוסיה שהולכת לעשות רשיון C1, זה באמת משהו שקשה לשלוט בו ברגע שהמוצר עלה על המשאית. נהגי C ומעלה (כלומר בעלי רשיונות מקצועיים שניתן להוציא רק אחרי מספר שנות נהיגה) עוד איכשהו רואים את עצמם כאנשי מקצוע ובד"כ מבינים את חשיבות הבאת הסחורה במצב תקין אל הלקוח. במשאיות העירוניות זה בד"כ לא המצב, משום שנהגיהן מוציאים את הרשיון הזה לעתים קרובות בגיל צעיר, ללא ליווי מקצועי או הנחיה ראויה בשלבים המוקדמים של צבירת הנסיון. 

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם (נערך)

מליוני טלויזיות משונעות כל יום ברחבי העולם, רובן מגיעות שלמות ליעדן, אלא אם נפלו בדרך.

עצם השינוע לא גורם לנזק שתואר כאן. הוא ארוזות בצורה שתגן עליהן, עוברות אלפי קילומטרים מהמפעל עד ללקוח.

סומן X על הקרטון שהיה עם סימני קריעה. זו קופסה שנפלה למישהו בדרך, ידעו על זה, סימנו לגריטה ומשום מה נשלחה ללקוח בידי אפסנאי אדיוט. קורה.

אני אניח שגם פות"ש עושה טעויות בעבודתו שמשפיעות לפעמים על אחרים.

לפני שעתיים, rsm130d כתב:

מרגיש כאילו קניתי טלוויזיה משומשת.

צר לי, אתה צריך בדיקת מציאות.

אנחנו מדברים על טלויזיה, במתנה. שתוחלף.

אז יקח לה שבוע נוסף להגיע.

כל הארוע מוצג על ידך כאיזו אכזבה נוראית. בן 10 שנפלה לו הגלידה לא מגיב ככה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Be roo כתב:

מליוני טלויזיות משונעות כל יום ברחבי העולם, רובן מגיעות שלמות ליעדן, אלא אם נפלו בדרך.

עזבי טלוויזיות, הזמנתי מכשיר סו-ויד מהחברה הכי ידועה בתחום וקיבלתי אותו שבור באופן מאד ספציפי. דיווחתי על המצב ולאחר שבועיים נשלח אליי מכשיר חדש - שבור בדיוק באותו אופן. הצעתי לשירות הלקוחות להחליף קורייר, הם הודו לי ושלחו מכשיר שלישי עם אותו אחד... שבוע הבא אקבל אותו ונראה מה המצב. 

לפני כן הזמנתי ונטה עם משלוח לנקודת איסוף. ניסו להביא אותה פעמיים ברצף ונקודת האיסוף דחתה את המשלוח, אבל איש לא דיבר איתי כדי להחליף יעד - הם פשוט המשיכו לנסות עד שנאלצתי לנסוע למרלו"ג ולאתר את החבילה שם במצב חצי-מעוך.

זה לא רק בישראל ולא רק עם טלוויזיות - הסטנדרטים מדרדרים, וכשאף אזרח של מדינה מפותחת כבר לא רוצה לעסוק בעבודת כפיים ולוגיסטיקה התעשיות האלה מתחילות למשוך את האוכלוסיה הלא נכונה. 

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
לפני 9 שעות, Derish כתב:

זה לא רק בישראל ולא רק עם טלוויזיות - הסטנדרטים מדרדרים, וכשאף אזרח של מדינה מפותחת כבר לא רוצה לעסוק בעבודת כפיים ולוגיסטיקה התעשיות האלה מתחילות למשוך את האוכלוסיה הלא נכונה. 

התחלתי את הקריירה המפוארת שלי לפני מעל 20 שנה, כמחסנאי. 

אני יודע לומר, מניסיון, שהאוכלוסייה שברובה מגיעה להיות עובדי מחסן, היא לא הנורה הכי מחודדת באורווה. 

אין פה עניין של רוצה או לא רוצה לעסוק בזה אפילו. 

יש פה פשוט עניין של חוסר יכולת קוגנטיבית להבין מה אתה גורם, כשאתה לא רוצה לעבוד קשה מדי פיזית. 

"אז במקום להרים ולהניח את הקרטון הזה אני אזרוק אותו דרך האוויר, למה מה קרה".

"אני אגרור את זה על הרצפה (עם דברים חדים בולטים ממנה ומונחים בדרך, נו אז מה) עם הרגל במקום לסחוב את המשקל, למה מה כבר יכול לקרות"

"אז זה נפל והמלגזה רק קצת עלתה על זה, אני אכניס את זה לתוך המשטח בעומק ככה שלא יראו וזהו, לא קרה כלום"

מחשבות (אם אפשר להגדיר את זה ככה) של מחסנאי ממוצע. 

פשוט אין תהליך חשיבה בעוסקים בתחום הזה. אם יש, הוא בסיסי מאד. 

אלו שיכולים יותר, או יוצאים מהתחום (כמה! שאני! שמח! שאני! כבר! לא! עובד! בתחום! הזה!!!) או מתקדמים לניהול מחסן. 

חלק מאלו שמתקדמים לניהול נשארים עם המנטליות של "לדחוף את זה שהמלגזה עלתה עליו לעומק המשטח" ושאר קומבינות.

נו, מה לעשות. זה מה יש. 

• אהבתי 4
  • מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 14 שעות, Derish כתב:

אני מכיר את תחום הלוגיסטיקה בארץ ובחו"ל מהצד התומך בלוגיסטיקה ואני יודע שגם בגרמניה וגם באוסטראליה ואפילו בהודו ובאפריקה המשרות האלו הן בשכר מינימום ומטה ולכן לא תמצא שם כ"א שאכפת לו.

זה לא ייחודי רק לישראל.

פורסם

יש "אכפת לו" ויש "אינטליגנציה בסיסית", אתה יודע...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ההוי, 

אני לפני מספר חודשים הזמנתי תנור בישול חדש. הגיע השליח, חתמתי לו והלך. אחרי שעתיים הגיעה אישתי היקרה ופתחנו את הקופסה להציב במקום (זה תנור בישול, לא ארים לבד), דלת קדמית מנופצת. 

התקשרתי ללאסט פרייס, אחרי יומיים שלושה הגיע שליח עם תנור חדש ולקח את השבור. 

ממש התרגזתי, רציתי לריב עם מישהו שזה הגיע שבור ואפילו לא נתנו לי את ההזדמנות, החליפו בלי להתווכח. ... 

משונה מה שקורה אצלך. אוהד

• תוכן חדש...