Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה אותו מנוע של ניסן מקסימה, אז יש לי אח שיש לו ניסן והוא אמר לי שהרכב ממש אמין ולא היה לו שום תקלה בשנתיים האחרונות.

אם כן האנפיניטי אמור להיות אמין?אני טועה ?

פורסם
בתאריך 15.8.2025 בשעה 15:26, אלי122 כתב:

אם זה אותו מנוע של ניסן מקסימה, אז יש לי אח שיש לו ניסן והוא אמר לי שהרכב ממש אמין ולא היה לו שום תקלה בשנתיים האחרונות.

אם כן האנפיניטי אמור להיות אמין?אני טועה ?

אמינות של מכונית זה לא רק מנוע וגיר, יש לרכב הרבה מאוד מכלולים שונים שיכולים להתקלקל.

בגדול להשוות אינפיניטי כלשהי לניסאן כלשהי זאת לא חוכמה, יש פה משחק של קילומטראז, הסטורית טיפולים, וכן גם עניין של מזל.

אני החזקתי אופל אסטרה 178000 ק"מ ומלבד טורבו שהלך ככול הנראה באשמתי היא מעולם לא נכנסה למוסך מלבד טיפולים שוטפים הדוקים ומוקדפים, זה לא אומר שהיא רכב אמין אלא שהיא דוגמא לרכב שטופל באדיקות, נסעו בו כהלכה והתנהגו אליו כראוי יכול לשבור סטיגמה לתקופה מסויימת.

אפשר למצוא אינפיניטי כזו ולהנות ממנה, אבל בשביל זה צריך שטופלה באדיקות, כהלכה, בתחזוקה מונעת, לנהוג בה כראוי ולהיות קשוב לכל פיסק שהיא עושה.

אחרת מתחילות הצרות, וכשמדובר ברכב שמגלח את העשור על הכביש, שעבר מי יודע כמה ידיים, שלא בטוח שטופל במוסכים הנכונים ובחלפים המדוייקים לו, מדובר באניגמה גדולה ויקרה מדי.

ניתן לקחת סיכון, לא בטוח שרוצים.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...