Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה RS

פוסטים מומלצים

פורסם

אודי a4 45 פשוט פספוס של רכב. הייתי שוקל אותו ברצינות רבה. מאד איכותי, מספיק חזק, הנעה כפולה אז אין פרפורים של הנעה קדמית . לגבי מערכת

פליטה של רמוס, מותקן אצלי  קאטבק של רמוס והוא מאד מוסיף אבל פרפר חובה. ואם יש דאונפייפ אז זה ממש בא לידי ביטוי .

לחבר יש פרפורמנס 3 בחדשה, כן בא לי להקיא מהתאוצה החזקה. אבל מה, אחרי שבוע כבר אין לי חשק לנהוג בה. כל כך סטרילית ועצם העובדה שאתה יודע שאין משהו לידך ברמזור שמסוגל לעמוד בקצב הזה , פשוט ישר מוריד חשק לנהוג בה חזק. לפחות לדעתי

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם (נערך)

עד 300K אולי תבדוק מה יש לקופרה להציע.

כנראה שהVRS תהיה הכי מרווחת למשפחה אבל אני מבין למה לא התחברת. גם אני לא התחברתי למרות שזה נראה הדבר הכי נכון לעשות. 

אם זה רכב יחיד, כנראה הצ'בקים רגילים לא יספיקו לך אבל יש דרכים להסתדר אם נוסעים לנופש עם המשפחה וכו'.

אצלי אישית - מאחר ויש לי רכב נוסף בליסינג שמשמש בנסיעות המשפחתיות , הבחירה ב GTI היתה קלה מאוד.

אגב A4 45 היה אצלי ברשימות (יחד עם וולוו S60 T5)  אבל היא גם פחות ספורטיבית וגם אין כאלו למצוא . 

עריכה אחרונה על ידי אייל
  • אהבתי 1

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ה RS בעצמה לא ספורטיבית במיוחד ביחס לקטגוריה אז אין לה מה ״לתפוס תחת״ על המאזדה 3 טורבו. אני עדיין בדעה של להביא איוניק N בצבע שחור (כי הוא לא הכי מתחבר לעיצוב ובצבע הזה הקווים מטושטשים) ולחסוך אחלה כסף ולקבל חבילה טובה של שימושיות וספורטיביות. 

אין מה לעשות אם הוא מחפש חדש השוק מאוד מוגבל לצערנו ואלה האופציות שלו. 

פורסם

אתה מתכוון לאלנטרה N נראה לי (חשמלית לא על הכוונת שלי בכל מקרה). 

קשה לי עם העיצוב והדלות בפנים, אני היום עם 3008 שהיא לחלוטין לא ספורטיבית אבל רכב מאוד מפנק ומאובזר, נוחות נסיעה גבוהה שלהבנתי אין בכיולי מתלים קשיחים של האלנטרה(פסלתי אותה על העיצוב והאבזור אבל זה גם מהותי מן הסתם). 

התחלתי לחשוב אתמול על אלפא סטלביו, מנוע 2 ליטר, 280 כ"ס, מאובזרת יפה וקראתי להפתעתי ביקורות טובות(יש מוניטין לא מדהים כאן לאלפות, יודעים לכוון כמה זה מוצדק?). 

אני יודע שמבחינת ירידת ערך היא תהיה בטווח היותר גבוה, ראיתי שהוגשה לאחרונה תביעה ייצוגית על כשל בבוכנה 4 במנוע הזה, זה שלב ראשוני של ההליך ולא יצא לי עוד לחקור את הנושא לעומק מבחינת תקלות בעולם גם וכו.. 

מכירים את הדגם/מנוע? מה דעתכם? 

על פניו היא שילוב של אבזור, מנוע חזק, עיצוב יפהפה בעיני. ביחס לקטגוריה שהיא משתייכת היא מוגדרת ספורטיבית, מן הסתם שבגובה שלה יש מגבלות מובנות אבל לא מחפש פה לרדת איתה למסלול לבדיקת זמני הקפות. 

פורסם

אכן התקציב פה "מתגמש" כי באמת לא מצאתי חלופה שמרגישה ראויה ומצדיקה את התקציב הלא נמוך שלה. 

כמובן שרמת המחיר כאן היא אחרת, יש לי תקווה שאולי תהיה מציאה של 0 ק"מ או מבצעי סוף שנה שיעזרו קצת. 

מצד שני החלופות של אאודי למשל בנתונים ספורטיביים מגיעות למחירים דמיוניים לגמרי. 

אם מישהו מכיר מקרוב את עניין תקלת המנוע המדוברת אשמח לשמוע. 

בפיגו שילמתי יפה על כמה תקלות יצרן שהיבואן" לא הכיר", פה כשהמחיר כ"כ גבוה יש לי ציפייה לא ליפול להוצאות כאלו בשוטף..

פורסם
לפני 17 שעות, Dor4U כתב:

הוגשה לאחרונה תביעה ייצוגית על כשל בבוכנה 4 במנוע הזה, זה שלב ראשוני של ההליך ולא יצא לי עוד לחקור את הנושא לעומק מבחינת תקלות בעולם גם וכו.. 

אמנם בתחילת התהליך, אבל...

אם אתה באזור המרכז, תגיע בימי שישי למפגש באיירפורט סיטי תשוחח עם בעלי אלפות עם המנוע הזה. שם תקבל מידע מדויק מיד ראשונה ולא משמועות.

באשר לנכונות הנושא, כן, יש כשל שבעלי הרכב מכירים, אם כי יש כאלו שעדיין לא נתקלו בזה אבל מודעים לו.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם אני לא טועה יש רק 3 או 5 בארץ, האחרונה בבעלות בן משפחה של היבואן. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
בתאריך 22.11.2025 בשעה 18:47, Dor4U כתב:

קשה לי עם העיצוב והדלות בפנים, אני היום עם 3008 שהיא לחלוטין לא ספורטיבית אבל רכב מאוד מפנק ומאובזר, נוחות נסיעה גבוהה שלהבנתי אין בכיולי מתלים קשיחים של האלנטרה(פסלתי אותה על העיצוב והאבזור אבל זה גם מהותי מן הסתם). 

התחלתי לחשוב אתמול על אלפא סטלביו, מנוע 2 ליטר, 280 כ"ס, מאובזרת יפה וקראתי להפתעתי ביקורות טובות(יש מוניטין לא מדהים כאן לאלפות, יודעים לכוון כמה זה מוצדק?). 

אני יודע שמבחינת ירידת ערך היא תהיה בטווח היותר גבוה, ראיתי שהוגשה לאחרונה תביעה ייצוגית על כשל בבוכנה 4 במנוע הזה, זה שלב ראשוני של ההליך ולא יצא לי עוד לחקור את הנושא לעומק מבחינת תקלות בעולם גם וכו.. 

על פניו היא שילוב של אבזור, מנוע חזק, עיצוב יפהפה בעיני. ביחס לקטגוריה שהיא משתייכת היא מוגדרת ספורטיבית, מן הסתם שבגובה שלה יש מגבלות מובנות אבל לא מחפש פה לרדת איתה למסלול לבדיקת זמני הקפות. 

כנראה הייתי שיכור. כמובן שהתכוונתי לאלנטרה N. בחיים לא תראה אותי ממליץ על רכב חשמלי בהקשר ספורטיבי כלשהו

הסטלביו אופציה לא רעה אם אתה מחפש בעיקר עיצוב ואבזור עם אקסטרה ספורטיביות ביחס ל 3008 ורוב הג׳יפונים. כמובן שרכב ספורט הוא לא אבל לא נשמע שזה הכיוון שלך גם ככה.

כמובן שהרכב אבל חורג מהתקציב כחדש. על בעיות אמינות אין לי ידע 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

הבעיה בקיה סטינגר שבודדות מאוד הגיעו עם המנוע V6 וכל השאר עם מנוע 2 ליטר ברמת גימור GT-סטינגר או משהו כזה.

עדיין חושב שאם לא צריך 2 בוסטרים מאחורה ג'וליה תתן מענה מעולה

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 22.11.2025 בשעה 18:47, Dor4U כתב:

לא יודע אם עוד רלוונטי

אבל אזור 300K אתה יכול לרכוש לא מעט מכוניות.

אם לא חייב חדש ההיצע שלך עצום ומפה השאלה מה מושך אותך יותר, הנעות קדמיות, אחוריות, 4 על 4? מה השימושים ומה חשוב לך...

עומר :-)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...