Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותב כי מרגיש לי שהמצב שלי רלוונטי לרבים שנמצאים במן שטח אפור. 

הדירה שאני שוכר נפגעה קלות במטח האחרון לרמת גן. הנזק מינימלי - החלונות בסלון של דלת ההזזה נופצו (בחלקן) והמסגרת התעקמה. מפה לשם, סדר גודל של 10 ימי עבודה +-. 

תיאורטית, ניתן להתגורר בדירה ואני לא זכאי לפיצויים מאחר ולא נגרם נזק של ממש לדירה אבל הסיטואציה היא כזו שאין לנו ממש רצון להתגורר בדירה בזמן הזה - האם יש חוק רלוונטי שאפשר להתלות בו? החוזה כמובן אומר שהדירה צריכה להיות "ראויה למגורים" ושהמשכיר יתקן ב"זמן סביר" כל ליקוי וכו וכו אך כמובן שזה ניסוח קצת מעורפל.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מה המטרה? סבלט? airbnb? החזר כספי מבעל הדירה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

פיצוי על הזמן שאני לא משתמש בדירה - סך הכל הנזק התגלה בשלישי שעבר וצפוי להיות מתוקן בעוד כעשרה ימים (או יותר, או פחות)

פורסם

מי אתה רוצה שיפצה אותך?

המשכיר לא יפצה אותך. לכל היותר יגיד לך... בסדר, צא מהדירה עד שהיא תתוקן ואל תשלם על התקופה הזאת. מתאים לך?

גם המדינה לא תפצה אותך, בגלל שהדירה ראויה למגורים. הראו בטלויזיה דיירים של בת-ים שהדירות שלהם מוגדרות ירוקות, אבל ממש הכל שבור, מבחינת המדינה שיחזרו לגור בדירה. כמובן שייתקנו את השבור, ייקח זמן, מבחינת המדינה אין בעייה.

פורסם

אין מה לעשות

אתה צריך לשלם שכ"ד במלואו בין אם אתה גר בדירה ובין אם לאו

המדינה תפצה את בעל הדירה רק על שווי הנזק

אי הנוחות שנגרמה לך או לו איננה מזכה בתרופה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הדירה היא לא שלך, משמע אתה לא זכאי לפיצויים על הנזק. 

ניתן עוד לגור בדירה, משמע אתה לא זכאי לפיצוי על פינוי. 

לא נראה שיש לך קייס כלשהו, אולי אם תסגור משהו מול בעל הדירה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא חשבתי שמהמדינה אקבל משהו, אלא יותר מבחינת זכויות שלי כשוכר (נשמע שהרוב כאן בעלי דירות).

רק לציין - הדירה לא הרוסה אבל אני מעריך שאף אחד לא היה שמח לגור שבועיים בדירה עם חלונות מנופצים שלא ניתן גם לפתוח את החלונות (הדירה קומת קרקע ולכן פרטיות אין, מזגן לא רלוונטי כי הכל בורח) מדובר על דלתות הזזה גדולות שמשמשות כמחסום מהרחוב (יחד עם סורגים כמובן) 

פורסם

עם כל הצער שבדבר , 
כרגע כל בעלי המקצוע של זגגים / אלומניום עמוסים עד הראש , וקצת מעל. 
עשרה ימים זה זמן סביר במצב הנוכחי 
שמעתי גם על המתנות ארוכות יותר 

אתה תמיד יכול לשים ניילון על המסגרת לתקופה הקרובה 
עדיף ניילון עבה , להדביק עם מסקינטייפ 

• אהבתי 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 56 דקות, S^M כתב:

לא חשבתי שמהמדינה אקבל משהו, אלא יותר מבחינת זכויות שלי כשוכר (נשמע שהרוב כאן בעלי דירות).

רק לציין - הדירה לא הרוסה אבל אני מעריך שאף אחד לא היה שמח לגור שבועיים בדירה עם חלונות מנופצים שלא ניתן גם לפתוח את החלונות (הדירה קומת קרקע ולכן פרטיות אין, מזגן לא רלוונטי כי הכל בורח) מדובר על דלתות הזזה גדולות שמשמשות כמחסום מהרחוב (יחד עם סורגים כמובן) 

אם הדירה לא ראויה למגורים סטטוס אדום, יש לך עזרה מהמדינה ולא משנה אם אתה שוכר או מישהו שהדירה שלו.

ולכן לא ברור איזה פיצוי אתה מבקש, ונראה שאתה רוצה אותו מהמשכיר.

פורסם

אם הדירה נקבעה כראוייב למגורים ובעל הבית באמת עושה מאמץ סביר ומעלה לתקן אין לך שום קייס 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, YaronNahum כתב:

אתה תמיד יכול לשים ניילון על המסגרת לתקופה הקרובה 
עדיף ניילון עבה , להדביק עם מסקינטייפ 

מצטרף להמלצה!

בלי קשר לכסף, אתה עלול להמתין הרבה זמן לתיקון, לדעתי שווה להשקיע בתיקון הזמני כדי להקל על הפגיעה ברמת החיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, S^M כתב:

נשמע שהרוב כאן בעלי דירות

אתה רוצה שנסכים איתך שאתה צריך לקבל החזר על השכ"ד?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...