Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ממש רוצה לחזור לצרפתיות.

שמתי לב שהאכב בשנתונים 2020 - 2022 מאוד זול

השאלות:

1. איך אמינות גרסת הדיזל?

2. יש לי עמדת טעינה בייתית - איך האמינות של הפלאג אין?

3. האם הפער במחיר של שניהם על 40,000 ₪ מצדיק את ההוצאה על פלאג אין? כמה הוא חוסך בדלק?

רב הנסיעות שלי בעיר אבל פעמיים בשבוע יש לי נסיעה ארוכה

פורסם

הDS7 הוא כנראה אחת העסקאות משומשות יד 2 הכי טובות שיש בשוק. רכב יוקרה מפנק במחיר זול יחסית.

הדיזל 2 ליטר הוא סוס עבודה אמין מאוד ואם תשאל את אורן שירותי רכב הוא יגיד לך שזה המנוע הכי אמין של היצרן.

לא ציינת כמה ק"מ אתה נוסע אבל תקח בחשבון שהסוללה החשמלית לבד טעונה במלואה תספק לך טווח של 35-40 ק"מ בערך. זה לא הרבה וכמובן יש הוצאות לעמדת טעינה וכו'...

אם הנסועה שלך גם ככה נמוכה החסכון בדלק לא משמעותי ובנסיעות מחוץ לעיר הדיזל עדיף.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני לא מכיר את הרכב. אני אבל זוכר שבכתבות על רכבים שונים של היצרן נוצר אצלי הרושם שגרסאות הפלאג אין של היצרן נותנות מעט מאוד תמורה בביצועים או בחסכון או בשניהם. ובמקביל יקרות.

על פניו לא עדיפות כלל על החלופות נטולות החשמל. וכמובן שאלו יחידות הנעה שמצריכות עמדת טעינה וכנראה שלא משפרות את האמינות.

אם הרושם שנוצר אצלי נכון אז הבחירה הנכונה היא הדיזל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...