Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מה נשמע? יש לי רכב שנת 2005.

מישהו מכיר חברה שעושה חלון בגג 

ומוסיפה ברישיון? 

כמובן אשמח לחברה טובה ואיכותית

בנוסף אשמח לדעת אם יש חברה בארץ או בן אדם פרטי שמוכן לפרוייקט לצביעת כל פנים האוטו מבחינת פלסטיקה לצבע שחור.

פורסם

אם אתה רוצה ומוכן להשקיע, אודיבה ארט בנתניה יוציאו את הרכב כמו  חדש.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 15 שעות, WE988244 כתב:

לאיזה רכב?

שווה את ההשקעה?

יונדאי אקסנט 2005 

שווה את ההשקעה מבחינה רגשית ושהחלום הגדול שלי הוא להתחיל איתו פרוייקט להחזיר אותו לחיים 

לפני שעתיים, רפי לין כתב:

מתקינים חלונות גגג, "ברוך ובניו זגגות רכב" שברח' גיסין 67 פתח תקוה,

טל' 03-9181414 או 03-9181400.

בברכה  -  רפי לין

דיברתי איתם נתנו לי הצעת מחיר של 8800 לפני מעם נשמע לי קצת יקר אצטרך לדבר עם עוד כמה לקבל הצעות מחיר

לפני שעתיים, zaf כתב:

אם אתה רוצה ומוכן להשקיע, אודיבה ארט בנתניה יוציאו את הרכב כמו  חדש.

הם מתעסקים גם בחלון לגג?

פורסם

דבר איתם.

תראה את הרכב שכפיר כשריאן הביא אליהם -טויוטה פריוויה ותיקה שחודשה לחלוטין. מדובר בהרבה כסף.

ברוך ובניו נותנים פתרון מלא, תיקני ומסודר עם אחריות כנגד נזילות. לא יודע לגבי אחרים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 3.5.2025 בשעה 19:47, רואי כהן כתב:

מישהו מכיר חברה שעושה חלון בגג

הייתי ממליץ לוותר על הוספת חלון בגג זה סתם פתח לצרות ונזילות, ובנוסף בכלל לא כלכלי במקרה שלך, עלות העבודה יכולה להגיע לסכום יותר גבוה משווי הרכב, לשיקולך ובהצלחה

• רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 4.5.2025 בשעה 13:44, רואי כהן כתב:

ונדאי אקסנט 2005 

שווה את ההשקעה מבחינה רגשית ושהחלום הגדול שלי הוא להתחיל איתו פרוייקט להחזיר אותו לחיים 

אני מניח שלרכב הזה יש משמעות סנטימנטלית והכוונה לשמר אותו לסטטוס אספנות בעוד כעשר שנים.ובהנחה שמבחינה מאנית הוא תקין לחלוטין. שאם לא כך, ההשקעה תעבור את ערכו די מהר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...